- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Uzun sürekli bir ilişki olmuş ama ayrılıklarının üstünden de çok uzun zaman geçmişEvlenmek üzeresiniz ve hala onu mu seviyor diye soruyorsunuz. Çelişti biraz sanki. Bu arada sorunun cevabı uzun süreli bir ilişki idi ise veya ayrılık üzerinden çok vakit geçmediyse olabiliyor bazen böyle.
Evet görüşmüyorlar eminimSizin ilişkiniz 2 senelikken o kadar uzun zaman sonrası bence eski sevgili ismi artık söylenemez.
Görüşmediklerine emin misiniz?
Sanmam ailelerinde hiç filiz yokFiliz diye başka biri daha var mı hayatında.
Örneğin eşimin eskisi ile kardeşinin ismi aynı.
O anlamda bir alışkanlık olabilir mi yani?
Pardon birşey sorcam türkiyede mi yaşıyorsunuz...Merhaba ben daha önce de konu açmıştım 2 yıllık bi ilişkim var ve evlenmek üzereyiz sonbahara evleniyoruz nasipse bugun bi konuda Konuşurken hızlı hızlı konuşma esnasında bana ''şöyle konuşma filiz'' dedi kalakaldım sonra da filiz kim dedim filiz demedim ben falan demeye başladı neden böyle bi hata yapmış olabilir onu mu seviyor ya da o zaman neden benimle?
EvetPardon birşey sorcam türkiyede mi yaşıyorsunuz...
Sanmam ailelerinde hiç filiz yok
Ya bilmiyorum çok sinir oldum evlilik arefesinde bir deBen de bi kere eşime 3 yllık evliyken eski bi sevgilimin adıyla seslenmek üzere olmuştum bi sinir anında.Neyse ki seslenmedim.Beni gıcık ediş tarzı aynıydı belki de ordan esmişti o an yoksa ne sevicem kimse umrumda değil bence boşa üstünde durma.
Hayır benden sakladığı birşey Olduğun sanmıyorum filiz eski sevgilisi isim karmaşası olayı benim evlatlık olmamla ilgili ailevi onu bilmiyor zatenDaha önce isim karmaşası gibi bir konu açmıştın.
Senin sevgilinden sakladıkların var.
O da senden birşeyler saklıyor olabilir diye mi düşünüyorsun?
Güvensizlik söz konusu ise evlilik askıda kalsın derim.
Bu filiz kimdir, görüşme olasılıkları var mı bi araştır.
Hiç alakasız durduk yere ağzından kaçsa bile ben olsam sorun ederdim.
Saçma yani.
Beynin bir oyunu mu, bilinçaltı olayları mı bilemedim.
Sinir oldumKafanızı kurcalayan başka olaylar yoksa ve sevginizden sevgilinizden eminseniz çok da üstünde durmayın.
Eşimle ilgili kardeşime birşey anlatırken eski sevgilimin ismini söylemiştim eşimin ismi yerine. Şok olmuştum. Hiç görüşmüyoruz, gönüllü olarak bitti, allah yolunu açık etsin, eşimle mutluyum. Uzun yıllar geçirmiştik birlikte onun etkisidir diye düşünüyorum. Eğer nisanlinizdan eminseniz aramayın altında bir şeyler.Uzun sürekli bir ilişki olmuş ama ayrılıklarının üstünden de çok uzun zaman geçmiş
Hızlı hızlı tartışırken filiz dedi işte ben biliyordum eski sevgilisi OLDUĞUNU neden bı ismi söyledin deyince önce filiz mi dedi sonra da bilmiyorum ağzımdan öyle çıktı dedişimdi surayi anlamadim siz filiz kim dedgnize gore bu eski sevgiliden haberiniz yoktu degilmi? ayriyetten eger sevgilin hayir demedim diyorsa ve siz bu filizi bugun ogrendiyseniz buyuk ihtimalle tahminimce eski sevgilisi degildir sizden gizli gorustugu biri olabilir.yani bu secenege dikkat edin.....ama eger daha onceden biliyosaniz bu filizi hala eski sevgilisi ile konusuyor yada baya baya dusunuyor bu arkadas...... iki.secenekte kotu affedilmez bi durum
Eminim bugüne kadar güvencimi kırmadı hiç ama aklıma takıldı neden olabilir diyeEşimle ilgili kardeşime birşey anlatırken eski sevgilimin ismini söylemiştim eşimin ismi yerine. Şok olmuştum. Hiç görüşmüyoruz, gönüllü olarak bitti, allah yolunu açık etsin, eşimle mutluyum. Uzun yıllar geçirmiştik birlikte onun etkisidir diye düşünüyorum. Eğer nisanlinizdan eminseniz aramayın altında bir şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?