O konuya yorum yaptım ben bide Allah'ın sopası YÖK işteBaska bir üyenin konusu vardi esi evde birileri varken birlikte olmak istemiyor diye tuhaf karsilamisti arkadaşlar.
Ama iste boyle oluyor evde birileri varken sevisince, kendin rahatsiz olmasan bile digerlerini rahatsiz edip utandirabiliyorsun.
Kimse misafirlikte sevismezse olmez. Ama ben uyaramazdim kimseyi, soyleyemezdim de.
Min. 3 gün daha bizdelerAaa orayı okumadım ya ben daha.
Peki ne zaman evlerine gidecekler?
Amin inşallah, çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah
3 günde ölmezler ya, bari 3 gün tutsalar? Gidince evde ne yapıyorlarsa yapsınlar.Min. 3 gün daha bizdeler
bakalım artık anlamazlarsa başka çözümler bulmak gerekecek3 günde ölmezler ya, bari 3 gün tutsalar? Gidince evde ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Kulak tıkacı diyorum o zaman :)bakalım artık anlamazlarsa başka çözümler bulmak gerekecek
Evet çok fazla olmuş resmen kovmussun aksama giderler bence. Ama sen diğer konuyu ima edecekken resmen batirmissin.Annemle az önce ufak bi konuşma geçirdik kocama işveli cilveli olmalıymışım elimde tutabilmek için.. bende dayanamadım anne kocanı elinde tutarken evlatlarını kaybetme dikkat et dedim. Benim iyiliğimi düşünüyormuş da çocuk bile yapamamışım hala(hamile kaldım kesem gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım) bunu bile bile dedi. Burası benim evim istediğimi yaparım beğenmezsen kalma dedim çok mu ileri gittim. Tuvalete girdi çıkmıyor şimdi de
Bu yazinizi gorunce merak ettim kiz kardesiniz ve o adam ne olduEvdeki herkes küçük olunca birinin büyümesi gerekiyordu. Kardeşimi hiç bi konu haklı çıkaramaz. Resmî nikaha karşı olmamın sebebi de belki de annemle babam. Babam senelerce annemi dövdü etti şimdi aralarından su sızmıyor anlamıyorum. Onların yanlışlarını görüp kendi çocuğumu yetiştirmek istiyorum eşim bu hayatta en güven duyduğum insan o yüzden ondan bi parça istiyorum
Annemle az önce ufak bi konuşma geçirdik kocama işveli cilveli olmalıymışım elimde tutabilmek için.. bende dayanamadım anne kocanı elinde tutarken evlatlarını kaybetme dikkat et dedim. Benim iyiliğimi düşünüyormuş da çocuk bile yapamamışım hala(hamile kaldım kesem gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım) bunu bile bile dedi. Burası benim evim istediğimi yaparım beğenmezsen kalma dedim çok mu ileri gittim. Tuvalete girdi çıkmıyor şimdi de
Hayir ileri falan gitmedin o bir anne utanmasi gerekirlen piskinlik yapiyor ve senin hamile kalamamanla ilgili gaddarca sozler sarf ediyor ve cinsel hayatiniza dil uzatiyor.Annemle az önce ufak bi konuşma geçirdik kocama işveli cilveli olmalıymışım elimde tutabilmek için.. bende dayanamadım anne kocanı elinde tutarken evlatlarını kaybetme dikkat et dedim. Benim iyiliğimi düşünüyormuş da çocuk bile yapamamışım hala(hamile kaldım kesem gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım) bunu bile bile dedi. Burası benim evim istediğimi yaparım beğenmezsen kalma dedim çok mu ileri gittim. Tuvalete girdi çıkmıyor şimdi de
Rahatsızlığını daha uygun bir dille anlatabilirdinAnnemle az önce ufak bi konuşma geçirdik kocama işveli cilveli olmalıymışım elimde tutabilmek için.. bende dayanamadım anne kocanı elinde tutarken evlatlarını kaybetme dikkat et dedim. Benim iyiliğimi düşünüyormuş da çocuk bile yapamamışım hala(hamile kaldım kesem gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım) bunu bile bile dedi. Burası benim evim istediğimi yaparım beğenmezsen kalma dedim çok mu ileri gittim. Tuvalete girdi çıkmıyor şimdi de
Çocuk lafını karıştırınca dayanamadımEvet çok fazla olmuş resmen kovmussun aksama giderler bence. Ama sen diğer konuyu ima edecekken resmen batirmissin.
Sabah bi konuşma yaptık isterseniz okuyun hiç bi yararı olmadı umarım bu seferkinin olurRahatsızlığını daha uygun bir dille anlatabilirdin
Sebebi itibariyle anneniz hem utanmış üzülmüş kızmış olabilir
Fanteziye dönerse diye ödüm kopuyorAnnen hard cinsellik ile eş elde tutulur sanıyor sanırım.
Kocayı elde tutmak iğrenç bir ifade zaten.
Öneri için geç kaldım sanırım ama anne o odaya kamera kurmuştuk bebek odası için hazırlık sırasında desen yapmayı bırakırlar mı diye düşündüm ama bunu sorarken bile tedirgin oldum.
Adama ne oldu hiçbir fikrim YÖK kadından hiç cevap gelmedi. Kardeşimi teyzemin yanına yolladım biraz uzaklaşsın diye. Aynı şehirde yaşıyoruz zaten ev tadilatta diye geldilerBu yazinizi gorunce merak ettim kiz kardesiniz ve o adam ne oldu
Konuyla ilgili ise gercekten insan duyunca utaniyor uyarida bile piskin piskin nasil cevaplar vermis sasirdim. Bir dahada uzun misafirliğe kabul etmeyin. Gerçi 3gun kisa bi zaman ama 1gunden fazla duramiyolar demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?