eskilere cok takiyorum

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
esimin benden once hayatinda olan kadinlarla hep bi yaris icindeyim kendi kafamda, bu olay benim cok moralimi bozuyor, sacma oldugunu biliyorum ama tedavi gormeden ve ilac kullanmadan kurtulabilecegim bi yolu yok mu bunun? simdi en yakin arkadasinin kiz arkadasinin bi arkadasiyla mi ne cikmak istemis ama, olmamis, simdi o kiz yok ama arkadasi hala benim esimle yakin. napimmmm cokkkk sinir oldum, kendimi yiyorum bu sacmaliklarla. hep aglayasim var, kendime aciyorum bazen

Hayatı zindan etme timinden biri daha...

Açık konuşacağım, gidin tedavi olun! Ne eşinize, ne çevrenize ne de topluma bir faydanız var böyle!

adı üstünde eski. bunu kabullenemezseniz tedavi olmadan kurtulamazsınız

Ya deger vermeyin su erkek milletine bu kadar goznuzde buyutmeyin eskilerle kiyaslamak falan dusunmeyin bile... falan zaman o kizla cikmak istemis ama adam artik evli ve tadaaaa sizinleee...kim bilir o kizda evlidir belki ilgilenmeyin bu tarz olaylari takintilari bakis acinizi degistirerek atlatirsiniz ilacla degil rahatlayin biraz

Allahım başka dert tasa vermesın. Elalem açlıkla , ölümle ugraşıyor.
Biz burda hanım efendının kocasının eskı sevgılılerını kıskanmasını konuşuyoruz.

Eğer yanlış bir şey yaparsa BENİ kaybeder diye düşünün.

Kendinize her gün bunu söyleyin:

Eğer beni aldatırsa kendisi kaybeder.

Valla ne desem bilemedim ki , Kıskanç bir kadın olarak abartmışın diyorum ben bile bu derece değilim benden beterleri de varmış

Bu kıskançlık hastalık ya zarar verir size böyle vazgeçmezsen yuvana bile zarar verir.
Psikoloğa git bari....

Geçmişte yaşayanın geleceği olmaz.

Eft tekniklerini arastirin kesin çözümdür bizzat deneyimliyim.

Eft ( duygusal ozgurlestirme teknigi )

Mümkünse videoları izleyin ve yapın ister inanin ister inanmayın farkı göreceksiniz

adamla evlenmişsin daha ne yapacaksın? zindana at kurtul :)

Kimsenin geçmişi o kadar da temiz değil, senin de vardır illa ki sevdiklerin ilgi göremediklerin falan..
Artık evlenmişsiniz, ikiniz de bunları geride bırakmışsınız. Tercihini seninle olan gelecek için yapmış adam, sen de kabul etmişsin. Geçmişinden bu kadar rahatsızlık duyacaksan evlenmemeliydin.
Şimdi de geçmişini takıntı yaparak ona da kendine de haksızlık etme...

Tedavi ol demicem, zira rahatsız değilsin. Sadece kafan çok boş sanırım, takacak yer arayıp buraya konmuşsun.
Çalışmıyorsun sanırım, büyük ihtimal şu aralar bi sıkıntın da yok.
Kendini neden sevmiyorsun? Bunu cevaplarsan sıkıntın geçecek.

benim aklıma eski gelince bizimkini yatağa atıyom.
sanırım bilinçaltımın buna ihtiyacı var
'eskiden sizindi ama şimdi tapusu benim' hissimi pekiştiriyo bu durum.
aklına geldikçe hiç yüzün düşmesin, ruh gibi gezme.
süslen püslen atla üstüne
en iyi terapi yöntemi

hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…