Eskiden gelen

Bu akşam bı öpeyim bakalım:)
Benim ufaklık doğduğundan beri kocamı ben uyandırmıyorum koşa koşa benden önce gidip öpüp elinden tutup kaldırıyor:)

Bu akşam bı öpeyim bakalım:)
Benim ufaklık doğduğundan beri kocamı ben uyandırmıyorum koşa koşa benden önce gidip öpüp elinden tutup kaldırıyor:)
Dikkat edin şoka falan girmesin eşiniz çocukta şoka girebilir tabi aaaa hani leylek allahım azından öperek mi oldum ben ıyk falan diyebilir aman dikkat

Benim kızlar da büyüyünce sizin gibi olurmuş:)))
Sizde bı rahat bırakın anneyle babayı canım)o iş gücün arasında odaya girmek nedir:)
Valla o eğitimi vereceksin yada kapıya kilit takacaksin :) gerçi kapıyı kikitleseler bu sefer de vura vura kıracak hale gelirdim .ay ne edepsizmisim yaaa :)bundan 8 sene önceydi. Şimdi babam kanser annemi uyarıyorum arada babamı rahatsız etme sakın hiç konuşma yatağa yatınca hemen uyusun ,sonra uyuyamıyor başı agiriyor diye:) ( gerçi babam iyi olsun da ötesi çok umurlarında değil artık )

Rabbim babanıza şifalar versin inşallah

Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah

Ya tamam karı kocalar falan ama, ne de olsa kendi evleri değil. Otel de değil orası, ne olursa olsun başkasının evi orası ve çevrelerine rahatsızlık verme hakları yok. Kısacası biraz düşüncesiz buldum. Kendimi sizin yerinize koydum, yani kocam duysa ölürdüm utancımdan. Kabul edilebilir bir durum değil, kocama karşı utanmaktansa anneme durumu anlatır öyle utanırdım ben olsam. Tercih sizin tabi.

Anlattık da anlayan olmadı maalesef.

Baska bir üyenin konusu vardi esi evde birileri varken birlikte olmak istemiyor diye tuhaf karsilamisti arkadaşlar.
Ama iste boyle oluyor evde birileri varken sevisince, kendin rahatsiz olmasan bile digerlerini rahatsiz edip utandirabiliyorsun.
Kimse misafirlikte sevismezse olmez. Ama ben uyaramazdim kimseyi, soyleyemezdim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…