- Emoji Skoru
- 3.679
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi muallimekiz
-
O değil de sizi kim tanıştırıyor Allah aşkına? Benim çevremde niye hiç onu bunu tanıştıran yok? Ne yaptıysam kendim yaptım.8 yıl önce sevgilimden ayrıldım. Onun üstüne evlendim,boşandım, çok sorunlu bir tiple sevgili oldum. Ondan da ayrıldım efendi düzgün bir sevgilim var şimdi .
Sevgilim olmasada tanistirildigim, tanıdığım görüştüğüm çok kişi oldu.
Kimse onun gibi değil. Hiçkimse onu unutturamiyor.Tam tersine daha fazla hatırlatıyorlar. Herkeste bazı meziyetler var ama birçok meziyetin bir arada olduğu olgun ,zeki biriydi.
Onunla tamam hissediyordum. O varken güçlüydüm.
Hiçkimseyi sevemiyorum. Onunla benzer biri bile çıkmadı. Yalnız kalsam sorun, ömür boyu yalnız da kalamam çok zor. Onu aratmayacak biri olmayacak.
Benden ayrıldığı için kızgın olmalıydım ama olamıyorum. Bununla nasıl başa çıkılır fikrim yok.
iş ortamı, spor ortamı, komşu ortamı. Rızzık bolO değil de sizi kim tanıştırıyor Allah aşkına? Benim çevremde niye hiç onu bunu tanıştıran yok? Ne yaptıysam kendim yaptım.
Komşuculuk kaldı mı ya? Bana hiç denk gelmedi nedense tanıştıran insan.iş ortamı, spor ortamı, komşu ortamı. Rızzık bol
Valla bizim birbirimizde anahtar bile var. Bazılarımızda diyeyim. Evciline ,çiçeğine evde yokken baktığımız, pikniğe yazlığa gittiğimiz. Ama artık çok nadir biliyorum. Birbirimizin evindeyiz. Eski eşim komşumuzun yeğeniydi. Gelip giderken gördük.Komşuculuk kaldı mı ya? Bana hiç denk gelmedi nedense tanıştıran insan.
Onun yerine birini koymak yerine yeni bir sayfa açmalıydınız.8 yıl önce sevgilimden ayrıldım. Onun üstüne evlendim,boşandım, çok sorunlu bir tiple sevgili oldum. Ondan da ayrıldım efendi düzgün bir sevgilim var şimdi .
Sevgilim olmasada tanistirildigim, tanıdığım görüştüğüm çok kişi oldu.
Kimse onun gibi değil. Hiçkimse onu unutturamiyor.Tam tersine daha fazla hatırlatıyorlar. Herkeste bazı meziyetler var ama birçok meziyetin bir arada olduğu olgun ,zeki biriydi.
Onunla tamam hissediyordum. O varken güçlüydüm.
Hiçkimseyi sevemiyorum. Onunla benzer biri bile çıkmadı. Yalnız kalsam sorun, ömür boyu yalnız da kalamam çok zor. Onu aratmayacak biri olmayacak.
Benden ayrıldığı için kızgın olmalıydım ama olamıyorum. Bununla nasıl başa çıkılır fikrim yok.
Ben de bu kısmı merak ettimO kac yasinda siz kac yasindasiniz? Kac yillik evliligi bitti? Biteli ne kadar oldu? Ne diyerek ayrılmıştı? Ve ne kadar birlikte olmuştunuz? :)
Ne dedikoducuyuz lenBen de bu kısmı merak ettim