eski sevgilinizin evine gider misiniz?

ne zaman ne kadar birlikte oldugumuza baglı gıtmem yada gıtmememaramızadkı sevgı ne kadar olduguna baglı yani herşey geçmişe baglııı

ne münasebet ...daha neler :1closedeyes:hiç işim olmaz...ben öyle dost kaldık ...dostuz..hiç inanmam o safsatalara...bir zamanlar duygusal özel birşeyler paylaştığın birinin, yarın sıradan herhangi bir arkadaş gibi olabileceğine asla inanmam :1closedeyes: heleki birde taraflar evlenmişse bu eşler için çok ama çok irrite edici birşey klava:

aklımın ucundan dahi geçirmem. hadi diyelim ben normal olarak düşündüm, eski sevgili normal olarak görüyor , peki eski sevgilinin eşi ne olacak, bakalım ona normal gelecek mi? evdeki karısına saygısı olmayan adamla benim ne işim olur? kendinizi evdeki kadın yerine koysanıza bir... yok beni bozar bu postmodern tavırlar, almiim ben......

ne amaçla,ne için çağırabilir ki..
böyle bir teklifte sizin aklınıza ne gelir????
aklı başında kimse, ne böyle bir teklifi söyletmeye cesaret ettirir nede giderim der...
sevgiler...

gitmem
ne gereği var
eskileri açmak kime yararki
sonuçta bişeyler yaşanmış ve muhtemelen kötü sonuçlanmışki yoksa zaten eski sevgili olmaz
neden görüşülsünkü
ben şahsen karşıyım
sevgiliydik şimdi çok iyi dostuz hikaylerine de inanmiyroum zaten
eşim böyle bişeye çok kızar zaten
haklıııı
o deseki bana ben x ile karşılaştım ben bi akşma yemeğine eve davet etti ben ne derim ????
tamam hayatım git demem herhalde dimi?

kesinlikle gitmem rahatsız olurum eşinede yazık ya biliyorsa seninle olanları istemem görünce tanımamazlıktan bile gelirim belki:dilcikar:

tabiki gidilmez yani. goccaman aptallık olur gidersem. ne işim var hemde evlenmiş çocuğuda var ohhhhh gel aile saadetimi görde kıskanmı demek istion derim ona. yaw işim olmaz. adı üstünde esssssski. eskileri boşvermişimdir hep.jeyyar

konuşmaya bile gerek duymam
eski sevgiliden ne köy nede kasaba olur
o geçmişimde wardı sadeceç geleceğimde olmak istese olurdu zaten dimi ama

Gitmem.
Eşimin bırakın eski sevgilisini ,eskiden hoşlandığı ama aralarında birşey olmayan biri de olsa eve almam,evine gitmem ,ismini bile anamaz eşim..Kötü Kazenklava:klava:
Eşim de getirmeye kalksa beni kaybeder valla..Çok kıskancım ben.O kadar geniş ve modern olamam:1closedeyes:yasakkelime

eski sevgilimin evine gitmeyi bırak eski olduğundan itibaren suratına bakmadım........
ayrıca eşim eski sevgilisinin evine gitse çok kırılırdım...........
herşeyden önce kendime,eşime,evliliğimize saygım var.........

görsem bile görmemezlikten gelirim sonuçta ikimizde yolumuzu seçmişiz sonuçte evliyimde yuvam daha önce gelir onunla konşmam bile benim için iyi olmaz sonuçta eşimde eski sevgilisine selam verse bende ona kızarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…