Ya evet kizin yasi kucukmus bunu ogrendikten sonra bi merakim kalmadi aslinda :)Birbirlerine geçmişlerini anlatmışlardır. Özel duyguları olduğunu öğrenince kız da kıskanmıştır.
Gerçekten birine artık küfür edeceğim ya derdinizi seveyim ya allah akıl versin size bırakın artık bu saçma sapan gerzek işleri ya kendini bu yalanlarla avut dur işte hayatına bakmışmış nah hayatına baktın kızı adamı stalklamasan nerden bilceksin seni engellediğini ? Bakıyosun ki biliyorsun işte bir de rahatsız edecek biri değilim kim bilir benle ilgili ne anlattı diyorsun yeni tanıdığı birine ilk cicim aylarında seni niye anlatsın ? Bu kadar önemli olsan ayrılmazdınız zatenKızlar benim 3 yıllık bi ilişkim vardı ve bitti. Biteli bir buçuk ay oluyor. Sosyal medyadan olsun wpden olsun hiçbir şekilde göndermeli vb. Bir paylaşımda bulunmadım aksine hayatıma baktım. Bugün eski sevgilimin yeni sevgilisinin tesadüfen beni insten engellediğini gördüm. Bunu görünce çok şaşırdım yani çünkü ben ne eski erkek arkadaşımı ne de başka birini rahatsız edecek bi tip deyilim eski sevgilimde bunu biliyor ama artık kıza ne anlatıysa anlamadım. Sizce neden engellemiştir
Amiyane tabirle seviyesizsiniz :)Gerçekten birine artık küfür edeceğim ya derdinizi seveyim ya allah akıl versin size bırakın artık bu saçma sapan gerzek işleri ya kendini bu yalanlarla avut dur işte hayatına bakmışmış nah hayatına baktın kızı adamı stalklamasan nerden bilceksin seni engellediğini ? Bakıyosun ki biliyorsun işte bir de rahatsız edecek biri değilim kim bilir benle ilgili ne anlattı diyorsun yeni tanıdığı birine ilk cicim aylarında seni niye anlatsın ? Bu kadar önemli olsan ayrılmazdınız zaten
Akılsız olmaktan iyidirAmiyane tabirle seviyesizsiniz :)
Seviyesiz de sensin vicdansız da sensin. Yüzyılın felakaetini yaşıyoruz neyin derdindeyim ruh hastası iğreniyorum senin gibi insanciklardan empati yoksunu ruh hastası kafayı erkekle bozmussun utanmadan arlanmadan gülücük koyup konu açıyorsun sen ıslah olmaz bir yaratiksinAmiyane tabirle seviyesizsiniz :)
Konuya bakmaya bilirsiniz nefretinizi yapıcı olarak başka yerlerde harcayabilirsinizSeviyesiz de sensin vicdansız da sensin. Yüzyılın felakaetini yaşıyoruz neyin derdindeyim ruh hastası iğreniyorum senin gibi insanciklardan empati yoksunu ruh hastası kafayı erkekle bozmussun utanmadan arlanmadan gülücük koyup konu açıyorsun sen ıslah olmaz bir yaratiksin
Yani gerçekten hayret ediyorum siz bu ülkenin evladı değil misiniz ya? Siz bu ülkeden ekmek yemiyo musunuz??? Su yasananlara su dertlere bak ya! Tamam hayat durmadı devam ediyor doğru bizdesosyal aktivitelerimizi yapıyoruz ama ben ne yapsam kendimi suçlu hissettiğim bı donemdeyim çoğu arkadaşımızda öyle ama şöyle saçma saçma konular açmakta ne biliyim hangi akla hangi mantığa hangi vicdana sığıyor. Koca derdi olanı anlarım kaynana derdi olanı bı nebze anlarım da böyle ergence aptalca bı konuyuda anlamış değilim! Senden hazmetmedigi için engellemiştir hemen havalara giripte şey yapmayın kendinizi o kadar değerli zannetmeyin. Değerli olsanız başkasını almaz hemen hayatına zaten size tavsiyem televizyon izleyinKızlar benim 3 yıllık bi ilişkim vardı ve bitti. Biteli bir buçuk ay oluyor. Sosyal medyadan olsun wpden olsun hiçbir şekilde göndermeli vb. Bir paylaşımda bulunmadım aksine hayatıma baktım. Bugün eski sevgilimin yeni sevgilisinin tesadüfen beni insten engellediğini gördüm. Bunu görünce çok şaşırdım yani çünkü ben ne eski erkek arkadaşımı ne de başka birini rahatsız edecek bi tip deyilim eski sevgilimde bunu biliyor ama artık kıza ne anlatıysa anlamadım. Sizce neden engellemiştir
Konuyu okuma zorunluluğunuz yok, yorum yapma zorunluluğunuz hiç yok. Bu kadar nefret söylemleri yapmak yerine yapıcı olarak başkalarına fikrinizi söyleyin o zamanYani gerçekten hayret ediyorum siz bu ülkenin evladı değil misiniz ya? Siz bu ülkeden ekmek yemiyo musunuz??? Su yasananlara su dertlere bak ya! Tamam hayat durmadı devam ediyor doğru bizdesosyal aktivitelerimizi yapıyoruz ama ben ne yapsam kendimi suçlu hissettiğim bı donemdeyim çoğu arkadaşımızda öyle ama şöyle saçma saçma konular açmakta ne biliyim hangi akla hangi mantığa hangi vicdana sığıyor. Koca derdi olanı anlarım kaynana derdi olanı bı nebze anlarım da böyle ergence aptalca bı konuyuda anlamış değilim! Senden hazmetmedigi için engellemiştir hemen havalara giripte şey yapmayın kendinizi o kadar değerli zannetmeyin. Değerli olsanız başkasını almaz hemen hayatına zaten size tavsiyem televizyon izleyin
Kızlar benim 3 yıllık bi ilişkim vardı ve bitti. Biteli bir buçuk ay oluyor. Sosyal medyadan olsun wpden olsun hiçbir şekilde göndermeli vb. Bir paylaşımda bulunmadım aksine hayatıma baktım. Bugün eski sevgilimin yeni sevgilisinin tesadüfen beni insten engellediğini gördüm. Bunu görünce çok şaşırdım yani çünkü ben ne eski erkek arkadaşımı ne de başka birini rahatsız edecek bi tip deyilim eski sevgilimde bunu biliyor ama artık kıza ne anlatıysa anlamadım. Sizce neden
Kızlar benim 3 yıllık bi ilişkim vardı ve bitti. Biteli bir buçuk ay oluyor. Sosyal medyadan olsun wpden olsun hiçbir şekilde göndermeli vb. Bir paylaşımda bulunmadım aksine hayatıma baktım. Bugün eski sevgilimin yeni sevgilisinin tesadüfen beni insten engellediğini gördüm. Bunu görünce çok şaşırdım yani çünkü ben ne eski erkek arkadaşımı ne de başka birini rahatsız edecek bi tip deyilim eski sevgilimde bunu biliyor ama artık kıza ne anlatıysa anlamadım. Sizce neden engellemiştir
Deyilim değil değilim Allah başka dert vermesin ozelliklede ulke bu haldeykenKızlar benim 3 yıllık bi ilişkim vardı ve bitti. Biteli bir buçuk ay oluyor. Sosyal medyadan olsun wpden olsun hiçbir şekilde göndermeli vb. Bir paylaşımda bulunmadım aksine hayatıma baktım. Bugün eski sevgilimin yeni sevgilisinin tesadüfen beni insten engellediğini gördüm. Bunu görünce çok şaşırdım yani çünkü ben ne eski erkek arkadaşımı ne de başka birini rahatsız edecek bi tip deyilim eski sevgilimde bunu biliyor ama artık kıza ne anlatıysa anlamadım. Sizce neden engellemiştir
Tesadafen mi. Siz o kadar mükemmel eşi benzeri bulunmayan bir kadinsiniz ki sizden sonra ayrılan sevgiliniz hemen bir sevgili bulmuş ve sizi unutamayacagini düşünen sizden daha ezik olan zavallı ozguvensiz yeni sevgili sizi engellemis. ( Duymak istediklerinizi yazdım. Lütfen gençliğinizin tadını çıkarın ve TESADUFEN de olsa geçmişe takili kalmayın )Kızlar benim 3 yıllık bi ilişkim vardı ve bitti. Biteli bir buçuk ay oluyor. Sosyal medyadan olsun wpden olsun hiçbir şekilde göndermeli vb. Bir paylaşımda bulunmadım aksine hayatıma baktım. Bugün eski sevgilimin yeni sevgilisinin tesadüfen beni insten engellediğini gördüm. Bunu görünce çok şaşırdım yani çünkü ben ne eski erkek arkadaşımı ne de başka birini rahatsız edecek bi tip deyilim eski sevgilimde bunu biliyor ama artık kıza ne anlatıysa anlamadım. Sizce neden engellemiştir
Haha anladım doğru ne desek bos niyet okuyuculuğu oluyor sadece :)Sırf azıcık kafam dağılsın, bozulan psikolojime bi nebze iyi gelir, rutine dönmeme yardımcı olur diye konuna cevap yazasım geldi.
Kız kendi hesabından mı seni engellemiş? Doğru mu anladım? Aşırı ergence bir hareket. Ama kadınlar yapıyorlar bunu. Benim bir tanıdığım da bir dönem evli bi adamla beraberdi. Adamın karısını engellemişti mesela her yerden ne alakaysa. Sonra ayrıldılar, adam karısına geri döndü. Karısı da bizim kızı bazen whatsapptan engelliyor bazen de durum paylaşacağı zaman engeli kaldırıp paylaşımı yapıyor falan. Ay çok saçma
Okuma ya da yorum yapma arkadaşım zor değil ??K marasliyim 40 bin küsür kişi öldü sevgilinize de bilmem neyinize de başlatmayın.sinirlerim harap oğlum o sogukta buz gibi çıplak ayakla gezdi günlerce şuanda hasta
Zorla mı okudun ya da yorum yaptın bence siz çok komiksiniz? Bu kadar duyarlıysan eforunu başka yerlerde harca arkadaşım olur muTesadafen mi. Siz o kadar mükemmel eşi benzeri bulunmayan bir kadinsiniz ki sizden sonra ayrılan sevgiliniz hemen bir sevgili bulmuş ve sizi unutamayacagini düşünen sizden daha ezik olan zavallı ozguvensiz yeni sevgili sizi engellemis. ( Duymak istediklerinizi yazdım. Lütfen gençliğinizin tadını çıkarın ve TESADUFEN de olsa geçmişe takili kalmayın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?