Eski sevgilisinin adıyla seslendi?

Dün akşamda bana mesela Elif dedi gel de sinir olma

Dün aksamda telefonda Elif dedi bana Elif diye kim var bilmiyorum baska bir sefer Demet dedi niye böyle yapıyor

Dün aksamda telefonda Elif dedi bana Elif diye kim var bilmiyorum baska bir sefer Demet dedi niye böyle yapıyor

Çok dalgın birimidir normalde .
Yada bu aralar bi sıkıntısımı var size söylemediği.
Afedersin ama abartmış yani sizinkide bir olur iki kaza dersin de. Bilemedim şimdi.
Bence dalgınlıktandır.
Yada şuda olabilir bir kerr yanlış seslendiğnde çok tepki vermişsndir.
Oda aynı hatayı yapmamak için çok kasıyordur.
Malum sakunan göze çöp batar.

Suaralar o filizi dusunmussede söylemiş olabilir

Ay bilemedim vallahi bende şaşırıyorum

İlginiz alakanız nasıl ? Belki dikkatinizi çekmek amacıyla biraz kıskandırıp ilgi çekmek amacıyla yapıyor olabilir.Bu kadar şaşırması olabilecek bişey değil ama bence başka birileri olsa aksine çok dikkatli davranır kendini ele vermek istemez elif demet filiz bu kadarı fazla bence bu kıskandırma çabası olabilir

Uzun bi ilişkiyse olabiliyor. Eşimde bana yapmıştır bunu bende ona yapmışımdır. Son dakka lafı çevirmişizdir oda anlamıştır bende ama bozuntuya vermemişizdir. Yani onu sevmesiyle ilgisi yok.

Edit: şimdi okudum sürekli başka bi isim. Bilerek mi yapıyor? Yoksa bi rahatsızlık mı bu disleksinin farklı bir kolu falan mı?

Onu düşünerek size Filiz dememiştir..Sadece ağız alışkanlığıdır emin olun..

Of işte bu sebeple aşkım,canım,hayatım,böcüğüm gibi hitaplar kullanılmalı..Riske girmeye gerek yok

Hiç öyle düşünmemiştim

Yani isim hafızası pek güçlü biri değil zaten mesela biraz önce de Sinan diye bi arkadaşımıza Süleyman dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…