bi insanın hatasını affetmek olanları geride bırakmak demektir..
onu o hatayla kabul ettiğini gösterir...
eğer hem affedip hem üstünden aylar geçmiş bi konuyu tekrar açarasan ayıp etmiş olursun..
"o halde affetmeseydin derler insana...
herneyse unut artık...
kızlar genel anlamda soruyorum bu soruyo.. eskiyi kurcalamak nekadar dogru??? dahada açarsam sorumu, şöyleki aradan 3_5 ay geçmiş bi kırgınlıgı tekrar sevdiginizin yüzüne vurumusunuz tekrar kurcalarımısın?? bu nekadar dogru??? ama kırıldınız ve aklınızdan çıkmıyo ... napardınız..
Kolay kolay affetmem; kırgınlığımı, kızgınlığımı tüketmeden meseleyi kapatmam...
Bu nedenle affetmeye uygun gördüysem 3-5 ay geçtiğinde çoktan geçmiş olur kırgınlığım...
Fakat olur da ben affetme büyüklüğünü gösterdiğim halde karşı taraf aynı ya da benzer sorunları karşıma getiriyorsa isterse 10 yıl geçsin yüzüne vurur, pişman ederim...
Sineye çekilecek mesele var, aylar geçse de hatırlanacak / hatırlatılacak mesele var...
Genel anlamda sorduğunuzu söylemişsiniz ama özellikle aklınıza takılan bir sorun varsa, onun üzerinden yorum yaparsak belki daha net cevaplarız sorunuzu...
üç beş ay önceki kırgınlığının ne olduğuna bağlı bu
aynen senin gibi düşünüyorum. aslında sorun nişanlımla çok sıkıntılar çektik kırdıı,üzdü ve şimdi hepsi hala aklıma geliyo. ister istemez onuda hatırlatıp kırıyorum.
eski yaşananları unutamıyorm. ben bunları hek etmedim diyip kendimide onuda yiyorum
Bence bunun kararını sadece sen verirsin... Adamın yapısı mı bu yani ilerde de bunları sürdürür mü yada geçici olarak böyle yaptı pişman oldu bitirdi mi? eğer artık bittiyse bu davranışları hiç deşme derim.... ama senin hala canını yakıyorsa zor be tatlım
Nişan evresi bunları halletmek için doğru zaman...
Henüz sorun ve sorumluluklarınız bu kadar azken eski meseleler sıkıntı yaratıyorsa ileride işler iyice içinden çıkılmaz hal alır, nişanlandınız diye her şeyi sineye çekecek, vaktiyle canınızı sıkmış mevzuları yok sayacak değilsiniz... Bu dönemde canınızı sıkan konuları yok saymak ileride tahammül eşiğinizi düşürüp en ufak kıvılcımda parlamanıza yol açacak, evliliğinizi çıkmaza götürecektir.
Şu anda mevcut sıkıntıları konuşmak, eskileri gündeme getirmek "dırdır yapmak" olmaz, aksine gelecekteki huzurunuzu inşa etmek için yerinde adımlar olur...
Öyle ya, temelde sorun varken nasıl gökdelen dikilir ki?
ay tam benlık bır konu eskıden yapmıs oldugu hataları beynımı yıyor unutamıyorum,ve sureklı tartısma halındeyız,hafızamı kaybetmek ıstıyorum yanı okadar öfke doluyum,melek gıbı dawransa dahı ıcımdekı kini yok edemıyorum.naapcaz yaaa
sureklı bırının benı terapı yapması gerek geçmiş geçmiştir bilmem ne dıye sewgılımın olumlu yonlerını anlatması lazım,cunku ben dusunurken sureklı olumsuz yönlerını dusunuyorum
Neye kirildigima gore degisir. Bazen sadece duygularin o an onu affetmek istedigi icin affediyorsun. Ama zaman gecince o bogazinda dugum olmus sey canini skmaya basliyor. O yuzden o kirginligin ne olduguna bagli. Guvenim mi sarsildi? gururumla mi oynandi? vs vs
eger kafani kurcaliyorsa, illaki geleceginide etkiler. Bence cozmelisin henuz nisanliyken.
hem kendim hem etrafimdan gordugum maalesef ki su; boyle unutamayacagin kirginliklarin varsa, onunla konusmadigin muddetce senin agresiflesmene, guven problemine..vs donusuyor. Bu da iliskiyi er ya da gec bitiriyor. Hele ki aldatilma gibi bir durum varsa ortada, affediyorsun ama hicbirsey eskisi gibi olmuyor. Cunku bunu affetsen de ozur dilese de halledemezsin mesela, o yasanmislik cikmaz kafandan. Guven problemleri, en ufak birseyde kafasina kakmalar, kavgalar, gerginlik. Konusmadikca daha kotu olur. En nihayetinde cokuyor o bina. Ayna gibi; kirilir, yapistirir kullanirsin ama yansimanda catlaklari halen gorursun maalesef!
O yuzden mutlaka konus, hallet. Gecmis gecmistir, ancak anladigim kadariyla kafani netlestirmeden rahat edemeyeceksin. Evlilik arifesinde konusun halledin, ama ondan sonra bir daha acmamalisin bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?