- 15 Haziran 2023
- 180
- -182
- 13
- Konu Sahibi muallimekiz
-
Niye ayrılmıştınız8 yıl önce sevgilimden ayrıldım. Onun üstüne evlendim,boşandım, çok sorunlu bir tiple sevgili oldum. Ondan da ayrıldım efendi düzgün bir sevgilim var şimdi .
Sevgilim olmasada tanistirildigim, tanıdığım görüştüğüm çok kişi oldu.
Kimse onun gibi değil. Hiçkimse onu unutturamiyor.Tam tersine daha fazla hatırlatıyorlar. Herkeste bazı meziyetler var ama birçok meziyetin bir arada olduğu olgun ,zeki biriydi.
Onunla tamam hissediyordum. O varken güçlüydüm.
Hiçkimseyi sevemiyorum. Onunla benzer biri bile çıkmadı. Yalnız kalsam sorun, ömür boyu yalnız da kalamam çok zor. Onu aratmayacak biri olmayacak.
Benden ayrıldığı için kızgın olmalıydım ama olamıyorum. Bununla nasıl başa çıkılır fikrim yok.
8 yıl önce sevgilimden ayrıldım. Onun üstüne evlendim,boşandım, çok sorunlu bir tiple sevgili oldum. Ondan da ayrıldım efendi düzgün bir sevgilim var şimdi .
Kimse onun gibi değil. Hiçkimse onu unutturamiyor.Tam tersine daha fazla hatırlatıyorlar. Herkeste bazı meziyetler var ama birçok meziyetin bir arada olduğu olgun ,zeki biriydi.
Hiçkimseyi sevemiyorum. Onunla benzer biri bile çıkmadı. Yalnız kalsam sorun, ömür boyu yalnız da kalamam çok zor. Onu aratmayacak biri olmayacak.
Benden ayrıldığı için kızgın olmalıydım ama olamıyorum. Bununla nasıl başa çıkılır fikrim yok.
Çünkü aynı derecede kimseden etkilenmedim8 yil oncesine takili kalmak ustun bir gayret getektirir. Nasil basariyorsunuz? Ben dun yedigim yemegi unutuyorum. Siz ustune evlenmissiniz, bir cok kisi ile gorusmussunuz ve hala ayni yetinizde sayiyorsunuz. Tebrik etmek lazim.
Benden ayrılan yada görüşüp etkilenmeyen başka kişiler de vardı .âdil değil biliyorum ama sanki aza razı olmak gibi. Kimse kimseye göre az değildir herkes bir dünya ama garip geliyorO sizden ayrıldığı için takıntı falan mı yaptınız? Ayrıca her ilişki kendine özeldir. 8 sene önceyle niye kıyaslıyorsunuz? O dönemin şartları,ekonomisi, dünya düzeni bile o kadar farklı ki. İnanın o çok sevdiğiniz adam da 8 sene içinde aynı kalmamıştır. Çoktan değişmiştir. Sizin sevdiğiniz adam bile artık aynı insan değil. Başka insanlardan onun gibi olmasını beklemeniz de adil değil. Sevdiğiniz erkek bile 8 sene içinde fiziksel ve ruhsal olarak o kadar değişmiştir ki. Onu bekleyerek ömür mü geçer ayyyy buradan ben darlandım
Çünkü aynı derecede kimseden etkilenmedim
Bu zamanda beyaz atlı prensi bekler gibi bir erkeği beklemek bana mantıklı gelmiyor. Hayat akıyor,ömür geçiyor. Adam sizi bıraktığı için yarıda kalmış hissi oluşmuş. Bunun etkisiyle sağlıklı düşünemiyorsunuz. Halbuki daha olumlu düşünüp yeni ilişkilere yelken açsanız siz de rahatlarsınız. Bir terapi alın ona rağmen böyle hissederseniz adam bekarsa bir şansınızı deneyin mademBenden ayrılan yada görüşüp etkilenmeyen başka kişiler de vardı .âdil değil biliyorum ama sanki aza razı olmak gibi. Kimse kimseye göre az değildir herkes bir dünya ama garip geliyor
Hayatında biri olmadığını biliyorum. Keşke olsaydı o zaman umudumu keserdim. Zaten unutmuş gibiydim. Boşandığını duyunca alevlendi. Arada bir stalk yapıyordum. Ama acı duymuyordum. Boşanınca olma ihtimali olup da olmaması büyüttüMuhtemelen evli ve ya hayatında başka biri var.Bu şekilde saplantı haline getirmeye devam ederseniz,tehlikeli bir boyuta ulaşabilir bu.Sizinki aşk falan değil, bir takıntı,saplantı.Siz başka biriyle evliyken ve boşandıktan sonra da ilişki yaşadığınız kişiler varken de devam ediyor muydu bu durum?Öyle ise oda büyük sıkıntı.
Denedim. Seninle olsaydı olurdu, takıntı yapmış olman bile tekrar başlamamak için bir sebep dedi. Küçük düştüğüme mi yanayım red yememe mi yanayımBu zamanda beyaz atlı prensi bekler gibi bir erkeği beklemek bana mantıklı gelmiyor. Hayat akıyor,ömür geçiyor. Adam sizi bıraktığı için yarıda kalmış hissi oluşmuş. Bunun etkisiyle sağlıklı düşünemiyorsunuz. Halbuki daha olumlu düşünüp yeni ilişkilere yelken açsanız siz de rahatlarsınız. Bir terapi alın ona rağmen böyle hissederseniz adam bekarsa bir şansınızı deneyin madem
Adam çok güzel cevap vermiş,helal olsun. Duruşu olan adamlara hasret kaldık,kendisini tebrik ediyorum.Denedim. Seninle olsaydı olurdu, takıntı yapmış olman bile tekrar başlamamak için bir sebep dedi. Küçük düştüğüme mi yanayım red yememe mi yanayım
Bu bende de oluyor okuduğuma ve bazı psikologlardan duyduğuma göre bunun sebebi aşık olduğumuzda salgılanan dopaminmiş. Daha sonra onun kadar saf ve yoğun bir şekilde kimseye aşık olmadıysanız ona aşıkkenki o bulutların üstünde olma hissiyatını özlüyor olabilirsiniz. Aşıkken insan karşısındaki kişiyi gerçekçi bir şekilde tanıyamıyor pek.8 yıl önce sevgilimden ayrıldım. Onun üstüne evlendim,boşandım, çok sorunlu bir tiple sevgili oldum. Ondan da ayrıldım efendi düzgün bir sevgilim var şimdi .
Tanıyordum bizim uzun süreli ilişkimiz vardı. Ama kısmet değilse kabullenmem lazım. Boşanınca yeni bir şansımız olur diye ulaştım beni reddetti.Bu bende de oluyor okuduğuma ve bazı psikologlardan duyduğuma göre bunun sebebi aşık olduğumuzda salgılanan dopaminmiş. Daha sonra onun kadar saf ve yoğun bir şekilde kimseye aşık olmadıysanız ona aşıkkenki o bulutların üstünde olma hissiyatını özlüyor olabilirsiniz. Aşıkken insan karşısındaki kişiyi gerçekçi bir şekilde tanıyamıyor pek.
Çok haklısınız. Başkasını sevmeyi denemedimHer kötü deneyimde geri dönüp dönüp o 8 yıl önceki hikâyeyi düşündüğünüz için bu.O ayrılmış sizden yazdığınız kadarıyla.Bununda etkisiyle belkide birde tabi daha genctiniz şimdi akıp giden yıllarda var.O zamana dönüp o hisleri hatırlaya hatırlaya onları köklestirmissiniz.İyice derine ekmişsiniz.Simdide bu duygunun yan etkilerini yaşatıyor beyniniz çünkü her olmayan oldurulamayan yeninin bile yetmeyeceği bir ilah gibi olmuş bu eski küflü sevgili.İnanin o sizin verdiğiniz değerle o kadar mükemmeldi siz onu sevip gözünüzde o hale getirmiştiniz asıl değerli olan o değildi sizin onu seviş şeklinizdi sizdiniz yani.Sizin kalbiniz sizin onu koydugunuz yer güzeldi Siz hala sizsiniz o sevme kapasitesi hala sizin içinizde.Niye ona israf ediyorsunuz O bağı koparın o enerjiyi kesin
Kesin yani bu toksik düşünceyi atın beyin dolaşımindan hayat çok güzel hiç kimse olmasa bile her gün son gününüz olabilir bunu düşünerek yapın bunu
Çünkü kapatıp dondurdunuz zamanı o anda Ama zaman akıp geçti.Kirin gitsin zinciri.O zincire sizi bağlayan sizsiniz.Hafifleyin bu kadar yeter.Çok haklısınız. Başkasını sevmeyi denemedim
❤Çünkü kapatıp dondurdunuz zamanı o anda Ama zaman akıp geçti.Kirin gitsin zinciri.O zincire sizi bağlayan sizsiniz.Hafifleyin bu kadar yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?