- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Dün akşamda bana mesela Elif dedi gel de sinir olmaBence bu kadar olumsuz düşünmeyin , tabi siz daha iyi hissedersiniz sevgilinizi , zaten bi şey olsa emin ol içine olduğu gibi doğar , kadınlar hisseder , o an bi boşluğuna denk gelmiştir , şöyle düşün ; telaşlı konuşma esnasında eski sevgilinin veya başka bir erkeğin adını söylersen bilmeden , ona aşık olmuş olurmusun ki
Dün aksamda telefonda Elif dedi bana Elif diye kim var bilmiyorum baska bir sefer Demet dedi niye böyle yapıyorArkadaşım hemen kötü düşünme.
Bende bir kaç gün önce eşime furkan diyi verdim bi anda ki sülalemzde furkan yoktur ona keza tanıdığmda.
Eşimde normalde kısknçtır ama üstnde durmadı .
Bende der demez tepki verdim kndi kendime furkan kşm ne alaka diye.
Hala gorusuyor olabilirler mi. Arkadas olarak!Uzun sürekli bir ilişki olmuş ama ayrılıklarının üstünden de çok uzun zaman geçmiş
Günlerdir bu mesele aklında2 yıldır birliktesiniz ve baska isimle sesleniverdi.offf zor bir durum
Hayır görüşmüyorlar eminim görüşse haberim olurdu çünkü zaten tüm şifreleri var bende telefonda Facebook tuHala gorusuyor olabilirler mi. Arkadas olarak!
Dün aksamda telefonda Elif dedi bana Elif diye kim var bilmiyorum baska bir sefer Demet dedi niye böyle yapıyor
Neden böyle yapıyorsun diyorum özür dilerim diyorbu adamla evliliği biraz daha düşün bence
alfabeyi sayacak nerdeyse
Dün aksamda telefonda Elif dedi bana Elif diye kim var bilmiyorum baska bir sefer Demet dedi niye böyle yapıyor
Suaralar o filizi dusunmussede söylemiş olabilirMerhaba ben daha önce de konu açmıştım 2 yıllık bi ilişkim var ve evlenmek üzereyiz sonbahara evleniyoruz nasipse bugun bi konuda Konuşurken hızlı hızlı konuşma esnasında bana ''şöyle konuşma filiz'' dedi kalakaldım sonra da filiz kim dedim filiz demedim ben falan demeye başladı neden böyle bi hata yapmış olabilir onu mu seviyor ya da o zaman neden benimle?
Ay bilemedim vallahi bende şaşırıyorumÇok dalgın birimidir normalde .
Yada bu aralar bi sıkıntısımı var size söylemediği.
Afedersin ama abartmış yani sizinkide bir olur iki kaza dersin de. Bilemedim şimdi.
Bence dalgınlıktandır.
Yada şuda olabilir bir kerr yanlış seslendiğnde çok tepki vermişsndir.
Oda aynı hatayı yapmamak için çok kasıyordur.
Malum sakunan göze çöp batar.
Hiç öyle düşünmemiştimİlginiz alakanız nasıl ? Belki dikkatinizi çekmek amacıyla biraz kıskandırıp ilgi çekmek amacıyla yapıyor olabilir.Bu kadar şaşırması olabilecek bişey değil ama bence başka birileri olsa aksine çok dikkatli davranır kendini ele vermek istemez elif demet filiz bu kadarı fazla bence bu kıskandırma çabası olabilir
Yani isim hafızası pek güçlü biri değil zaten mesela biraz önce de Sinan diye bi arkadaşımıza Süleyman dediUzun bi ilişkiyse olabiliyor. Eşimde bana yapmıştır bunu bende ona yapmışımdır. Son dakka lafı çevirmişizdir oda anlamıştır bende ama bozuntuya vermemişizdir. Yani onu sevmesiyle ilgisi yok.
Edit: şimdi okudum sürekli başka bi isim. Bilerek mi yapıyor? Yoksa bi rahatsızlık mı bu disleksinin farklı bir kolu falan mı?
Nereden bileyim onu düşünmediğiniOnu düşünerek size Filiz dememiştir..Sadece ağız alışkanlığıdır emin olun..
Of işte bu sebeple aşkım,canım,hayatım,böcüğüm gibi hitaplar kullanılmalı..Riske girmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?