• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgiliyi nasıl unuttunuz

öyle hain bir insan ki, tam iyiyim diyorum tam iyileşir gibi oluyorum ve o arıyor. beş para etmeyen bir arayış ve benim bütün mutsuzluklarım geri geliyor. aldığım bütün yolları başa dönüyorum. ne geliyor bana ne de adam gibi gidiyor benden. sadece içime o sızıyı bırakıp yine aynı karanlığına dönüyor. tekrarlayan bir döngü. ama kararlıyım artık. ben ondan vazgeçtim. sevmiyor beni. ilk defa anladım. beni hiç sevmiyor..

Üzülme bitirdiysen tekrar kırdırma kalbini. Çok değersiz insanlar için hayatımızı feda ediyoruz en güzel günlerimiz en güzel yaşlarımız oysaki. 90 yaşıma gelirsem Allah ömür verirde bugünleri hatırladığımda ne gereksiz üzülmüşüm derim kesin.. Ha her duygu his hayalkırıklığı acı aldanma bile olsa değerli benim için. Sonuçta insan tekdüze her zaman mutlu sevinçli olmaz arada yemeğin acısı gibi hüzünlerimizde olacak değişik tat katacak ama herşey tadında bırakabilmeliyiz. Acının fazlası da hemoroid yapar sonuçta:D

Üzülme bitirdiysen tekrar kırdırma kalbini. Çok değersiz insanlar için hayatımızı feda ediyoruz en güzel günlerimiz en güzel yaşlarımız oysaki. 90 yaşıma gelirsem Allah ömür verirde bugünleri hatırladığımda ne gereksiz üzülmüşüm derim kesin.. Ha her duygu his hayalkırıklığı acı aldanma bile olsa değerli benim için. Sonuçta insan tekdüze her zaman mutlu sevinçli olmaz arada yemeğin acısı gibi hüzünlerimizde olacak değişik tat katacak ama herşey tadında bırakabilmeliyiz. Acının fazlası da hemoroid yapar sonuçta:D

:1::1::1:

haklısın :) millet bir buçuk senede başkasına aşık oluyor evleniyor bi de üzerine çocuk yapıyor. ben hala bozuk plak gibi aynı şarkıyı çalıyorum.ama bu kez bitti benim için. yüreğimde bitemedi henüz ama kafamda bitti.

:1::1::1:

haklısın :) millet bir buçuk senede başkasına aşık oluyor evleniyor bi de üzerine çocuk yapıyor. ben hala bozuk plak gibi aynı şarkıyı çalıyorum.ama bu kez bitti benim için. yüreğimde bitemedi henüz ama kafamda bitti.

Yürekte kolay bitmiyor maalesef ne yapsanda:(

Ayrılık yaşadığımda hemen dua ederim namaz kılarım hatta hızlı kılmam içime sine sine kılarım.
Yasin falan okurum güllü yasinleri bitiririm hem rahatlatıyor hem mesaj atamıyorsun o anda tamam aklın onda ama dini birşey yaptığından için dünyevi şeyleri kaldırmıyor.
Duanın gücüne inanır mısın bilmem ama bi dua var ben hayırlısı olması için okumuştum geri dönmüştü.

Hangi duayı okumuştunuz?

Back
X