- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
Ne soracağımı siz mi belirliyorsunuz Naz Hanım bu sitede böyle bir şey mi var? Hayır okumayın ya da yorum yapmayın bu kadar basit. DUYARLIYSANIZ BU BAŞLIKTA OLMAYIN BU SİZE TERS GELİYORSA. BURAYA GELİP NEFRET SÖYLEMİ YAPMAK BOŞ BİR ÇABA GEREK YOKSorun farklı bir konu açılması da değil gerçekten önemli bir sorunun olur, endişelerin vardır, acil fikre ihtiyaç duyarsın elbette sor. Ama sevgilinin yeni sevgilisini sormak nedir ya.. Ondan sonra linç ediyorsunuz, okumayın, cevaplamayın diyorsunuz. Cevap olarak ne yazılacağını çok iyi biliyorsunuz aslında ben artık kışkırtmak amacıyla, eğlencesine yazdığınızı düşünüyorum. Gülüp eğlenecek bir durumda değiliz.
Nefret söylemi ifade eden bir cümlemi yazın bana? Sadece kopyala yapıştır yapıyorsunuz. Bi öğrenmişsiniz '' duyar yapmayın, okumayın '' lafını. Boş, anlamsız, gereksiz, ergence yaşadığınız konunuza haklı olarak eleştiriler gelince '' nefret söylemi yapmayın '' diyorsunuz. Alacağınız cevaplar belli birde gülücük emojileri adı altında eğleniyorsunuz. Sizin soracağınız konuyu biz belirlemiyoruz ama cevabını bizler veriyoruz dikkatini çekerim. Hayaletler cevaplamıyor. Kimse nefretini de kusmuyor. Sadece '' SAYGI '' bekleniyor sizden çok bir şey değil. Biz burada sınavla ilgili soru sorana da fikirler sunduk, aile içinde sorun yaşayana da. Ama eski sevgiliniz bile sizi kale almıyorken böyle gamsızca konular açmayın lütfen.Ne soracağımı siz mi belirliyorsunuz Naz Hanım bu sitede böyle bir şey mi var? Hayır okumayın ya da yorum yapmayın bu kadar basit. DUYARLIYSANIZ BU BAŞLIKTA OLMAYIN BU SİZE TERS GELİYORSA. BURAYA GELİP NEFRET SÖYLEMİ YAPMAK BOŞ BİR ÇABA GEREK YOK
Haha tekrar ediyorum okumayın ya da yorum yapmayın zorunluluğunuz yok iyi akşamlar dilerimNefret söylemi ifade eden bir cümlemi yazın bana? Sadece kopyala yapıştır yapıyorsunuz. Bi öğrenmişsiniz '' duyar yapmayın, okumayın '' lafını. Boş, anlamsız, gereksiz, ergence yaşadığınız konunuza haklı olarak eleştiriler gelince '' nefret söylemi yapmayın '' diyorsunuz. Alacağınız cevaplar belli birde gülücük emojileri adı altında eğleniyorsunuz. Sizin soracağınız konuyu biz belirlemiyoruz ama cevabını bizler veriyoruz dikkatini çekerim. Hayaletler cevaplamıyor. Kimse nefretini de kusmuyor. Sadece '' SAYGI '' bekleniyor sizden çok bir şey değil. Biz burada sınavla ilgili soru sorana da fikirler sunduk, aile içinde sorun yaşayana da. Ama eski sevgiliniz bile sizi kale almıyorken böyle gamsızca konular açmayın lütfen.
Ay yazık gerçekten bunları benim üzüleceğimi düşünerek yazıyorunuz ama arkadaşım bu kadar duyarlıysan okuma bak zor değil okuma. Herkes kendi davranıştan sorumludur kimse kimseyi yargılayamazHiç mi utanmanız yok arkadaş. İnsanda biraz utanma olur. Kaç bin can gitti. Hala aşk meşk konuları açıyorsunuz. Utanmadan yok üstüne dilinde pek uzun herkese yardırıyorsun. Kıskançlıktan kuduruyorsun dimi. Kudurmaya devam et. Bakmıyormuşmuş bakmasan nerden bilcen engel yediğini kızın adını soyadına kadar biliyorsun ki stalklıyorsun belli. Belkide erkek arkadaşın kızdan sana engeli bastı. Şimdi az öteye
Merak etme Tiramisu bundan sonra hiçbir konun görülmeyecek. Keşke engelleme tuşu olsa, gözardı et ile idare edeceğiz artık. Yeni üyelere sorarsın eski sevgilinin yeni sevgilinin eskisini...Haha tekrar ediyorum okumayın ya da yorum yapmayın zorunluluğunuz yok iyi akşamlar dilerim
Hmmm insan gibi uyardığım ve konu sizin için hoş değilse okuma dediğim için mi dilim uzunHiç mi utanmanız yok arkadaş. İnsanda biraz utanma olur. Kaç bin can gitti. Hala aşk meşk konuları açıyorsunuz. Utanmadan yok üstüne dilinde pek uzun herkese yardırıyorsun. Kıskançlıktan kuduruyorsun dimi. Kudurmaya devam et. Bakmıyormuşmuş bakmasan nerden bilcen engel yediğini kızın adını soyadına kadar biliyorsun ki stalklıyorsun belli. Belkide erkek arkadaşın kızdan sana engeli bastı. Şimdi az öteye
Üzül diye değil gerçekleri yazdım. Hazmedemiyorsan o da senin sorunun. Şimdi boş yapma millete insanların sinirini bozmaAy yazık gerçekten bunları benim üzüleceğimi düşünerek yazıyorunuz ama arkadaşım bu kadar duyarlıysan okuma bak zor değil okuma. Herkes kendi davranıştan sorumludur kimse kimseyi yargılayamaz
Sevinirim Naz Hanım lütfen fikir sahibi olduğunuz konulara yazınMerak etme Tiramisu bundan sonra hiçbir konun görülmeyecek. Keşke engelleme tuşu olsa, gözardı et ile idare edeceğiz artık. Yeni üyelere sorarsın eski sevgilinin yeni sevgilinin eskisini...
Tamam canım öyle yapayımÜzül diye değil gerçekleri yazdım. Hazmedemiyorsan o da senin sorunun. Şimdi boş yapma millete insanların sinirini bozma
Yani kac olumsuz yorum gelirse gelsin bikerede uzgun oldugunuzu dile getirmedinizAy yazık gerçekten bunları benim üzüleceğimi düşünerek yazıyorunuz ama arkadaşım bu kadar duyarlıysan okuma bak zor değil okuma. Herkes kendi davranıştan sorumludur kimse kimseyi yargılayamaz
Teşekkürler görüşünüz içinYani kac olumsuz yorum gelirse gelsin bikerede uzgun oldugunuzu dile getirmediniz
Akliniz fikrini askinizda bukadarmi acima duygunuz yok ya
Gercekten pes diyorum
Tiramisudan nefret ettigim gercekten
Teşekkürler yorumunuz içinMadem senin deyişinle “duyar kasan” yorum istemiyorsun o zaman senin dilinden yorum yapayım: kız onu stalklayacağını önceden anlamış ki seni engellemiş. Haksız da çıkmamış stalklamaya çalışmışsın ki engellendiğini fark etmişsin. Belki nazarından falan korkmuştur. Tesadüfen öğrendim falan çok komik. Cumhuriyet tarihimizin en büyük felaketini bile kendine dert etmeyen bir insan olarak bunu konu açacak kadar dert ettiğine göre kız çok isabetli davranmış.
Teşekkürler yorumunuz içinRahat bırakın artık şu adamları, belli ki yeni sevgilisiyle çok mutlu ve rahatsız edilmek istemiyor. O yüzden çift olarak engellemişler siz hala stalk peşindesiniz pes.
Gercekten igrencisiniz yaTeşekkürler görüşünüz için
Yorumlardan kimin nasıl bir üslup ile yazdığı belliGercekten igrencisiniz ya
Allah askina ban yiyosamda yiyim ya sizin gibi terbiyesiz vicdansiz insanla muattap oldugum icin kendime kiziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?