Eskiden gelen

O konuya yorum yaptım ben bide Allah'ın sopası YÖK işte

Acaba akşam yemeğinde annenize annecim sabahki konuda biraz daha dikkatli oluruz dimi falan diye konuşsanızmı acaba yani üstü kapalı annenizin anlayacağı gibi
Baba da bı şekilde anneye sorar ve dikkat ederler belki
Yani anne çok rahat olunca
Bilemedim

Annemle az önce ufak bi konuşma geçirdik kocama işveli cilveli olmalıymışım elimde tutabilmek için.. bende dayanamadım anne kocanı elinde tutarken evlatlarını kaybetme dikkat et dedim. Benim iyiliğimi düşünüyormuş da çocuk bile yapamamışım hala(hamile kaldım kesem gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım) bunu bile bile dedi. Burası benim evim istediğimi yaparım beğenmezsen kalma dedim çok mu ileri gittim. Tuvalete girdi çıkmıyor şimdi de

Babana laf geciremiyodur belki, oda tadını cikartiyordur. Mecbur duymamazliktan geleceksin. Bende olsam utanirim ikaz etmeye. İnsanın kendi anne babasına hiç yakistiramiyor.

Evet çok fazla olmuş resmen kovmussun aksama giderler bence. Ama sen diğer konuyu ima edecekken resmen batirmissin.

Bu yazinizi gorunce merak ettim kiz kardesiniz ve o adam ne oldu

Konuyla ilgili ise gercekten insan duyunca utaniyor uyarida bile piskin piskin nasil cevaplar vermis sasirdim. Bir dahada uzun misafirliğe kabul etmeyin. Gerçi 3gun kisa bi zaman ama 1gunden fazla duramiyolar demekki

Yoo ileri gitmemişsiniz. Çocuk doğuramıyorsun diye eleştirmiş ne kötü. Kalp kırıyor. Anneniz düşüncesiz, histerik, sorunlu, femme fatale bir kadın. koca onun kocasıysa, orası da sizin eviniz. Kendi evlerinde, kendi sınrlarınca yaşarlar.

Siz nasıl oldunuz ya yakıştırmamak neymiş usulü aşmamak(!) üzere sanırım aşılmış biraz:))))

Hayir ileri falan gitmedin o bir anne utanmasi gerekirlen piskinlik yapiyor ve senin hamile kalamamanla ilgili gaddarca sozler sarf ediyor ve cinsel hayatiniza dil uzatiyor.

Rahatsızlığını daha uygun bir dille anlatabilirdin
Sebebi itibariyle anneniz hem utanmış üzülmüş kızmış olabilir

Annen hard cinsellik ile eş elde tutulur sanıyor sanırım.
Kocayı elde tutmak iğrenç bir ifade zaten.
Öneri için geç kaldım sanırım ama anne o odaya kamera kurmuştuk bebek odası için hazırlık sırasında desen yapmayı bırakırlar mı diye düşündüm ama bunu sorarken bile tedirgin oldum.

Rahatsızlığını daha uygun bir dille anlatabilirdin
Sebebi itibariyle anneniz hem utanmış üzülmüş kızmış olabilir
Sabah bi konuşma yaptık isterseniz okuyun hiç bi yararı olmadı umarım bu seferkinin olur

Fanteziye dönerse diye ödüm kopuyor

Adama ne oldu hiçbir fikrim YÖK kadından hiç cevap gelmedi. Kardeşimi teyzemin yanına yolladım biraz uzaklaşsın diye. Aynı şehirde yaşıyoruz zaten ev tadilatta diye geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…