- 7 Temmuz 2008
- 4.944
- 12.130
- 733
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
o zaman tek seçenek kalıyor geriye. sana filiz dediği an o gelmiştir aklına ansızın. istemdışı da adı çıkıvermiştir.Mecburiyeti yokta eğer uzun zaman ö ce bitmiş birinin adıyla nasıl seslenir ki ben anlamıyorum
Bilmiyorum da ne alaka şimdi neden aklına geliyor onu mu seviyor ?o zaman tek seçenek kalıyor geriye. sana filiz dediği an o gelmiştir aklına ansızın. istemdışı da adı çıkıvermiştir.
Eski eşin eski sevgilisi hm anladım bence de sinir olmakta çok HaklısınızKayınvalidem bana ilk bir sene eski eşimin eski sevgilisinin adı ile seslendi.
Ben boşa sinir olmuyorum demek ki bu kadına
Hayır, eşimi çok seviyorum.Seviyor musun peki hala eskiyi ?
Genelleme yaparsak hiç birimiz karşımızdakinin bizi öldürmeyeceğinden de emin değil ama evleniyoruz işte. Her şey ihtimaller dahilinde.Nereden emin olabilirim ?
Adını söylediğin Kişiyi seviyor muydun peki hala ?Affet yaa
Ayni boku ben de yemistim
Vallahi ağizdan kaciyor öyle. Uzatmayin da ne anlayisli sevgilim var desin (ben öyle demiştim,anlamli anlamli bakip ,duymazdan gelmeye karar veren sevgilime)
Ama nasıl güvenebilirsiniz kiGenelleme yaparsak hiç birimiz karşımızdakinin bizi öldürmeyeceğinden de emin değil ama evleniyoruz işte. Her şey ihtimaller dahilinde.
Peki o zaman neden eski sevgilinin adı çıktı ağzından neden ? Bunu kendine hiç sordun mu?Hayır, eşimi çok seviyorum.
Hiç alakasi yokAdını söylediğin Kişiyi seviyor muydun peki hala ?
Benimki de aynen böyle söyledi farkında bile Değilim dedi ama insan söylediği sözün nasıl farkında olmazHiç alakasi yok
O an aklimda bile yoktu.
Cikiverdi ağzimdan
Evliliğe adım kaldı işte bu aşamada söylenir mi bu sözbu benimde başıma gelmişti. o gün bir arkadaşı eski sevgilisini görmüş ve benimkine bahsetmiş ayrıldıklarını bilmiyormuş. neden ayrıldınız gibi sorular sormuş, üstüne de telefonla ben aramıştım. laf arasında "tamam x" demişti. tabi ben şok. ama onun beni sevdiğinden, bana nasıl değer verdiğinden çok emindim. hatta eski sevgilisi de beni arayıp "sen bu adama naptın böyle" falan demişti başka bir zamanda. sizinki de böyle bir durum olabilir, öncesinde onunla ilgili konuşmuş olabilir, aklına gelmiş olabilir. hala onu sevse neden sizinle evlenmeye kalksın ki? tabi tribinizi atın da çok uzatmayın bence
Peki o zaman neden eski sevgilinin adı çıktı ağzından neden ? Bunu kendine hiç sordun mu?[/QUO
Oturup bunu mu düşüneceğim, işim gücüm yok :) Kaldı ki benim ağzımdan çıkmadı ismi, sadece arada aklıma gelir öyle dedim, yani insanın aklına gelebilir ara sıra, hafızanın silinecek hali yok. Benim eşimin ağzından çıksa eski sevgilisinin ismi güler geçerim, kendinize güveniniz olsun biraz, sizi seviyor ki sizinle evleniyor, takıntı yapmaya gerek yok.
Kaldı ki siz eşiniz olacak insandan öyle sırlar saklıyorsunuz ki, onun ağzından çıkan isimler çok masum kalıyor bence.
Acaba aklında mı kaldı ? Ben bu konudan başla düşündüren konu yokBen de bendenden hoslanan bor cocugun adiyla seslenmek üzereydim bir keresinde neredeyse. O çocuğu düşünmem etmem, niye öyle oldu bilmiyorum hiç.
Bu konu dışında aklınızı kurcalayan baska bir sey yoksa bence cok üstünde durmayın
Ne yapmam LazımKafansinda surekli onun ismi dolanip duruyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?