- 23 Mart 2020
- 75
- 32
- 18
- 31
- Konu Sahibi mandalinaa8
-
Ben kendimi kandırmaya çalıştım belki de düzelir diye haklısınız ne diyebilirim kiEski konunuzu da hatırlıyorum ki zaten birkaç gün önceydi. Adam ilişkinin bittiğini anlamanız için elinden geleni yapmış aslında ama siz anlamamışsınız. Doğru yol olduğunu söylemiyorum ama bazen insanlar direkt söylemek yerine anlamanızı bekleyerek bir takım davranışlar sergiliyorlar. Evet ayrılma planları yapıyormuş ve bunu da hissettirmeye çalışmış size. Aranızın düzeleceğini beklemeniz enteresan olan.
Belki bunalmıştır bir süre üstüne düşmezsem düzelir sanmıştımEski konunuzu da hatırlıyorum ki zaten birkaç gün önceydi. Adam ilişkinin bittiğini anlamanız için elinden geleni yapmış aslında ama siz anlamamışsınız. Doğru yol olduğunu söylemiyorum ama bazen insanlar direkt söylemek yerine anlamanızı bekleyerek bir takım davranışlar sergiliyorlar. Evet ayrılma planları yapıyormuş ve bunu da hissettirmeye çalışmış size. Aranızın düzeleceğini beklemeniz enteresan olan.
Normal. Yerinde olan pek çok kişi senin gibi davranırdı muhtemelen. Ama ilişkiler böyledir. Bazen duygular biter, ilişki biter. Üzüleceksin tabi ki ama dünyanın sonu değil. Geçecek gidecek. Hayatına yeni insanlar girecek, daha iyi ilişkiler yaşayacaksın muhtemelen.Ben kendimi kandırmaya çalıştım belki de düzelir diye haklısınız ne diyebilirim ki
Çok dengesiz davranıyordu son zamanlarda bir çok soğuk buz gibi bir çok iyi o yüzden düzelir diye düşünmüştümNormal. Yerinde olan pek çok kişi senin gibi davranırdı muhtemelen. Ama ilişkiler böyledir. Bazen duygular biter, ilişki biter. Üzüleceksin tabi ki ama dünyanın sonu değil. Geçecek gidecek. Hayatına yeni insanlar girecek, daha iyi ilişkiler yaşayacaksın muhtemelen.
şöyle düşün, ayrılmak istediğini bile insan gibi karşısına alıp konuşup söylemek yerine bu şekilde davranan birinden kurtuldun.
belliydi zaten ayrılmak için yol yaptığı.böyle pat diye söyleyemiyorlar ya da söylemek istemiyorlar kendinden soğutmaya bakıyorlar.bir daha burdan düzelmez zaten bitmiş onun için.geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkınızda.önünüze bakın artıkÇok dengesiz davranıyordu son zamanlarda bir çok soğuk buz gibi bir çok iyi o yüzden düzelir diye düşünmüştümdirek söylemek istemedi böyle yaparak benim onu terketmemi bekledi sanırım
Asla yazmayın, asla sormayın, asla iletişime geçmeyin. Adamda sevgisi bitmiş açıkça söylemiş. Kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olun. Muzik kurs film gibi. Nasılsa geçecekGeçen haftada bir konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili sağolsun her hafta bir şey yapıyor buda 2.ve son konum onunla ilgili. Şuan bunları yazarken bile ağlıyorum. Bugün bana konuşurken eskiden seninle vakit geçirmek içimden gelirdi şimdi zorunlulukmuş gibi hissediyorum dedi bu sözün üzerine tartışmaya başladık ve ayrıldı benden aslında ikimizin ortak kararı gibi bir şey oldu çünkü bende direk tamam dedim ama kendimi kötü hissediyorum. Terk ederken çok soğuk konuşuyordu bidaha ona yazmayı düşünmüyorum ama içimde söyleyemediğim onca şey kaldı ki o ayrılırken diyecek bişeyim yok bitsin dedi bende bu sözün üstüne tamam demekten başka bir şey diyemedimzaten son zamanlarda hep ilgisizliğinden yakınıyordum bu süreci en kolay nasıl atlatabilirim bilmiyorum uzun bi ilişkimiz vardı beraber büyüdük ayrılıcağımızı hiç düşünmüyordum aramızın bu aralar soğuk oldugunun farkındaydım ama uzun ilişki diye böyledir sanıyordum ben herşeyi düzeltiriz sanarken o ayrılma planları yapıyormuş demek ki (
Sizin ne kadar oldu ayrılalıYa kıyamam uzuntunuzu hissettim çünkü bende aynı şeyleri yaşadım bizimde uzun bir ilişkiydi bizde beraber buyumustuk... nasip değilmiş, biliyorum çok uzgunsunuz ama zamanla hafifliyor merak etmeyin. Henüz bende tam atlatamadim ama insanoğlu nelere alışıyor sonsuza kadar surmeyecek ya sabredin Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?