Eski sevgiliyi unutamamak

Canim, ben biriyle flört etmistim bir kac ay önce. Kafasi estiginde yazan pisligin biriydi, yani davranis bozuklugunun onda oldugunu yazmayinca anladim. Ilgisiz biriydi. Bu nisanlanmisti bana anlatti eski nisanlim benden isteyken de ilgi bekliyordu, ailemdeykende ilgi bekliyordu diye nisani atmisti, kiz buna niye yazmiyorsun dediginde ayrilirken ayni senin gibi kiza demiski sen hastasin tedavi ol. Kizda buna demis sen ol! Ama kizin tabi butun hayallerini yikmis. Sonradan anladimki sorunu olan bu cocuk o eski nisanlisi degil 🤣 bende ilgisizliginden dolayi engelledigim icin anladim kizi. Birde kiza demis sen hastasin tedavi ol kensinin olmasi gerekirken. Yani uzak dur boylelerinden insana travma yaratmakla besleniyor bunlar.
İnsanın dengesini bozuyorlar dediğin gibi. Aynen bende dedim bence sen hastasın benim ruh sağlığım gayet iyi deyip o olaydan sonra bitirdim. Ruh hastası egosit pislikler onların gururunu kıracaksın onlar bundan anlar. Önemsendiklerini görünce umursamıyorlar nasıl olsa beni seviyorlar ağzıma bakıyorlar deyip atıyorlar köşeye. Böylerine ilk hatalatında tekmeyi basacaksın umursamayacaksın kısa hayatta böyle ruh hastalarına enerjimizi niye tüketelim. Sevgiyi saygıyı ilgiyi hak ediyoruz. Vermiyorlarsa yol vereceksin.

Herkese iyi akşamlar hanımlar
Son günlerde eski sevgiliyi çok özlüyorum. 5 ay oldu biteli. Bu 5 ay içinde çok acı çektim. Kah kızdım ona kah suçluluk hissetim bazen de pişmanlık duydum ona şans verdiğim için. En sonunda o önemsiz ve değersiz biri hayatına sana ders vermek için girdi. Ondan sadece ders çıkar pişmanlık ve kızgınlık duyma çünkü değersiz biriydi diyerek kafamda bitirmiştim sonunda. Ama bu son birkaç gündür onu çok özlediğimü ve hala aşık olduğumu hissediyorum. Bu normal mi. Geçer mi sizce bu duygu. O beni sevmiyor bu arada yada engeller vardı aramızda belki o yüzden sevdi ama arkasında duracak durumda değildi bilmiyorum orasını önemli de değil zaten yollarımız ayrıldı. Sizce unuturmuyum geçer mi bu ona karşı hala duyduğum aşk hissi
çivi çiviyi söker yasını bitir artık önüne bak

Birileriyle konuşmaya çalış, başkalarıyla konuşmak bu durumda en kurtarıcı şey oluyor maalesef. Flört et bol bol, ilgini başkasına ver hatta kendini başkasından hoşlandığına ikna et. Sonra aklına bile gelmiyor bu süreçte konuştuğun kişilerle de işler yolunda gitmiyor zaten. Ama sürecin sonunda rahatlamış, unutmuş ve erkeklerden soğumuş olarak hayatına devam ediyorsun.

İnsanın dengesini bozuyorlar dediğin gibi. Aynen bende dedim bence sen hastasın benim ruh sağlığım gayet iyi deyip o olaydan sonra bitirdim. Ruh hastası egosit pislikler onların gururunu kıracaksın onlar bundan anlar. Önemsendiklerini görünce umursamıyorlar nasıl olsa beni seviyorlar ağzıma bakıyorlar deyip atıyorlar köşeye. Böylerine ilk hatalatında tekmeyi basacaksın umursamayacaksın kısa hayatta böyle ruh hastalarına enerjimizi niye tüketelim. Sevgiyi saygıyı ilgiyi hak ediyoruz. Vermiyorlarsa yol vereceksin.
Kesinlikle öyle! Ben onu ayni gün engelledim, tabi 2 gun kafam karisti ama sonra mutlu oldum. Cunku eski nisanlasina cok acidim! 1 ay prenses gibi hissettir, nisan yap sonra travma yarat sonrada sen hastasin de kiza. Ama onun intikamini ben aldim 🤣 yedi engeli hahahahahh Lutfen özlesende uzak dur bu cocuk senin hayani mahfeder.

Back
X