eskiden seninle vakit geçirmek içimden gelirdi şimdi zorunlulukmuş gibi hissediyorum dedi

Evet benim kavga çıkarmamı bekliyodu sanırım ayrılmak için zaman geçtikçe unutucam tabii ama şuan bana zaman geçmiyor

Bu saatten sonra arasan da, konuşmak istesen de hiçbir şey değişmeyecek, tecrübe ile sabit.
Bu gitgelleri dibine kadar yaşamış biri olarak söylüyorum.
Daha önce 1 kez daha ayrılmıştık yine o bitirmişti dengesiz davranıyordu ayrıldıktan sonra pişman olmuş terketmesinin yanlış olduğunu bir suçum olmadığını anlamış değişicem vs bir sürü şey söyledi ve kanıtlamak için 2 3 ay ugraşınca bende yumuşamıştım bundan 8 ay önce ama yine aynı şeyi daha kötü bir şekilde yaşattı bana

Asla yazmayın, asla sormayın, asla iletişime geçmeyin. Adamda sevgisi bitmiş açıkça söylemiş. Kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olun. Muzik kurs film gibi. Nasılsa geçecek
Teşekkür ederim bende kendimi kitaplara ve dizilere verdim aklım dağılsın diye çok konsantre olamıyorum ama deniyorum iletişime geçmeyi düşünmüyorum ona ne zaman yazmak isteğim olsa beni sevmediği aklıma geliyor vazgeçiyorum

Zorlamayı düşünmüyorum sevilmediğimi bilmek yeterince canımı acıttı zaten

Evet söylemek istediğim bi ton şey var ama söylesem neyi değiştiricek ki karşımda beni anlayan dinleyen orta yolu bulmaya çalışan bi adam yok maalesef benim içimdekileri dökmem üzülmem ne dediğim hiç umrunda değil

Ah canım ne hissetsen haklısın. O sözün uzerıne sessız kalıp ve olgunluk gösterip sessizce kabul etmen yerınde olmuş. Cunku daha once de tutarsız davranışları olmus bırı ıcın mucadele etmeye değmez, İnan. Bazen dogru İnsanı bulmak için uzulmek gerekıyor, bunu sana cok daha kıymet verdıgını gördüğün bırıne denk geldiğin zaman anlayacaksın. Lutfen ama lutfen arama, mesaj atma, like yapma, her yerden takıpten cık, tenezul etme hıcbırseye. Benım yanımda olmayı zorunlulukmuş gibi gören birini, isterse köpek gibi pişman olsun hayatıma sokmam. Sen de sokma... Ben hep ınsanların kendı ıradelerı dısında gelişen, istenmeyen olaylara Rabbimin var bir bildiği der, susarım ve önüme bakarım. Öyle yap, bu da sana ilerisi için bir tecrube. Adımlarını artık daha temkınlı atman ıcın bır fırsat. Üzülme lutfen

Kendini kötü hissetme bence .İlk konunuzuda okudum.Sen ayrıl diye elinden gelen her şeyi yapmış.Yıkılma ayakta dur mutlu ol.Hayat uzulmek ıcın çok kısa .Hayatına bak .Senın mutlu oldugunu gorunce kuduracak.Sende o zaman senı aradıgında ıcınde kalan her seyı solersın.Aramazsada aramasın boşver .

Değişmiyorlar, kısa bir süre değişmiş gibi yapıyorlar.

Seninde çok olmamış ilk günlerin nasıl geçmişti onu düşünmemek için neler yapıyordun benim onu arama isteğim yok ama sürekli aklımda geçmişte yaşadığımız şeyleri düşünüp kafamda canlandırıyorum özellikle de kavga ettiğimiz zamanları

Uzun bir ayrılık süreci yaşayan ve o süreçte karşı tarafa adımlar atan biri olarak diyorum: o karar vermiş seni gözden çıkarmış. Sen içinde ne var ise dünyanın en güzel kelimeleri ile de anlatsan emin ol seni anlamayacak ve bir değer ifade etmeyecek.
biraz sert gelebilir bu dediklerim ama emin ol durum bu. Şayet kaderinde o varsa, geçmişte yaşanan uzun zamanın özlemini çeker ve değerini anlar ise bir gün döner ama böyle bir tabloda yakın zamanda düzelmekte mümkün değil.
Bir de muhtemelen uzun zamandır tanışmanızdan kaynaklı ayrıldığın kişi biraz dış dünyaya heves etmiş olmalı. Heyecan arayışları belli. Bu yüzden sizi değersizleşti heyecan aradı.
Not: aynı şeyler olmasa da benzer bir şeyi yaşadığım için bu gözle aktardım.
Üzül, ağla ama yıkılma. Kendi hayatına odaklan sorumluluklarını yap, kopma emin ol geçiyor.

Bu ruh halin çok normal şu anda dediğim gibi 6 ay olmasına ragmen tam olarak atlatamadim biraz daha zamana ihtiyacım var. Ve ilk zamanlar burdanda aldığım tavsiyelerle sık sık arkadaşlarımla buluştum,konuştum ya da dizi film izledim 2 ay sonrada is bulup calismaya basladim kısacasi zihnimi dolu tutup olabildiğince dusunmemeye çalıştım ha tabi yeri geldi hüngür hüngür agladigimda oldu ama bu ayrılığı hayatımın odak noktası yapmadım. Yara almıştım ama oturup deli gibi acı çekerek o yarayı desmedim kendi kendime merhem olmaya çalıştım halada çalışıyorum ve bir gün tamamen gececiginide biliyorum. Uzun ilişkiler bittikten sonra asıl zor olan alışkanlıkların degismesidir en çok bunun zoru var, eminim sizinde öyledir ama yeni hayatımıza tamamen alistigimizda eskiye üzülmeyi bırakıcaz merak etmeyin

Artık kimse beni sevmicekmiş sevilicek bi yanım yokmuş gibi hissediyorum belki çok güvendiğim yıllarımı verdiğim insanın söylediği sözlerden dolayıdır kendimi değersiz hissediyorum

Artık kimse beni sevmicekmiş sevilicek bi yanım yokmuş gibi hissediyorum belki çok güvendiğim yıllarımı verdiğim insanın söylediği sözlerden dolayıdır kendimi değersiz hissediyorum
Neden? Asıl onlar bunu düşünmeli bence baksana sen ne kadar güzel sevmissin bu kadar güzel seven biri elbet bir gün sevilirde yeter ki nasibinde olsun üzülme inancın varsa bol bol dua et ben ne zaman yeniden takılıp duygusal düşünmeye başlasam dua ediyorum iyi geliyor ve bu ayrılığı bir kayıp olarak değilde seni yarı yolda bırakıp bu denli üzen bir adamdan kurtulus olarak görürsen canın daha az yanar ve tekrar söylüyorum bir gün gerçekten sevilmemek için hiç bir nedenin yok hem zaten suan bunları düşünme hayat sürprizlerle dolu kim bilir neler neler yaşayıp gorucez daha

Ne kadar zamandır beraberdiniz? Şu dönemde herkesin psikolojisi allak bullak, kimse bir seyden keyif almıyor yaygın anksiyete bozukluğu var herkeste ve dolayısıyla tahammüller azaldı. İnsan böyle zamanlarda en sevdiğine bile katlanamaz kaçmak ister. Bazıları aksine daha çok ihtiyaç duyabilir ama monotonlasan ilişkilerde kopmalar çok olası.

Tamam diyerek susman iyi olmuş aslında biliyor musun. Şu an zaten bunalıp yalnız kalmak isteyen bir adam var karşında.bu adama şu an ne söylesen off poff yapip dinlemeyecekti. Şimdi sen uzatmayınca emin ol ister istemez şaşırmıştır da. Üstelememis olman günden güne egosunu sarsacak.kendine geldiginde ilk hamleyi o yaparak içindekileri dökmen için gereken fırsatı yine sana o verecek bence. Hiç kendiin suçlama bu yüzden. Belki de böyle olması gerekiyordu diye düşünerek beklemede kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…