Eskı sevgılısını eşi ve cocuklarıyla gorenler...

ben de gecen gece eşimle dışardayken eski sevgilimle karşılaştım
erkekler foruma üye olabilseydi belki o gelip size anlatırdı
kendisi hala sap oldugundan beni onu göremiyorum eşiyle :52:

facebook sayesinde öğrendim ben de. Sonra da hesabımı kapattım zaten. Sorun kıskançlık veya unutamama değil belki ama ben neden daha evlenmedim ve çocuğum yok diye düşünuyo insan..

aynı şeyi ben de hissediyorum neden hala ben böyleyim neden karşıma kimse çıkmıyor o herşeyi unutup yeni bir hayata başlarken ben hala niye onun face ine bakıyorum kendime çok ama çok kızıyorum...

Ben de faceden eski sevgilime ara sıra bakıyorum benden sonra hayatında kimse olmamış eee yaptıklarını şimdi çekiyor bana az çektirmemişti şimdi kabak gibi kaldı ortada. Ben evlendim dünya tatlısı bir kızım var o da beni ancak faceden takip eder...

Ben de faceden eski sevgilime ara sıra bakıyorum benden sonra hayatında kimse olmamış eee yaptıklarını şimdi çekiyor bana az çektirmemişti şimdi kabak gibi kaldı ortada. Ben evlendim dünya tatlısı bir kızım var o da beni ancak faceden takip eder...

hıc demi cokta tın evde kalsın hep:1::1:

Duygular bır ısyandır kımı zaman cıglık kımı zamn gözyaşı,düğüm düğüm bırşeyler sıralanır boğazına ağlamak ıstersın ağlayamazsın,sevgıdır acıdır umuda duyulan umutsuzluktur.bütün dünya sığmıştır gözüne alabildiğine ucsuz bucaksız zamansızlıklar içinde,zamanın ıcınde zamana cagrıdır ıcındekı,ıstersın ama zordur sılıp atmak herşeyi,herşey yalnızlığındır yalnızlık herşey hiçbir şeyin kalmadığı zaman umudundur yalnızlık.......

beğenddiimmm :46:

Bi kaç ay önce ortak bi arakadaşımız mesaj atmıştı "o kızLa evlendi, dün düğün yaptıLar.." diye. Kaç saniye kaç dakika , kaç saat teLefona öyle aptaL aptaL baktığımı hatırLamıyorum. GünLerce deLi gibi ağLadım. Beni aLdattığı kızLa evLenmişti.

Daha görmeden sadece haberini aLdığımda biLe bu haLe geLdiysem , karşıLaşma anını düşünemiyorum biLe.
Allah'ım yaşatmasın öyLe bişeyi..
:50:

Son düzenleme:
hangisini??? :52::52::52::52:

ahahahaaa...en son eski sevgilim değildi ama kafama taktığım bi çocuktu..oda beni kafasına takıyordu ama işte arkadaşlık falan olayından dolayı olayı kapatıp geçtik bi ilişki olmadı hiç aramızda..sonraaa ben evlendim falan görüşmelerimiz bitti..ama düğünüme gelmişti bende onunkine gittim.çağırdı..sarıldık tebrik ettim..takı olayına kadar kalamayacağımızı söyledim ve damatlığının sol üst cebine altınımı koydum.:9 çok anlamlı bir yer olmuş şimdi aklıma geldikçe gülerim :17::17:

faceden gördüm oda evlenmıs cocugu var bitane

efkan şeşen ın duygularıma esir oluyorum senı gorunce
ınsan bın kere mi yanıyor bı kere sevınce geldı aklıma
mezhep farklılıgından dolayı severek ayrılmıstık:59:

benim şu an ki sevgilimden önce sevgilim yoktu, yani şu an ki İlk'im.. ama allah korusun ayrılsak ve onu evli görsem.. off düşünemiyorum bile.. çok acı..:59:
unutamayacağını bile bile ayrılmamalı insan.. sonra evlendiğinde hiç düşünmek istemediği iğrenç şeyler beynini sarabilir.

Bitanesini face den gördüm karısıyla. çok mutlu oldum gerçekten çoook şanslı Bir kadın.. kadir kıymet Bilen Bir adamdı.. sonra diğerini gördüm o da evlenmiş gelinlikli resmi vardı eşinin.. çok güzel çok alımlı Bi kadındı.. vay Be dedimm.. onda Biraz tuhaf oldum, çünkü zamanında çok çektirmiştim.. karşılık vermemiştim sevgisine hemen kestirip atmıştım.. gözlerime dalip Bağlama çalar türkü söylerdi.. çok acı çekti.. ama şuan çook mutludur inşallah, hak eden Bi adamdı.. Bi de Biri vardı, o da ekimde evleniyomuş.. işte allah onun eşine sabır versin o kıza acıyorum, çoook kaprisli Bi adamdı valla... ay evde kaldım amanınnnnn acil koca lazım Bana elimdekiler de gitti :32:

hayatımdan 7 yıl alan kişiyi gördüm. Yıllar sonra tekrar birlikte çalıştık. Ben hala içimden onu atamamışken o evlenmiş çocuğu olmuştu. Sonra eşi 2. ye hamile kaldı doğum yaptı arkadaşlarım onu tebrik etti. Eşiyle çocuklarıyla anılarını duydum çevremden. Buna rağmen ben birisiyle görüştüğümde bunu duyduğunda, hayatımda birisinin olmasına dayanamadığını da gördüm. Sonra ben de onu unutup hayatıma devam etmeye karar verdim. Mantıkla yıllardır benimle ilgilenen birini seçtim. Onda da defalarca aldatıldığımı öğrendim. Şimdi hem mantık hem kalp birlikte olacak birini istiyorum. Onu da buldum aslında ama o beni istemiyor galiba :)

Bende 2 hafta önce eski sevgilimi yanında bir hanımla gördüm
El ele tutuşmuş mağzada kıyafet bakınıyorlardı
Biran eskide yaşadıklarım aklıma geldi ama sadece bir dakika filan onlara mal gibi bakakaldım:27:
Sonra gözüme pembe bir gömlek ilişinince onları unuttum :37:
Hatta bir hafta hiç aklıma gelmedi
Bir gün aklıma geldi facebooktan baktım , meğer ele ele gördüğüm kişi eşiymiş
Garip ben bu adam için ölüp biterdim 4 sene önce , ama o an hiç bir şey hissetmedim :26:

Bir konu da ben hortlatmasam içimde kalır:D
Eskiden uğruna ölüp bittiğim,ama yıllar sonra görünce,bunamıydı o uykusuz gecelerim dediğim adamın kızını görünce o aşkı yeniden hissetmiştim,tesadüfen karşılaşmıştık,o kadar tatlıydı ve bıcır bıcır dı ki.Demek evlensek bu benim kızım olacaktı demiştim.Konuşup kucaklaşıp ayrılmıştık kızıyla,bir daha da görmedim...:kahve:

Back
X