eski sevgilinizin evine gider misiniz?

hepiniz süpersiniz hanımlaaar eee benim arkadaşlarım bana yakışır öpüyorum ve diğer yorumları bekliyorum :lepi:

eski sevgililerimle görüşmek gibii bir huyum olmadığından muhtemelen gitmem.. hatta karşılaşsak belki zoraki 2-3 kelime ederiz ama böyle bir teklifi edebileceği kadar bir samimiyet olmaz arada, mesafe koyarım.. kimisi dostça ayrılabiliyor arkadaş olarak görüşebiliyor ama ben henüz o kadar medenileşememişim galiba tatlicadiarzu

Zaten hangi erkek evlendikten sonra eski sevgilisini evine çağırır ki??? Evdeki eş bu durumda o adamı ibret-i alem die sallandırmaz mı??? Bence evine çağırıyorsa evli olduğu halde,bunun altında bi art niyet ararım ben,yani ya evi çok güzeldir bak neler kaçırdın demek için çağırıodur,ya eşi çok güzeldir bak senden alasını buldum demek istiodur,yani hiç bi erkek eski sevgilisini öle medeni medeni evine yemeğe davet etmez,ediosa da vardır bi pislik,o yüzden gitmem ben zaten eski sevgililerimden hep soğuyarak sıkılarak ayrıldım aman ne işim olur hiç birinin yüzünü görmek istemiorum,Allaha yakın bana uzakkkkkkkkk

adi üstünde eskiiiiii(ne işim var ayolll) yenisi kizar yoksaa:) şaka bi yana eski eskide kalir benim içinn yani ben bi insani hayatimdan çikarmişsam tamamen çikaririm buyüzden eski sevgilinin evine gitmekmiş dostmuş bişi olmazmişş yok bende bu olmazzz .. Hem hayatimda biri varsa eğer ona olan saygimdanda gitmem ama en önemlisi eski olduğu için gitmemm..gitmemde gitmem işte :)

muhatap olmam,selam bile vermem ki beni nasıl davet edecek o kadar çağdaş olamadım eşinin yerinde ben de olbilirim ve kesinlikle izin vermem...

valla bende çokmu ayıp ettim biraz ağırmı konuştum diye düşünüyordum yazılarınızı okudukça az bile demişsin kızım diyorum yani biraz kafam karışmıştı ama doğrusunu yapmışımKötü Kazen

empati kurarsan aynı şeyi senin eşin yapsa ve eski sevgilisini evinize davet etse ne yaparsın?nolucak gelsin eskiden neler yaşadığınızı da anlatır muhabbet ederiz mi dersin canım biz insanız herşeyin bi adabı olmalı böyle bişeyi sorman bile çok abes yani.bi çin atasözü var:eski dosttan sevgili olabilir ama eski sevgiliden dost olmaz.

evli olsam tabiki eşimin öyle bir şey yapmasına kızarım ama bunu beni çağıranın düşünmesi lazım beni nasıl tanıştıracağıda onun meselesi eşine duyduğu sevgi ve saygıyı gösteren bi durum bu anladığım kadarıyla ben onun eşine ondan daha çok saygı duyuyorum ve burada arkadaşız ve bir şeyler paylaşıyoruz size fikir danışmakta aklımın karışmış olduğu bir durumda bir abeslik göremiyorum:sm_confused:

ne evine gitmesi ya ben ilk gördüğüm yerde bir kaşık suda boğmak istiyorum.aklıma geldi sinirlerim bozuldu yine.

asla gitmem
eski sevgilimi yolda görsem yüzüne bile bakmam sanirim
zaten onu unutabilmek icin neler cektim
Allah rizasi icin selamini alirim yada selam veririm
daha fazlasina hic gerek yok

giderim tabii niye gitmicem şölleeee yayıla yayılada otururum,nede olsa eski sevgilimm deeelmii adı üstünde işte eksiiigitmessem hala onu seviyom sanar safff naniknanik
sonra kapıdan biri girer nöööööörüyon nen sen burdaa diyerektenÇok üzgünüm çoook

eski sefgülülerimle yollardaa görüşüyoghh büz
öle evlere neyn gitmiyogggg:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…