- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Nasıl soracağım düşünse bile düşünüyorum der mi ?
O da aynen böyle söyledi işte bilmiyorum neden böyle bi hata Yaptım dedi bende daha çok sinir oldumSaf mısın saf ayağına mı yatıyorsunuz bilmiyorum ama ağzımdan çıktı işte nebilim ben alışkanlık insanlık hali olabilir
Sordum bilmiyorum dediSen geçen gün bana neden Filiz dedin ?
BiliyordumÇok kötü bi durum ya siz eski sevgilisi olduğunu bilmiyor muydunuz ? Filiz kim diye sordunuz
Sinirli olduğu zaman bilinçaltı ona gitmiş :) Belki de ayrılışları falan çok kavgalı oldu, çok tartıştılar. İyi bir zamanınızda dese daha büyük problemdi bence.Merhaba ben daha önce de konu açmıştım 2 yıllık bi ilişkim var ve evlenmek üzereyiz sonbahara evleniyoruz nasipse bugun bi konuda Konuşurken hızlı hızlı konuşma esnasında bana ''şöyle konuşma filiz'' dedi kalakaldım sonra da filiz kim dedim filiz demedim ben falan demeye başladı neden böyle bi hata yapmış olabilir onu mu seviyor ya da o zaman neden benimle?
Bosver karistirma. Insanlik hali olabilir.Sordum bilmiyorum dedi
Bu basit bşy miSinirli olduğu zaman bilinçaltı ona gitmiş :) Belki de ayrılışları falan çok kavgalı oldu, çok tartıştılar. İyi bir zamanınızda dese daha büyük problemdi bence.
Basit bi konu mu bu?Bosver karistirma. Insanlik hali olabilir.
Tabi ki hoş değil, ama romantik bir anınızda söylemesinden daha iyidir. Eşimle evlenmeden önce sevgiliyken bir ara çok tartışıyorduk. O sıralarda kardeşime kızgın olduğum zaman kaç kere kardeşime aşkım dedim yanlışlıkla. Çünkü genelde kızdığım kişi oydu. Bu da öyle olabilir. Bence hala sevmesiyle hiç ilgisi yok. Sinirli olduğu bir anda bilinçaltı sinirlenilecek kişi olarak onu çıkarıp getirmiş.Bu basit bşy mi
Onu düşündüğünü göstermez miTabi ki hoş değil, ama romantik bir anınızda söylemesinden daha iyidir. Eşimle evlenmeden önce sevgiliyken bir ara çok tartışıyorduk. O sıralarda kardeşime kızgın olduğum zaman kaç kere kardeşime aşkım dedim yanlışlıkla. Çünkü genelde kızdığım kişi oydu. Bu da öyle olabilir. Bence hala sevmesiyle hiç ilgisi yok. Sinirli olduğu bir anda bilinçaltı sinirlenilecek kişi olarak onu çıkarıp getirmiş.
O nedir ? Ben ayrılmaya kadar düşündümAğzından yanlışlıkla cikmis iste ya sen tribini at yine :) ama fazla takılma.
İleriye ket vurma durumu :))
Bence göstermez ama onu düşünmediğine dair garanti veremeyiz tabi.Onu düşündüğünü göstermez mi
SanmıyorumSeni mi denedi acaba?
Basit bi konu mu bu?
Beni sevmediğini düşünmedim de daha önce de mesela mesai Arkadaşının adıyla seslenmiştiBasit degil tabi. Ama simdiye kadar böyle bisey oldu mu? Hic seni sevmedigini düsündünmü? Bunlar olmadiysa bence sorun yok. Biraz trip at tabii
Beni sevmediğini düşünmedim de daha önce de mesela mesai Arkadaşının adıyla seslenmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?