- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
Merhaba buraya yeni kayıt oldum , iyi geceler herkese. 19 yaşındayım, 1 sene önce bi sevgilim oldu gerçekten çok sevdim güzel bi ilişkimiz vardı. Ben üniversiteyi başka bi şehirde kazandıktan sonra uzak ilişki yürümez diyerek ayrılmak istedi. Çok bağlanmıştım çünkü çok şey paylaştık ben ilk defa birine karşı böyle duygular besledim ve birbirimizin cinsel konuda ilkiydik. Çok üzülerek ayrıldık ikimizde yıl içinde ara ara konuştuk. İkimizde birbirimizi unutamadık fakat tekrar olması imkansızdı. Hayatımıza başkalarıda girdi ama birbirimiz kadar kalıcı olamadı.
Neyse bu yaz tatilinde şehirlerimize döndük, hergün konuşuyoruz. Bidaha sevgili olamayacağımız için arkadaş kalmaya karar verdik. Benim için çok zor olsada mantıklı olanı buydu. Geçenlerde görüştük bayağı bi konuştuk herşey hakkında, sonra bi an bi yakınlaşma oldu aramızda ve birlikte olduk. Arkadaş kalmaya karar vermiştik ona hala aşığım, onunda duyguları var ama benim kadar güçlü olduğunu zannetmiyorum. Sevgili olamayız ama bişiler yaşadık kafam karışık yardım edin napmalıyım?
Neyse bu yaz tatilinde şehirlerimize döndük, hergün konuşuyoruz. Bidaha sevgili olamayacağımız için arkadaş kalmaya karar verdik. Benim için çok zor olsada mantıklı olanı buydu. Geçenlerde görüştük bayağı bi konuştuk herşey hakkında, sonra bi an bi yakınlaşma oldu aramızda ve birlikte olduk. Arkadaş kalmaya karar vermiştik ona hala aşığım, onunda duyguları var ama benim kadar güçlü olduğunu zannetmiyorum. Sevgili olamayız ama bişiler yaşadık kafam karışık yardım edin napmalıyım?