- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Bu akşam bı öpeyim bakalım:)Bazı şeyleri görsün ama anne babanın yakınlaşma zamanlarını bilmemeli ses görüntü vs. İlk başta dehşete düşürüyor korkutuyor sonrada tiksindiriyor. Ve eşimle birlikte olurken bile acaba biri duyar mı? Diye sürekli diken üstündeyim
Dikkat edin şoka falan girmesin eşiniz çocukta şoka girebilir tabi aaaa hani leylek allahım azından öperek mi oldum ben ıyk falan diyebilir aman dikkatBu akşam bı öpeyim bakalım:)
Benim ufaklık doğduğundan beri kocamı ben uyandırmıyorum koşa koşa benden önce gidip öpüp elinden tutup kaldırıyor:)
Benim babamda o yaşlarda ama yıllardır Ayrı yatarlarAllah isteyene versin
Yokk ben yanaktan küçük bı buse kondurabilirm sadece:)))Dikkat edin şoka falan girmesin eşiniz çocukta şoka girebilir tabi aaaa hani leylek allahım azından öperek mi oldum ben ıyk falan diyebilir aman dikkat
Valla o eğitimi vereceksin yada kapıya kilit takacaksin :) gerçi kapıyı kikitleseler bu sefer de vura vura kıracak hale gelirdim .ay ne edepsizmisim yaaa :)bundan 8 sene önceydi. Şimdi babam kanserBenim kızlar da büyüyünce sizin gibi olurmuş:)))
Sizde bı rahat bırakın anneyle babayı canım)o iş gücün arasında odaya girmek nedir:)
Oooo kardeş üniversiteye gidince falan olur sizde herhaldeYokk ben yanaktan küçük bı buse kondurabilirm sadece:)))
Rabbim babanıza şifalar versin inşallahValla o eğitimi vereceksin yada kapıya kilit takacaksin :) gerçi kapıyı kikitleseler bu sefer de vura vura kıracak hale gelirdim .ay ne edepsizmisim yaaa :)bundan 8 sene önceydi. Şimdi babam kanserannemi uyarıyorum arada babamı rahatsız etme sakın hiç konuşma yatağa yatınca hemen uyusun ,sonra uyuyamıyor başı agiriyor diye:) ( gerçi babam iyi olsun da ötesi çok umurlarında değil artık )
Benim oğlum 3 yaşına girecek kardeşleri ikiz 3 aylığız dahaOooo kardeş üniversiteye gidince falan olur sizde herhalde
Amin inşallah, çok teşekkür ederim.Rabbim babanıza şifalar versin inşallah
Ooo üç çocuk :) bence de yanak münasebeti yeterliBenim oğlum 3 yaşına girecek kardeşleri ikiz 3 aylığız daha
Ben artık kocayı yanaktan öpsem yeter galiba:)))
Demi:))çok bileOoo üç çocuk :) bence de yanak münasebeti yeterli
Yok 3 çocuk çok iyi .allah size bağışlasın insallahDemi:))çok bile
Aminn inşallahYok 3 çocuk çok iyi .allah size bağışlasın insallah
Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallahValla o eğitimi vereceksin yada kapıya kilit takacaksin :) gerçi kapıyı kikitleseler bu sefer de vura vura kıracak hale gelirdim .ay ne edepsizmisim yaaa :)bundan 8 sene önceydi. Şimdi babam kanserannemi uyarıyorum arada babamı rahatsız etme sakın hiç konuşma yatağa yatınca hemen uyusun ,sonra uyuyamıyor başı agiriyor diye:) ( gerçi babam iyi olsun da ötesi çok umurlarında değil artık )
Sen kotayı doldurmuşsun zaten canım evet sen yanaktan öp :)Benim oğlum 3 yaşına girecek kardeşleri ikiz 3 aylığız daha
Ben artık kocayı yanaktan öpsem yeter galiba:)))
Anlattık da anlayan olmadı maalesef.Ya tamam karı kocalar falan ama, ne de olsa kendi evleri değil. Otel de değil orası, ne olursa olsun başkasının evi orası ve çevrelerine rahatsızlık verme hakları yok. Kısacası biraz düşüncesiz buldum. Kendimi sizin yerinize koydum, yani kocam duysa ölürdüm utancımdan. Kabul edilebilir bir durum değil, kocama karşı utanmaktansa anneme durumu anlatır öyle utanırdım ben olsam. Tercih sizin tabi.
:))))Sen kotayı doldurmuşsun zaten canım evet sen yanaktan öp :)
Aaa orayı okumadım ya ben daha.Anlattık da anlayan olmadı maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?