• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski ve de aldatan sevgilinin evlenme teklifi yüzüğünü istemesi

üşenmedim eski konunuzu okudum.ve ben höstt ne geri vermesi filan diyorum yani ! arkdşların içinden yüzük içn yok niye sattın ayıp vs diyenler olmuş ben öyle düüşünmüyorum sonuçta hediye ve çok büyük bir meblağ değil.yani onun yaptığına az bile ! bizim de biraz içmizi soğutacak şeyler olsun değil mi yahu !
dizildik sıra sıra , uygun adım bölük bölük. sıkıldık iyilikten yaşasın kötülük :D

Ne alaka ya?
Hediye vermiş almışsın. İster sifon çekersin üstüne istersen satıp parasıyla yeni sevgilinle tatile gidersin.
Hiç verilmiş hediye geri istenir mi? İyi ki de satmissin.
İs hak hukuk meselesine gelince önce oo siz evlilik vaadi verip başka kadınlarla fingirdemesinin hesabını versin , size sıra gelene kadar

Aynen şöyle deyin bu görgüsüz öküze, yüzüğü sattım parasını da çatır çutur yedim. Enayi parası yemek de güzel oluyormuş. Sen de yediğin zamanıma sayarsın artık. Geçmiş olsun.
Ay uyuz oldum bir de hala sizden bir şey isteyebiliyor. Kılınızı kıpırdatmayın ya gebersin.

Yani tam emin olamamakla birlikte 600 tl diye biliyorum mesele şu zaten sormuşluk yapıp parasini arkadaşa iade etmem

Yalan bence. Nisna yuzugu, alyans isciligi olmayan satarken degeri dusmeyen altin tipi. Eee altin fiyatlari da yukseldi. 600tllik yuzuk 25ye inmez yani olsa olsa 500e satarsin. Herif seni kandirmaya devam ediyor

Merhaba arkadaşlar
Daha önceki konumdan da bilen bilir eski sevgili kişisinin beni iş yerindeki kızla aldatmasi üzerine bende onu iş yerine rezil ederek ayrılmıştım.
O şahsiyet benden son konuşmamızda sana aldığım herşeyi özellikle o yüzüğü geri istiyorum dedi ben ise o yüzüğü balkondan aşagı attiğimı soyledim. Kisacasi kaybettiğimi söyledim o da birşey diyemedi tabiki. Ama olayın aslı şöyle aramız limoni olduğu zaman götürdüm sattım(ah salak kafam) önemli bir ihtiyacıma verdim. Bugün annemle bu konuyu konuştum. Annem niye öyle yaptın sende hiç bir hakkı kalmasin parasini bir arkadaşına ver o da o kişiye versin dedi(annem biraz dindar birisidir hak hukuk vs bu konularda hassas) şimdi ben ne yapsam bilmiyorum . hiç bir şekilde kendisiyle muhattap olmak istemiyorum birbirimizden öldüresiye nefret ediyoruz zaten . Arkadaşlarını da hiç sevmem onlar da keza beni .bir arkadaşı kuyumcuda çalışıyor. Ondan almış zaten acaba ona sorup parası neyse verip kurtulsam mı yoksa boşversem mi sonuçta hediye yani geri istemesi kişiliksizlik diye düşünüyorum. Şimdi arkadaşına parasini sorsam versem falan benimle muhattap kurmak istiyor havalarına girecek ondan da biraz çekiniyorum Hanimlar ne diyorsunuz?
Bence hakkı yok ne münasebet .Mesela şöyle düşünün ;nişan bozan erkek taraf ise altınlar kızda kalır .Kız tarafı ayrılmak isterse kurusu kurusuna yapılanı geri iade eder .

Sonuç olarak o sizi aldatmış ve erkek tarafı ayrılmış oluyor :)İyi olmuş en azından bi faydası dokunmuş size bence içiniz rahat olsun .Annenize de gönderdim deyin geçin madem.

Yalan bence. Nisna yuzugu, alyans isciligi olmayan satarken degeri dusmeyen altin tipi. Eee altin fiyatlari da yukseldi. 600tllik yuzuk 25ye inmez yani olsa olsa 500e satarsin. Herif seni kandirmaya devam ediyor
Aynen öyle bende kıllandım. Vay be yüzüğü de sahte kendi gibi :-)

aldatılmışsın üstüne para mı verceksin

o sana tazminat versin bence yaptıklarına karşılık ya sahiden yeni bi hukuki düzenleme getirmeli insan haklkına giriliyo resmen neyse

aman tanrım ne arsız yüzsüz bi yaratıkmış o verdiği yüzüğü istemek görgüsüzlüğün daniskası çok sinirlendim,

allah o yaratığın yeni sevgilisine de akıl fikir versin erkeklerin kökü mü kurudu niye böyle erkeklere prim verirsiniz hemcinslerim

Back
X