Eski sevgilisinin adıyla seslendi?

Kayınvalidem bana ilk bir sene eski eşimin eski sevgilisinin adı ile seslendi.
Ben boşa sinir olmuyorum demek ki bu kadına

Affet yaa
Ayni boku ben de yemistim
Vallahi ağizdan kaciyor öyle. Uzatmayin da ne anlayisli sevgilim var desin (ben öyle demiştim,anlamli anlamli bakip ,duymazdan gelmeye karar veren sevgilime)

bu benimde başıma gelmişti. o gün bir arkadaşı eski sevgilisini görmüş ve benimkine bahsetmiş ayrıldıklarını bilmiyormuş. neden ayrıldınız gibi sorular sormuş, üstüne de telefonla ben aramıştım. laf arasında "tamam x" demişti. tabi ben şok. ama onun beni sevdiğinden, bana nasıl değer verdiğinden çok emindim. hatta eski sevgilisi de beni arayıp "sen bu adama naptın böyle" falan demişti başka bir zamanda. sizinki de böyle bir durum olabilir, öncesinde onunla ilgili konuşmuş olabilir, aklına gelmiş olabilir. hala onu sevse neden sizinle evlenmeye kalksın ki? tabi tribinizi atın da çok uzatmayın bence

Evliliğe adım kaldı işte bu aşamada söylenir mi bu söz

Benim hayatımdaki detayları bilmesi gerekmiyor evleneceğim kişi dahi olsa ağzından çıkan isimlerde ne niyetle söylendiğine bağlı olarak beni ilgilendirir

Ben de bendenden hoslanan bor cocugun adiyla seslenmek üzereydim bir keresinde neredeyse. O çocuğu düşünmem etmem, niye öyle oldu bilmiyorum hiç.

Bu konu dışında aklınızı kurcalayan baska bir sey yoksa bence cok üstünde durmayın

Acaba aklında mı kaldı ? Ben bu konudan başla düşündüren konu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…