eski sevgilinizin evine gider misiniz?

gitmem ben
rahatsız olacağımdan değil de
eşini rahatsız edebileceğimden :1hug:
yani ilerde benim kocam bak bu eski sevgilim diye eve birini getirse bnm hiççç hoşuma gitmezdi
ayıp kadına...

Gidiceğmi hiç düşünmüyorum bu soruyu bana sorması içinde bir ortam hazırlamam kendisine gayet mesafeli olurum:umursamaz:

ne selamlasirim, ne konusurum ve asla gitmem, ondan daha da önemlisi insallah hic karsilasmam da.. eski eskide kalsin...

evlenmiş barklanmış ben bide evine gidicem karısıyla aynı ortamda hemde evinde oturacam sohbetmi edecem, kadın da sanırım o kadar geniş olmaz, bende hayatta o kadar geniş olamam ne işim var :mymeka:

Büyük konuşmamak lazım ama gitmezdim sanırım.Sonuçta bir zamanlar sevgilimdi,iyi kötü anılarım oldu...Sevmesem dahi onu bir başkasının yanında gördüğümde üzülürdüm diye düşünüyorum..O yüzden bana yakışanı yapar selamımı verir teklifini kibar bir şekilde reddederdim ..

Pardonda Ne Sıfatla Gidicemki..
Ne Yani Bu Benim Karım Buda Eski Aşkım Mı Diyecek sempatiksalakcinni
Yok Ben Almiyiim Alanada Mani Olmiyim Canım akannehir

ilerde sölyicem kocama Bütün eski sevgililerini yemeğe çağırsın Ben de onları yemekte zehirleyeyim hehehehe :ecrin_bebek:

ne münasebet.. kendinizi birde eşinin yerine koyun, büyük konuşmıyım ama kesinlikle öyle bir saygısızlık yapmam ne kendime ne onun eşine.. işim olmazzz..

bence de gidilmez.. ama bilmiyorum çağırırken yanımda şuan birlikte olduğum kişi varsa onu da çağırırsa içten bir şekilde gitmekte sakınca görmem.. ama yne de bir bahane bulup gitmeyz heralde.:)

bütün sayfaları okudum bıkmadan usanmadan herkes gitmem demiş ama ben de ilişkinin ve ayrılığın şekline göre değişebileceği kanaatindeyim...ben kabul edebilir miyim tabi ki hayır...paralarım gelen insanı da eşimide ::mymeka:
ama gel gör ki daha dün gece "eski"de kalan biriyle çok içten ve hatta duygularımızdan bile konuşup, şimdiye dair hayatımızda olanları paylaşıp birbirimize destek olunca bütün kızgınlıkların ve küskünlüklerin azaldığını gördüm..arkadaş kalınabilecek ilişkilerde olabiliyomuş demekki ve "değerini bilemedim"i duyduğunda "çok ararsın" deyip iki kahkaha patlatılabiliyomuş
bu demek değil ki evlendiğinde evine giderim ya da gelmesine izin veririm..ama çokta yapılamaz bişey olmadığını başımdan geçen bi olayla ispatladım kendime sengözlerimebaksanab

biliyorum konuşmam bile hata

bir kere gitmiştim..
ve bir dönem hayatımın aşkı diyebileceğim insanla orada tanışmiştim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…