Eskiden gelen

Bravo valla babamın gülmesi senin bu cesaretin ve bozulmayan psikoloji trajikomik ben dayanamazdım böyle şeylere

Anneyle babayı öyle görmek duymak insanı seksten soğutur sanki:)
Konuşmuşsunuzda ama galiba anneniz fazla rahat
Anne bidahakine uygulamalı gösterin biz bilmiyoruz deyin bari....

Bravo valla babamın gülmesi senin bu cesaretin ve bozulmayan psikoloji trajikomik ben dayanamazdım böyle şeylere
Benim tek sıkıntım o ise biraz ara vermelerini saglayamamis olmaktı :) 20 yaşında kazık kadar kızdım ,hangi psikoloji :)

Anneyle babayı öyle görmek duymak insanı seksten soğutur sanki:)
Konuşmuşsunuzda ama galiba anneniz fazla rahat
Anne bidahakine uygulamalı gösterin biz bilmiyoruz deyin bari....
Göstermeye falan kalkar evlerden uzak

Benim tek sıkıntım o ise biraz ara vermelerini saglayamamis olmaktı :) 20 yaşında kazık kadar kızdım ,hangi psikoloji :)
Sende daha nasıl ara vermelerini sağlayamadın acaba tavşangillerden misiniz acaba :)

Bal kaymağı aldınız mı sofradan :)) dönüp dönüp buraya geliyorum komiğime gitti :))) Yeni çözüm buldum ama. Bekaret kemeri alın, gece yatarken kilitlersiniz, anahtar sizde kalır, sabah açarsınız :)))

Allah korusun((
Ama iyi cesaret yaa ben oğlum yanımızdayken kocamı yanağından öpemiyorum
Benimki de fazla abartımıki
Valla biraz fazla abartı geldi bana sonuçta öpmek sarılmak falan çocukların bağlarını güçlendiren şeyler görmesi de iyi olur diye düşünüyorum

Hahahah çok tatlısınız YÖK bundan sonra bal kaymak kemer mi alsam zincire mi vursam bilemedim

Sende daha nasıl ara vermelerini sağlayamadın acaba tavşangillerden misiniz acaba :)
İşte bunların tek sebebi babamın beni çok simartmasi, kiyamamasi. .ben o odaya gittiğimde tersleyip geri gondermemesi ki ben inadına yapardım . Babamı çok kıskanırdım ve sesli aktivasyona:) çok sinir olurdum evde küçük kardeşlerim de vardı çünkü

Ne bileyim utanıyorum bende
Bazı şeyleri görsün ama anne babanın yakınlaşma zamanlarını bilmemeli ses görüntü vs. İlk başta dehşete düşürüyor korkutuyor sonrada tiksindiriyor. Ve eşimle birlikte olurken bile acaba biri duyar mı? Diye sürekli diken üstündeyim

Bence cok garip bişey değil ne güzel işte demkki annen baban arasında herşey yolunda yaniama anneni uyarmalısın tamam babandan cekinirsin anne az daha seaaiz olsanız eşim duydu filan de utanacak ne var sanki sen evli deilsin

Benim kızlar da büyüyünce sizin gibi olurmuş:)))
Sizde bı rahat bırakın anneyle babayı canım)o iş gücün arasında odaya girmek nedir:)

Ay düşünemiyorum babamı annemi YÖK YÖK hiç bana göre değil

Yahu ben kötü Bişi demiyorum ki sadece eşim duydu artı kendi evleri değil biraz dikkat etmeleri lazım kendi evlerindeki en zaten hep sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…