Eski sevgiliyi unutamamak (evli)

Boşluktaydınız belki o dönem evliliğinizde. Ama eşim ilgili el üstünde tutuyo demişsiniz çelişen şeyler var. 1,5 yılda mı ters düz oldu yani evlilik?

Iki saattir okuyordum yorum yapacaktim ki eski konu oldugunu farkettim. Ama sizin yazinizi gorunce de sevindim yani bence ayrilmakla iyi ediyorsunuz.
Peki eski sevgiliniz ne alemde..hala bekar mi askerlik is vs.? Bir deee aklinizda mi hala o?

Paranın etiketin gözü çıksın.
İkisine birde sahip olamazsınız konu sahibi.
Hata 1: bir ilişki bitimce hemen yenisine başlamak
Hata 2: insanları kazandıkları para ve sosyal statüye göre değerlendirmek

Siz sevginin peşinden koşmamışsınız.
Kariyeri olmayanı ne yapayım demiş kariyerli olana gitmişsiniz. Yaptığınız şey kalbi bir tercih olmadığı için bir o bir öbürü olması normal.

Hem eşi sevip hem eski sevgiliye ağlanmaz.

Hakkınızda hayirlisi olsun. Boşanma sürecini sorunsuz atlatirsiniz umarım.

tam da ayni şeyi söyleyecektim ben de eski evliliğim de geceleri ağlardım zaten mutsuzdum eski sevgilimi düşünürdüm kardeşim psikolog ondan çok yardim aldım o dönem esim tarafından sevilmediğim için bu duyguları yaşadığımı fark ettim. (Bir kadın olarak bunu kabul etmek zordu benim için)
Ne kadar yaklaşırsam yaklaşayım duvar vardı onda bana karşı sevgisizlik saçma sapan bir insan haline getirdi beni sonunda ben de açtım davamı simdi arada düşünseem de ikisini eskisi gibi hissetmiyorum ve bakmiyorum ikisine sosyal medya da bile.
Eski es de benimle çıkarı için evlendiği için mutsuzdum.
Simdi tekrardan aşık olup omur geçirebileceğim ve sevildiğimden ve sevdiğimden emin olduktan sonra evleneceğim.
İki tarafında duygusu çıkarsız olunca mutlu bir evlilik olur bence.
İnş siz de mutlu olursunuz

Nerde serseri var arkasından koşulur nerde efendi evlenecek adam gibi adamlar var dengini bulamaz.eşinize odaklanın ne diyelim

Boşluktaydınız belki o dönem evliliğinizde.
Şu "boşlukta" olanlarada ayrı bir tav oluyorum.
Bu boşluktayım lafını bir erkek kullansa burada canlı canlı kafa derisini yüzeriz. Ama yapan hemcins olunca işler değişiyor galiba.
Eşini ayan beyan aldatmış konu sahibi. İki kere iki dört eder, hiç boşlukmuş ıvırmış zıvırmış falan polyannacılığa gerek yok.

Sizin gibi insanların var olduğunu görmek çok güzel.

Aşığım unutamıyorum ,bunu anlayamazsınız bilmem ne muhabbetlerini sevmiyorum neden biliyor musun ben ve benim gibi pek çok insan hayatta en çok sevdiklerimizitoprağın altına bırakıp yolumuza hayatımıza devam ediyoruz(ki yeri dolmayacak insanlar)ama sen tutmuşsun yok elim titredi görünce yok boğaızm düğümlendi;nefis denen bi şey var nasıl ki istediğinde yemek yemezsin uyumazsın tutarsın kendini hah iştte evlenince de tutarsın kendini

2 sene önce yazdığınız eşim beni el üstünde tutuyor seviyor. Şimdi yazdığınız anladım eşim beni sevmiyor. Çok çelişki var. Bence siz eski sevgilinizi gördüğünüz andan itibaren adama soğuk davranarak arayı açtınız. Şimdide zaten o da beni sevmiyordu diyip vicdanınızı rahatlatıyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evlendiğim cüzdanın beni gerçekten sevmediğini anladım demişsinizya, ay pardon yani eşiniz diyecektim cüzdan demişim sakarlığım üstümde bugün
herneyse eşinizin aslında sizi sevmediğini anladığınızı demişsinizya, bunun sebebi aklında eski sevgilisi olan ve eski sevgilisi için sürekli ağlayan bir eşe sahip olması olamazmı? Belkide adam sizi seviyordu fakat sizin bu davranışlarınız adamı soğuttu?? Sonuçta eğerki dünyanın en saf insanı değilse birşey görmese dahi karısının yaptıklarını hissetmiştir.
Hayır yani olay yine dönüp dolaşıp adama suç olarak kalmışta o yüzden soruyorum.
Bakalım o adamın vebalini nasıl ödeyeceksiniz...
Bu arada yine evlenirseniz dikkat edinde bu seferde bu adam için ağlayıp yeni eşinizede aynısını yapmayın!

Aynen öyle, adamı soğutmuş bezdirmiş şimdide zaten sevmiyordu panpa diye geçip gidiyor. Bu adam saf salak değilse karısında bir sorun olduğunu anlamıştır ve doğal olarakta soğumuştur yani.
Düşünün eşinizin aklında bir başkası var ve onun içşn ağlayıp duruyor, siz olsanız soğumazmısınız, her kim olsa soğur.

Rahat batması dedikleri bence bu kusura bakma ama gerçek de bu? Belanı mı arıyorsun kardeşim biz nelerle savaşıyoruz evliliğimiz için senin haline bak rahattan huzursuzlanma olmuş bence ÜZgünüm

Konuyu actiginda esinin el ustunde tuttugunu soylemissin, ne degisti ki sonradan? Neler yasandi? Gercekten merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…