Eski sevgilisinin adıyla seslendi?

Acaba aklında mı kaldı ? Ben bu konudan başla düşündüren konu yok

Benim aklımda kalmamıstı, ciddi söylüyorum hic aklımda degildi. Ama niyeyse dilimin ucuna kadar gelmisti.

Haklısın cok sinir bozucu ama adami sen tanıyorsun. Bundan baska seni düşündüren bir sey yoksa bence unut bu olayi.

Hem belki senle tartısmadan önce sosyal medyada falan onun hesabına denk gelmistir o yüzden ağzından çıkıvermistir

Evlenmemize 6 ay kaldı bu olay dışında baska düşündüren bşy yok

bence içinde kalacağına onunla açık açık konuşmalısın
eski sevgilin hala aklında mı onu hala seviyor musun diye sor
vereceği cevabın samimi ve doğru olduğuna kanaat getirirsen devam edersin
bundan sonra sana bir daha yamuk yapamaz

Sordum detaylıca hayır senden başka kimseyi sevmiyorum ağzımdan neden öyle çıkıyor bilmiyorum ama özür dilerim ben sadece seni seviyorum dedi

Benim hayatımdaki detayları bilmesi gerekmiyor evleneceğim kişi dahi olsa ağzından çıkan isimlerde ne niyetle söylendiğine bağlı olarak beni ilgilendirir
Ayrılın kurtulun o zaman, nasılsa sevmiyorum dese de "acaba" demeye devam edeceksiniz. Basit bir konuyu bile kafanızda bu kadar büyütüyorsanız, evlilikten çok çekersiniz.

Bu basit bir konu mu ?
Yani eş adayinizin sevgisinden eminseniz cok basit bir konu bence. Öyle bir anlatiyorsunuz ki sanki adam eski sevgilisiyle bulusmus, suc ustu yapmissiniz gibi. Alti ustu bir isim cikmis agzindan bu kadar anlam yuklemeye gerek yok.
Simdi kizacaksiniz ama benim esim agzimdan baska bir isim cikti diye bu kadar buyutse olayi vallahi git isine, bunaltma beni derim. Ha can sikici bir durum mu evet. Ama adam sizi seviyorum demisse konu kapanir olur biter. Bunaltmayin adami.

Diğer yorumlarda insanlar da onu düşünüyor onu seviyor falan yazmışlar çok canım sıkıldı

Diğer yorumlarda insanlar da onu düşünüyor onu seviyor falan yazmışlar çok canım sıkıldı
Canım madem ki yorumlar sizin canınızı daha çok sıkıyor huzursuz ediyor..ozamanı paylaşmayın..yada paylaşırsanız sonucuna razı geleceksiniz. Birtek insanlar insanların aklını nazar edemezmiş, çünki kimse kimsenin aklını beyenmezmiş

Bence bu kadar olumsuz düşünmeyin , tabi siz daha iyi hissedersiniz sevgilinizi , zaten bi şey olsa emin ol içine olduğu gibi doğar , kadınlar hisseder , o an bi boşluğuna denk gelmiştir , şöyle düşün ; telaşlı konuşma esnasında eski sevgilinin veya başka bir erkeğin adını söylersen bilmeden , ona aşık olmuş olurmusun ki

Arkadaşım hemen kötü düşünme.
Bende bir kaç gün önce eşime furkan diyi verdim bi anda ki sülalemzde furkan yoktur ona keza tanıdığmda.
Eşimde normalde kısknçtır ama üstnde durmadı .
Bende der demez tepki verdim kndi kendime furkan kşm ne alaka diye.

Beğenmemek değil yanlış anlamayın sadece Aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…