- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi ofsistimcidden
-
Esinin size aşık oldunu bilmiyomu acabaarkadaşlar çok garip bir şey yaşadım. lisede senelerce beni sevmiş bir arkadaşım vardı aramızda hiçbir şey geçmedi çok nadir arada konuşuyorduk bunun bir de sevgilisi vardı ve biliyordu çocuğun eskiden beni sevdiğini. kızın benimle garip bir iletişim kurma çabası olunca rahatsız oluyordum ve eşimle de tanıştıktan sonra ben bunlarla konuşmayı tamamen kestim. konuştuğum dönemde de sadece arada çocukla mesajlaşıyorduk zaten nasılsın nasıl gidiyor diye. aradan da 3 sene geçti dönem dönem kız beni arıyor ve bir yerlere bir şeylere davet ediyor, ben de kibarca reddedip ya da döneceğim deyip dönmeyerek iletişimi keser diye düşündüğümden engellemek istememiştim bu zamana kadar. kız az önce beni yine aradı eşimle beraber evlerine davet etti. kibarca reddedip engelledim artık her yerden. bir çeşit fantezi falan kurdular sanırım kendi içlerinde aklıma gelen tek açıklama bu. bir kadın neden eşinin eskiden çok aşık olduğunu bildiği biriyle ısrarla iletişim kurmak ister ki?
biliyor başka bir arkadaşımız öyle demişti.Esinin size aşık oldunu bilmiyomu acaba
ahiretten bile blockladım abla telefonu kapattığım gibiManyak bence, engelle ya da dimdirekt konus sen hasta misin de.
arkadaşlar çok garip bir şey yaşadım. lisede senelerce beni sevmiş bir arkadaşım vardı aramızda hiçbir şey geçmedi çok nadir arada konuşuyorduk bunun bir de sevgilisi vardı ve biliyordu çocuğun eskiden beni sevdiğini. kızın benimle garip bir iletişim kurma çabası olunca rahatsız oluyordum ve eşimle de tanıştıktan sonra ben bunlarla konuşmayı tamamen kestim. konuştuğum dönemde de sadece arada çocukla mesajlaşıyorduk zaten nasılsın nasıl gidiyor diye. aradan da 3 sene geçti dönem dönem kız beni arıyor ve bir yerlere bir şeylere davet ediyor, ben de kibarca reddedip ya da döneceğim deyip dönmeyerek iletişimi keser diye düşündüğümden engellemek istememiştim bu zamana kadar. kız az önce beni yine aradı eşimle beraber evlerine davet etti. kibarca reddedip engelledim artık her yerden. bir çeşit fantezi falan kurdular sanırım kendi içlerinde aklıma gelen tek açıklama bu. bir kadın neden eşinin eskiden çok aşık olduğunu bildiği biriyle ısrarla iletişim kurmak ister ki?
eşinin nabzını ölçüyordur yada cidden seni sevmiştir umrunda değildirarkadaşlar çok garip bir şey yaşadım. lisede senelerce beni sevmiş bir arkadaşım vardı aramızda hiçbir şey geçmedi çok nadir arada konuşuyorduk bunun bir de sevgilisi vardı ve biliyordu çocuğun eskiden beni sevdiğini. kızın benimle garip bir iletişim kurma çabası olunca rahatsız oluyordum ve eşimle de tanıştıktan sonra ben bunlarla konuşmayı tamamen kestim. konuştuğum dönemde de sadece arada çocukla mesajlaşıyorduk zaten nasılsın nasıl gidiyor diye. aradan da 3 sene geçti dönem dönem kız beni arıyor ve bir yerlere bir şeylere davet ediyor, ben de kibarca reddedip ya da döneceğim deyip dönmeyerek iletişimi keser diye düşündüğümden engellemek istememiştim bu zamana kadar. kız az önce beni yine aradı eşimle beraber evlerine davet etti. kibarca reddedip engelledim artık her yerden. bir çeşit fantezi falan kurdular sanırım kendi içlerinde aklıma gelen tek açıklama bu. bir kadın neden eşinin eskiden çok aşık olduğunu bildiği biriyle ısrarla iletişim kurmak ister ki?
iletişimi sürdürmüyorum. eşiyle de hiçbir iletişimim yok instagramdan ikisini de takipten çıkmıştım da sadece kızın numarasını engellemedim. onu da olur da lise buluşmasında vs yüz yüze geliriz gereksiz gerilim yaratmayayım dedim. kız beni ara ara arayıp bir yerlere bir şeylere davet etmese hiçbir iletişimimiz yok.Siz niye yıllardır rahatsız olduğunuz halde, bu insanlarla iletişimi sürdürüyorsanız o da bu yüzden arıyordur sizi. Yanlış anlamadıysam, siz kadının eşiyle yani lisede size aşık olan adamla iletişimi kesmemişsiniz. Eşiyle iletişimi kesmediyseniz kadının arayıp davet etmesi garip gelmedi. Belki şüphelenip bu yüzden arada sizi yokluyordur. Ama madem önemsiz kişiler, 3 yıl beklemeden daha önce ikisiyle de iletişimi kesmeniz gerekirdi.
Oha şizofrenik vakaarkadaşlar çok garip bir şey yaşadım. lisede senelerce beni sevmiş bir arkadaşım vardı aramızda hiçbir şey geçmedi çok nadir arada konuşuyorduk bunun bir de sevgilisi vardı ve biliyordu çocuğun eskiden beni sevdiğini. kızın benimle garip bir iletişim kurma çabası olunca rahatsız oluyordum ve eşimle de tanıştıktan sonra ben bunlarla konuşmayı tamamen kestim. konuştuğum dönemde de sadece arada çocukla mesajlaşıyorduk zaten nasılsın nasıl gidiyor diye. aradan da 3 sene geçti dönem dönem kız beni arıyor ve bir yerlere bir şeylere davet ediyor, ben de kibarca reddedip ya da döneceğim deyip dönmeyerek iletişimi keser diye düşündüğümden engellemek istememiştim bu zamana kadar. kız az önce beni yine aradı eşimle beraber evlerine davet etti. kibarca reddedip engelledim artık her yerden. bir çeşit fantezi falan kurdular sanırım kendi içlerinde aklıma gelen tek açıklama bu. bir kadın neden eşinin eskiden çok aşık olduğunu bildiği biriyle ısrarla iletişim kurmak ister ki?
allah akıl fikir versinbenim aradan 18 sene gecmis sevgilimin yeni sevgilisi aradı beni faceden 3 sene önce falan
hırs yapmış ne alaka beni anlatmış onuda anlamadım görüşmüyoruz bile görüsmeyi geç görmedim bile.
evli çoluk çocuk sahibi insanim kadın beni 18 sene onceki sevgilim için arıyo
birde konuşuyor neymiş efendim biz zamanında söyle yapmışız böyle yapmışız e dedim sanane ben hepsini biliyorum diyo.allah akıl fikir versin
Esini gercekten sevmediginden,merakini cezbediyor bu durum eger gercekten sevseydi size tahammul edemezdiarkadaşlar çok garip bir şey yaşadım. lisede senelerce beni sevmiş bir arkadaşım vardı aramızda hiçbir şey geçmedi çok nadir arada konuşuyorduk bunun bir de sevgilisi vardı ve biliyordu çocuğun eskiden beni sevdiğini. kızın benimle garip bir iletişim kurma çabası olunca rahatsız oluyordum ve eşimle de tanıştıktan sonra ben bunlarla konuşmayı tamamen kestim. konuştuğum dönemde de sadece arada çocukla mesajlaşıyorduk zaten nasılsın nasıl gidiyor diye. aradan da 3 sene geçti dönem dönem kız beni arıyor ve bir yerlere bir şeylere davet ediyor, ben de kibarca reddedip ya da döneceğim deyip dönmeyerek iletişimi keser diye düşündüğümden engellemek istememiştim bu zamana kadar. kız az önce beni yine aradı eşimle beraber evlerine davet etti. kibarca reddedip engelledim artık her yerden. bir çeşit fantezi falan kurdular sanırım kendi içlerinde aklıma gelen tek açıklama bu. bir kadın neden eşinin eskiden çok aşık olduğunu bildiği biriyle ısrarla iletişim kurmak ister ki?
kız senin gene sevgilinmişbirde konuşuyor neymiş efendim biz zamanında söyle yapmışız böyle yapmışız e dedim sanane ben hepsini biliyorum diyo.
eksik anlatilmis sana bilmedigin kisimlarinida anlatayim istersen yüregin kaldıracaksa ne fantaziler ne fantaziler dedim suratıma kapatti
o kafadaki insanlar icin fark etmiyor ki senin bir şey yaşamış olmuş olmaman.kız senin gene sevgilinmişbenim hiçbir şey yaşamadığım biri aramızda hiçbir şey geçmedi. son mesajlaşmamızda lise grubuna davetiye attım ona cevap olarak hayırlı olsun dedi o kadar nasılsın napıyorsun diye konuşmamızdan kaç sene geçmiştir bilmiyorum bile. ne çok manyak var ya
artık fantezi geliştirmişler bence eve falan eşimle davet ediyo napıcaz gelince çok garip yaEşi size hala aşık mı diye gözlemleyecek heralde ay çok garip..
başıma geldi benim de lisede yıllarca bana aşık bir çocuk vardı sonra cıktık bir süre ayrıldım ama hiç unutmadı mailler atardı hayatına biri girdi ciddi bir ilişki kız benle arkadaş olmaya calıstı sohbet etmeye calısıyordu aynı yerde yaşıyorduk bana çok garip geliyor ya hayatta eşimin ya da sevgilimin eskisiyle takılamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?