- 23 Mart 2020
- 75
- 32
- 18
- 31
- Konu Sahibi mandalinaa8
-
Evet benim kavga çıkarmamı bekliyodu sanırım ayrılmak içinErkekler, cogu zaman bizler kadar yurekli olamiyor maalesef. Direkt ayrilmak istiyorum yerine bir takim sacma soguk hareketlerle, ilgisiz birakarak karsi tarafi ayriliga zorluyorlar bir nevi. Bunu da yalnizca kendi vicdanlari icin yapiyorlar, sirf o benden ayrildi deyip rahat etmek icin. Unutmak cok zor ama zamanla acisi azalip belli 1 vakit sonra tamamen aci vermez hale gelecektir, sadece kendinize zaman verin ve degerli oldugunuzu unutmayin
Yazmam zaten o yazsa bile barışsak bile aklıma hep bu söylediği söz gelicek o yüzden olmaz artıkHayırlısı olsun boşver. Seni istemeyen birini sen de isteme, kafanı yorma onun için.
Daha önce 1 kez daha ayrılmıştık yine o bitirmişti dengesiz davranıyordu ayrıldıktan sonra pişman olmuş terketmesinin yanlış olduğunu bir suçum olmadığını anlamış değişicem vs bir sürü şey söyledi ve kanıtlamak için 2 3 ay ugraşınca bende yumuşamıştım bundan 8 ay önce ama yine aynı şeyi daha kötü bir şekilde yaşattı banaBu saatten sonra arasan da, konuşmak istesen de hiçbir şey değişmeyecek, tecrübe ile sabit.
Bu gitgelleri dibine kadar yaşamış biri olarak söylüyorum.
Teşekkür ederim bende kendimi kitaplara ve dizilere verdim aklım dağılsın diye çok konsantre olamıyorum ama deniyorum iletişime geçmeyi düşünmüyorum ona ne zaman yazmak isteğim olsa beni sevmediği aklıma geliyor vazgeçiyorumAsla yazmayın, asla sormayın, asla iletişime geçmeyin. Adamda sevgisi bitmiş açıkça söylemiş. Kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olun. Muzik kurs film gibi. Nasılsa geçecek
Yani herşeyi tartışarak halledebilirdik ama sevgisizliğe çare yok işte o yüzden sustum bendebence tamam dan baska bisey dememen iyi olmus. en guzel tepkidir tepkisizlik
Zorlamayı düşünmüyorum sevilmediğimi bilmek yeterince canımı acıttı zatenIki taraflı sevgi ve heyecan olmayınca o ilişki bi şekilde devam etse dahi evlenince pişmanlıkla ve boşanma ile sonuçlanıyor.Istedigimiz her şey mutluluk getirmez bunu unutma .Adam bitirmiş seni sıkılmış belli ki zorlamak sana zarar verir.
Evet söylemek istediğim bi ton şey var ama söylesem neyi değiştiricek ki karşımda beni anlayan dinleyen orta yolu bulmaya çalışan bi adam yok maalesefIcinde kalanlar elbet olacaktir. Cunku o taraf icin soylenecek soz kalmamis. Ancak senin icin mecburiyetten bitmis. Iliski baslarken iki tarafinda iategiyle baslar da biterken tek tarafin bitirmesi yeterlidir. Su an yarim kaldigini dusundugun icin icinde soyleyecek cok sey vardir ancak bu saatten sonra ne soylersen soyle birsey duzelmeyecektir. Bazen susmak en guzel cevaptir. Unutma her bitis yeni bir baslangictir auni zamanda. Yeni birinin gelmesi icin belki de bunun gitmesi gerekiyordu. Gecmis olsun. Uzulme herkes yasiyor. Zamanla hersey gelip geciyor. Biliyorum suan gecmeyecek gibi ama geciyor. Onu sosyal medyadan takip etmezsen unutman daha kolaylasir.
haklisin en dogrusunu yapmisin tartisinca insanin gozunde hersey daha degersiz oluyo en azindan bittiyse bile kaliteli bitmisYani herşeyi tartışarak halledebilirdik ama sevgisizliğe çare yok işte o yüzden sustum bende
Kendini kötü hissetme bence .İlk konunuzuda okudum.Sen ayrıl diye elinden gelen her şeyi yapmış.Yıkılma ayakta dur mutlu ol.Hayat uzulmek ıcın çok kısa .Hayatına bak .Senın mutlu oldugunu gorunce kuduracak.Sende o zaman senı aradıgında ıcınde kalan her seyı solersın.Aramazsada aramasın boşver .Geçen haftada bir konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili sağolsun her hafta bir şey yapıyor buda 2.ve son konum onunla ilgili. Şuan bunları yazarken bile ağlıyorum. Bugün bana konuşurken eskiden seninle vakit geçirmek içimden gelirdi şimdi zorunlulukmuş gibi hissediyorum dedi bu sözün üzerine tartışmaya başladık ve ayrıldı benden aslında ikimizin ortak kararı gibi bir şey oldu çünkü bende direk tamam dedim ama kendimi kötü hissediyorum. Terk ederken çok soğuk konuşuyordu bidaha ona yazmayı düşünmüyorum ama içimde söyleyemediğim onca şey kaldı ki o ayrılırken diyecek bişeyim yok bitsin dedi bende bu sözün üstüne tamam demekten başka bir şey diyemedimzaten son zamanlarda hep ilgisizliğinden yakınıyordum bu süreci en kolay nasıl atlatabilirim bilmiyorum uzun bi ilişkimiz vardı beraber büyüdük ayrılıcağımızı hiç düşünmüyordum aramızın bu aralar soğuk oldugunun farkındaydım ama uzun ilişki diye böyledir sanıyordum ben herşeyi düzeltiriz sanarken o ayrılma planları yapıyormuş demek ki (
Değişmiyorlar, kısa bir süre değişmiş gibi yapıyorlar.Daha önce 1 kez daha ayrılmıştık yine o bitirmişti dengesiz davranıyordu ayrıldıktan sonra pişman olmuş terketmesinin yanlış olduğunu bir suçum olmadığını anlamış değişicem vs bir sürü şey söyledi ve kanıtlamak için 2 3 ay ugraşınca bende yumuşamıştım bundan 8 ay önce ama yine aynı şeyi daha kötü bir şekilde yaşattı bana
6 ay olduCevap yazan
Sizin ne kadar oldu ayrılalı
Seninde çok olmamış ilk günlerin nasıl geçmişti onu düşünmemek için neler yapıyordun benim onu arama isteğim yok ama sürekli aklımda geçmişte yaşadığımız şeyleri düşünüp kafamda canlandırıyorum özellikle de kavga ettiğimiz zamanları6 ay oldu
Bu ruh halin çok normal şu anda dediğim gibi 6 ay olmasına ragmen tam olarak atlatamadim biraz daha zamana ihtiyacım var. Ve ilk zamanlar burdanda aldığım tavsiyelerle sık sık arkadaşlarımla buluştum,konuştum ya da dizi film izledim 2 ay sonrada is bulup calismaya basladim kısacasi zihnimi dolu tutup olabildiğince dusunmemeye çalıştım ha tabi yeri geldi hüngür hüngür agladigimda oldu ama bu ayrılığı hayatımın odak noktası yapmadım. Yara almıştım ama oturup deli gibi acı çekerek o yarayı desmedim kendi kendime merhem olmaya çalıştım halada çalışıyorum ve bir gün tamamen gececiginide biliyorum. Uzun ilişkiler bittikten sonra asıl zor olan alışkanlıkların degismesidir en çok bunun zoru var, eminim sizinde öyledir ama yeni hayatımıza tamamen alistigimizda eskiye üzülmeyi bırakıcaz merak etmeyinSeninde çok olmamış ilk günlerin nasıl geçmişti onu düşünmemek için neler yapıyordun benim onu arama isteğim yok ama sürekli aklımda geçmişte yaşadığımız şeyleri düşünüp kafamda canlandırıyorum özellikle de kavga ettiğimiz zamanları
Artık kimse beni sevmicekmiş sevilicek bi yanım yokmuş gibi hissediyorum belki çok güvendiğim yıllarımı verdiğim insanın söylediği sözlerden dolayıdır kendimi değersiz hissediyorumBu ruh halin çok normal şu anda dediğim gibi 6 ay olmasına ragmen tam olarak atlatamadim biraz daha zamana ihtiyacım var. Ve ilk zamanlar burdanda aldığım tavsiyelerle sık sık arkadaşlarımla buluştum,konuştum ya da dizi film izledim 2 ay sonrada is bulup calismaya basladim kısacasi zihnimi dolu tutup olabildiğince dusunmemeye çalıştım ha tabi yeri geldi hüngür hüngür agladigimda oldu ama bu ayrılığı hayatımın odak noktası yapmadım. Yara almıştım ama oturup deli gibi acı çekerek o yarayı desmedim kendi kendime merhem olmaya çalıştım halada çalışıyorum ve bir gün tamamen gececiginide biliyorum. Uzun ilişkiler bittikten sonra asıl zor olan alışkanlıkların degismesidir en çok bunun zoru var, eminim sizinde öyledir ama yeni hayatımıza tamamen alistigimizda eskiye üzülmeyi bırakıcaz merak etmeyin
Neden? Asıl onlar bunu düşünmeli bence baksana sen ne kadar güzel sevmissin bu kadar güzel seven biri elbet bir gün sevilirde yeter ki nasibinde olsun üzülme inancın varsa bol bol dua et ben ne zaman yeniden takılıp duygusal düşünmeye başlasam dua ediyorum iyi geliyor ve bu ayrılığı bir kayıp olarak değilde seni yarı yolda bırakıp bu denli üzen bir adamdan kurtulus olarak görürsen canın daha az yanar ve tekrar söylüyorum bir gün gerçekten sevilmemek için hiç bir nedenin yok hem zaten suan bunları düşünme hayat sürprizlerle dolu kim bilir neler neler yaşayıp gorucez dahaArtık kimse beni sevmicekmiş sevilicek bi yanım yokmuş gibi hissediyorum belki çok güvendiğim yıllarımı verdiğim insanın söylediği sözlerden dolayıdır kendimi değersiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?