Bravo valla babamın gülmesi senin bu cesaretin ve bozulmayan psikoloji trajikomik ben dayanamazdım böyle şeylereİyi sadece ses duymussun, ben kaç kere bastımve bu durumdan öğrendiğim : kız çocuğunu çok simartmayacaksin :) kapıyı neden çalmiyorsun derdi annem ,babam da ne gerek var :) öyle dedigi için de fazla gevşek davranirdim. 20 yaşında gecenin bir yarısı babamla uyuyacagim diye odaya dalardim (tabi iş üstündeler) annem çıldırırdı, babam gülmekten alikoyamazdi kendini .ben bi su içeyim geleyim derdim o sırada giyinirlerdi. Direkt yatağın ortasına ziplardim :) tasvip ediyo muyum :) hayır tabiki :) kızları az ötede tutacaksın :))))
Söylemeye söylemeye bu duruma geldik ya zatenBen olsam söyleyemezdim sanırım. Garip bir durum.
Benim tek sıkıntım o ise biraz ara vermelerini saglayamamis olmaktı :) 20 yaşında kazık kadar kızdım ,hangi psikoloji :)Bravo valla babamın gülmesi senin bu cesaretin ve bozulmayan psikoloji trajikomik ben dayanamazdım böyle şeylere
Göstermeye falan kalkar evlerden uzakAnneyle babayı öyle görmek duymak insanı seksten soğutur sanki:)
Konuşmuşsunuzda ama galiba anneniz fazla rahat
Anne bidahakine uygulamalı gösterin biz bilmiyoruz deyin bari....
Sende daha nasıl ara vermelerini sağlayamadın acaba tavşangillerden misiniz acaba :)Benim tek sıkıntım o ise biraz ara vermelerini saglayamamis olmaktı :) 20 yaşında kazık kadar kızdım ,hangi psikoloji :)
Allah korusunGöstermeye falan kalkar evlerden uzak
Valla biraz fazla abartı geldi bana sonuçta öpmek sarılmak falan çocukların bağlarını güçlendiren şeyler görmesi de iyi olur diye düşünüyorumAllah korusun((
Ama iyi cesaret yaa ben oğlum yanımızdayken kocamı yanağından öpemiyorum
Benimki de fazla abartımıki
Aha:)))Bal kaymağı aldınız mı sofradan :)) dönüp dönüp buraya geliyorum komiğime gitti :))) Yeni çözüm buldum ama. Bekaret kemeri alın, gece yatarken kilitlersiniz, anahtar sizde kalır, sabah açarsınız :)))
Hahahah çok tatlısınız YÖK bundan sonra bal kaymak kemer mi alsam zincire mi vursam bilemedimBal kaymağı aldınız mı sofradan :)) dönüp dönüp buraya geliyorum komiğime gitti :))) Yeni çözüm buldum ama. Bekaret kemeri alın, gece yatarken kilitlersiniz, anahtar sizde kalır, sabah açarsınız :)))
Ne bileyim utanıyorum bendeValla biraz fazla abartı geldi bana sonuçta öpmek sarılmak falan çocukların bağlarını güçlendiren şeyler görmesi de iyi olur diye düşünüyorum
Size yakın zamanda bı kardeş daha gelebilirHahahah çok tatlısınız YÖK bundan sonra bal kaymak kemer mi alsam zincire mi vursam bilemedim
İşte bunların tek sebebi babamın beni çok simartmasi, kiyamamasi. .ben o odaya gittiğimde tersleyip geri gondermemesi ki ben inadına yapardım . Babamı çok kıskanırdım ve sesli aktivasyona:) çok sinir olurdum evde küçük kardeşlerim de vardı çünküSende daha nasıl ara vermelerini sağlayamadın acaba tavşangillerden misiniz acaba :)
Bazı şeyleri görsün ama anne babanın yakınlaşma zamanlarını bilmemeli ses görüntü vs. İlk başta dehşete düşürüyor korkutuyor sonrada tiksindiriyor. Ve eşimle birlikte olurken bile acaba biri duyar mı? Diye sürekli diken üstündeyimNe bileyim utanıyorum bende
Benim kızlar da büyüyünce sizin gibi olurmuş:)))İşte bunların tek sebebi babamın beni çok simartmasi, kiyamamasi. .ben o odaya gittiğimde tersleyip geri gondermemesi ki ben inadına yapardım . Babamı çok kıskanırdım ve sesli aktivasyona:) çok sinir olurdum evde küçük kardeşlerim de vardı çünkü
Ay düşünemiyorum babamı annemi YÖK YÖK hiç bana göre değilİşte bunların tek sebebi babamın beni çok simartmasi, kiyamamasi. .ben o odaya gittiğimde tersleyip geri gondermemesi ki ben inadına yapardım . Babamı çok kıskanırdım ve sesli aktivasyona:) çok sinir olurdum evde küçük kardeşlerim de vardı çünkü
Yahu ben kötü Bişi demiyorum ki sadece eşim duydu artı kendi evleri değil biraz dikkat etmeleri lazım kendi evlerindeki en zaten hep sustumBence cok garip bişey değil ne güzel işte demkki annen baban arasında herşey yolunda yaniama anneni uyarmalısın tamam babandan cekinirsin anne az daha seaaiz olsanız eşim duydu filan de utanacak ne var sanki sen evli deilsin
Allah isteyene versinSize yakın zamanda bı kardeş daha gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?