- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Yahu şimdi yanlış anlamayında sevgiliniz de türkiyeden mi...sadece birşeyden emin olmak için kendi adıma soruyorum
Evet o da TR denYahu şimdi yanlış anlamayında sevgiliniz de türkiyeden mi...sadece birşeyden emin olmak için kendi adıma soruyorum
Yani nedendiriki yıl sonra o ismin aklına gelip seninle karıştırmasını hafife alma bencee
+1Filiz diye başka biri daha var mı hayatında.
Örneğin eşimin eskisi ile kardeşinin ismi aynı.
O anlamda bir alışkanlık olabilir mi yani?
Acaba onu mu düşünüyorKafası karışmıştır . Yeri geliyor insan eşine eski sevgilisinin adıyla sesleniyor .
Bir de evlilik telaşı kafası çok dolu ne dediğinin farkında değil bence ...
Yani nedendir
Görüşmüyorum dedi zaten face nin vs herseyın Şifresi var bendegörüşmüş olabilir mi yada aklına gelmiş
Görüşmüyorum dedi zaten face nin vs herseyın Şifresi var bende
Kafama takıldı iyicebu kadar eminsen takma zaten. burada sormanda yersiz cevap hep aynı olacaktır.
Peki seviyor muydun hala eski sevgilini ?Bende eşime zamanın da demiştim ama nasıl dedim bilmiyorum çünkü biz hiç isimlerimizle hitap etmeyizbak şaşım şimdi kendime
Olabiliyor yani çok takılmamak lazım
Ne alaksı var ben eşime ilk görüşte aşık oldum aylarca peşinden koştumPeki seviyor muydun hala eski sevgilini ?
Sanmam ailelerinde hiç filiz yok
Ona sormak varken bu kadar kıvranma bence . İletişim güzel şey . Her şeyi çözüyor .Acaba onu mu düşünüyor
Neden o zaman adını hatırladınızNe alaksı var ben eşime ilk görüşte aşık oldum aylarca peşinden koştumne sevicem eskisini eşimi görünce onu terk ettim
Kız galibaKim ayrilmisti sevgiliniz mi yada kiz mi?
Nasıl soracağım düşünse bile düşünüyorum der mi ?Ona sormak varken bu kadar kıvranma bence . İletişim güzel şey . Her şeyi çözüyor .
Ama benim şahsi fikrim düşünmüyordur .
Saf mısın saf ayağına mı yatıyorsunuz bilmiyorum ama ağzımdan çıktı işte nebilim ben alışkanlık insanlık hali olabilirNeden o zaman adını hatırladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?