- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Ne yapmam Lazım
Ayrılsam mı ?Bisey yapamazsin unutmamis iste.
Acaba aklında mı kaldı ? Ben bu konudan başla düşündüren konu yok
Evlenmemize 6 ay kaldı bu olay dışında baska düşündüren bşy yokBenim aklımda kalmamıstı, ciddi söylüyorum hic aklımda degildi. Ama niyeyse dilimin ucuna kadar gelmisti.
Haklısın cok sinir bozucu ama adami sen tanıyorsun. Bundan baska seni düşündüren bir sey yoksa bence unut bu olayi.
Hem belki senle tartısmadan önce sosyal medyada falan onun hesabına denk gelmistir o yüzden ağzından çıkıvermistir
Sordum detaylıca hayır senden başka kimseyi sevmiyorum ağzımdan neden öyle çıkıyor bilmiyorum ama özür dilerim ben sadece seni seviyorum dedibence içinde kalacağına onunla açık açık konuşmalısın
eski sevgilin hala aklında mı onu hala seviyor musun diye sor
vereceği cevabın samimi ve doğru olduğuna kanaat getirirsen devam edersin
bundan sonra sana bir daha yamuk yapamaz
Ayrılın kurtulun o zaman, nasılsa sevmiyorum dese de "acaba" demeye devam edeceksiniz. Basit bir konuyu bile kafanızda bu kadar büyütüyorsanız, evlilikten çok çekersiniz.Benim hayatımdaki detayları bilmesi gerekmiyor evleneceğim kişi dahi olsa ağzından çıkan isimlerde ne niyetle söylendiğine bağlı olarak beni ilgilendirir
Ayrılsam mı ?
Bu basit bir konu mu ?Ayrılın kurtulun o zaman, nasılsa sevmiyorum dese de "acaba" demeye devam edeceksiniz. Basit bir konuyu bile kafanızda bu kadar büyütüyorsanız, evlilikten çok çekersiniz.
Bilinçli yapmadi eminimDün sevgilisinden ayrılmış bugün tanışmış olsanız alışkanlık derim de 2 yıl be kardeşim...
Tuhaf bi durum sanki bilinçli yapmış gibi...
Yani eş adayinizin sevgisinden eminseniz cok basit bir konu bence. Öyle bir anlatiyorsunuz ki sanki adam eski sevgilisiyle bulusmus, suc ustu yapmissiniz gibi. Alti ustu bir isim cikmis agzindan bu kadar anlam yuklemeye gerek yok.Bu basit bir konu mu ?
Diğer yorumlarda insanlar da onu düşünüyor onu seviyor falan yazmışlar çok canım sıkıldıYani eş adayinizin sevgisinden eminseniz cok basit bir konu bence. Öyle bir anlatiyorsunuz ki sanki adam eski sevgilisiyle bulusmus, suc ustu yapmissiniz gibi. Alti ustu bir isim cikmis agzindan bu kadar anlam yuklemeye gerek yok.
Simdi kizacaksiniz ama benim esim agzimdan baska bir isim cikti diye bu kadar buyutse olayi vallahi git isine, bunaltma beni derim. Ha can sikici bir durum mu evet. Ama adam sizi seviyorum demisse konu kapanir olur biter. Bunaltmayin adami.
Canım madem ki yorumlar sizin canınızı daha çok sıkıyor huzursuz ediyor..ozamanı paylaşmayın..yada paylaşırsanız sonucuna razı geleceksiniz. Birtek insanlar insanların aklını nazar edemezmiş, çünki kimse kimsenin aklını beyenmezmişDiğer yorumlarda insanlar da onu düşünüyor onu seviyor falan yazmışlar çok canım sıkıldı
Beğenmemek değil yanlış anlamayın sadece Aklıma takıldıCanım madem ki yorumlar sizin canınızı daha çok sıkıyor huzursuz ediyor..ozamanı paylaşmayın..yada paylaşırsanız sonucuna razı geleceksiniz. Birtek insanlar insanların aklını nazar edemezmiş, çünki kimse kimsenin aklını beyenmezmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?