Eski sevgilinin yeni sevgilisi :D

Alıntıladığınız yorumda hakaret nerede tekrar sorayım

TCK Madde 125​

(1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Kimseye seviyesiz diyemezsiniz hanımefendi. Hakaret suçunu oluşturuyor bu söyleminiz.

Deprem bölgesindeydim iki gün dışarda yattım uykusuz ac susuz hayvanlarımı ısıtmak için battaniyelerimi onlara sardım. Uzaklaşayim desen otobüs yok yol yok. Yeni terkettim bulunduğum şehri. Yaşamadınız empati yapamıyor oluşunuzu anlarım yaşayan biri olarak söylüyorum erkeğin de aşkın da kaynanasının da canı cehenneme. İnsanın sağlıkla huzurla evinde oturmasından daha büyük nimet yok.benim hayatımdan cikmis insanin da sokaktan geçen bir yabancidan farki olmaz

Aynı durumu yaşadım üstelik biz ayrılalı yıl oldu ama yeni sevgilisi beni engellemiş demek ki mevzum dönüyor diye düşünüp keyiflendim. Çok da önemli bir mesele değil boşver

Tüküreyim böyle insanlığa
“İnsan” bi geçmiş olsun der haklısınız der be
Kadın depremzede ya
Şuan k marasta değilim antalyada bi otele yerlestirildim öncesinde belediye binasindaydim ordayken çocuğa ayakkabı çorap bakayim dedim gonderilenlers inanamazsınız yırtık pijama mini etek hava buz bu arada saçma sapan ayakkabılar stiletto çok eski kıyafetler abiyeler dedim vicdan kalmamış bunun gibilerde çok.cok iyi insanlar da var kaldığımız otelde çalışanlardan Allah bin kere razı olsun tüm eksiğimizi en güzel şekilde tamamladılar haklarını yiyemem otelin sahibi devlet karşılamasada herseyi en güzel şekilde yapın demis bizim o çok zengin olan mado kervan k marasta ortada yoktu yani vicdansizligi da gördüm çok çok iyi insanları da ama Allah kimseye yaşatmasın.

Benim de yakınlarım Kahramanmaraş’ta evlerini kaybettiler şükürler olsun ki hayattalar ve şuan sıcak bir evde güvendeler
Sizin için yapabileceğim birşey var mı? Çocuğunuz için özellikle bir ihtiyacınız varsa lütfen söyleyin, benim de evladım var, evlat denince akan sular durur
İki ayağının üstünde yürüyen konuşan varlıkların tamamı insan değil ne yazık ki tüm rezilliklerin farkındayım
Sizin imtihanınız bitti şimdi bizimki başladı bakalım Rabbimizi memnun edebilecek miyiz
Mado nun sahibini tanıyorum, ak sakallı dünya iyisi çok ama çok merhametli vefalı bir muhteremdir, Edo nun sahibi ise kelimelerle tarif edilmez bambaşka bir insandır hayatta örnek aldığım imrendiğim nadir insanların başında gelir, yıllardır görmedim ikisini de hayattalar mı bilmiyorum, hayattalar ise depremden sağ kurtuldular mı meçhul…..ben sizi çok iyi anlıyorum ama suizanda bulunmayın acizane tavsiyem.

Amiyane tabirle seviyesizsiniz :)
Seviyeden bahsedene bakın eski sevgili takip eden basit birisiniz

Hayatıma devam ediyorum imajı çizip eski sevgilinin yeni sevgilisinin engelini bile araştırıyor yetmiyor konu açıyor hazımsızlığa karşı ilaç alın zira baya kötü gaz birikmiş içinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…