Eski sevgilinizden kalan şeyleri siler misiniz?

Tabii ki resmine bakıp uyumam, günlük hayatımın bir parçası yapmam ama eğer çok kötü bir ayrılık değilse her şeyi silmem, atmam. Sonuçta onlar benim de anılarım.

Ayrıca mesela bir tanesiyle ayrıldıktan sonra çirkin şeyler oldu. Tüm yazışmaları sildiğim halde o son yazışmaları saklıyorum ki yarın öbür gün bir şey olursa benim de elimde yazışmalar olsun. Hatta sevgiliyi geçtim düz flört bile olsa önemli bir yazışma varsa saklarım.
Kritik ekran görüntülerini vs saklarım.

Bunları hatırasından değil, ileride bir şey olursa kendimi korumak için tutarım.

Onun dışında grup fotoğraflarını falan sırf o var diye silmem, sevdiğim bir hediye almışsa o aldı diye atmam. Ama bunu yeni sevgilimin gözüne sokmam tabii, gerek yok.

Herkes hemen unutamaz işte. Insan yapısı ile ilgili, duygu kontrolü kimine göre daha zor.
Gidip biriyle birlikteyken onun resimlerine bakarakta uyumazsın ama yada gün saymazsın diğer arkadaşlarına gidip özlüyorum bir sene oldu ayrılalı da demezsin duygularımla oynadı onun için herşeyi yapmama rağmen beni aldattı bu benim için aldatmadır aksini kimse iddia edemez sevmediğim insanlara dedikodumu yapan sevip saymayan gidip özel sırları başkalarına anlatan halsiyetsiz şerefsizin önde gideniydi.

Back
X