eski sevgilinizin evine gider misiniz?

tek başına gidilmez tabi ne işim var. ama ailecek gidebilirim. tek ciddi çıktığım kişi eşimdi öncekiler arkadaşça dostçaydı ve ayrılmamda öyle olmuştu. onun için ailecek görüşebilirim ama yalnız asla.

bana yapılmasını istemediğim hiç birşeyi başkasına yapmam... yani eşimin eski sevgilisine eve davet etmem.. içeri dahi almam...

Ben sanırım sevgiliden ziyade daha iyi arkadaş olabiliyorum. Ayrılık durumuna bağlı tabi ama giderdim sanırım

Buyuk konusmayayım bende.

Asla gıtmem, yolda gorsem yonumu degıstırırım. Tabıı esım yanımdaysa, gozune soka soka yanından gecerım.

sevgilim çocukluk aşkı gibi gereksiz birşeyse... arkadaslık da etmişsek sevgili dönrminni dışında eşini de tanıyorsam dışarda görüşebilirim. evine gidemem heralde...
ama büyük aşkımsa asla konuşamam bile. onun mutluluğunu mu izlicem aman da aman çocuğu da olmuş...

Eski sevgilinin evine gidilir mi ya? Mesela kocam öyle bişey yapıcak olsa gebertirim onu. klava: Eski eskide kalmıştır. :umursamaz:

2008 konusuymuş, o zamanda gitmezdim, şimdi de gitmem.
Bu yıllar beni hiç değiştirmiyorkaydirigubbakcemile3

Davet abes bir kere ne münasebet.. Büyük konuşmayım ama asla gitmem.. Çok anlamsız adamın karısına büyük saygısızlık...

yok artık daha neler..bende bekar o evlenmis coluk coluga karısmıs ne gusel moral olur yasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…