Eskimekten korkuyorum.

ekimde abim evleniyor onun düğününden sonra konuşulacak erkek tarafı bunu bekliyor yani onlara kalsa ocak şubat ama biz mayıs haziran diyoruz. sizin belli mi?

Hayırlısı olsun abinin düğünüde :) Bizim belli inşallah 24 eylül nikah 1 ekim düğün canım
Bizim grubumuz var gelmek istersen uğrarsın hem arkadaşlarda bu duygularına yardımcı olabilirler :)

nedir bu insanların monotonluk korkuları
monotonluk mutluluktur huzurdur
bir tek ben seviyorum sanırım sakin hayatı:)
eskimek değilki bu aşkınız daha sakin şekilde ilerleyecek ama yine aşk aynı aşk...

Hayırlısı olsun abinin düğünüde :) Bizim belli inşallah 24 eylül nikah 1 ekim düğün canım
Bizim grubumuz var gelmek istersen uğrarsın hem arkadaşlarda bu duygularına yardımcı olabilirler :)
bende ekimde evlenmek istiyorum aslında bu ekim çok erken seneye ekimde çok geç olur diye başka tarih seçmek zorundayım oo senin herşey hazır o zaman gelirim tabiki hangi grup

bende ekimde evlenmek istiyorum aslında bu ekim çok erken seneye ekimde çok geç olur diye başka tarih seçmek zorundayım oo senin herşey hazır o zaman gelirim tabiki hangi grup

Bu ekimde abin var ise zor birde önceden ayarlamak lazım tarihleri yer çok zor bulunuyor,hazır sayılır diyelim :) Yazdım gruptan :)

monotonluk sevilir mi hep heyecan hep farklılık hep hep hep
ben heyecanı iş hayatında arıyorum
düşünsene hep ileri giden atraksiyonlu bir kariyer zoru başarmak filan ne bileyim:)) inşallah olur tabi
mizaç meselesi hepsi bir arkadaşım daha sizin gibi böyle hep heyecanı dorukta aşk seviyor hatta sırf o yüzden arada tartışma bile çıkarıyor:)))

oda olur tabi ama işte şuan korkum bu benim daha çok ay yok ben kavga çıkarmıyorum heyecan uğruna zaten şuan çok şükür bir sorun yok ayrı olunca özlem dorukta oluyor. Benim endişelerim ilerisi için

oda olur tabi ama işte şuan korkum bu benim daha çok ay yok ben kavga çıkarmıyorum heyecan uğruna zaten şuan çok şükür bir sorun yok ayrı olunca özlem dorukta oluyor. Benim endişelerim ilerisi için
inşallah çok mutlu olursunuz

Sevgililiğin ayrı evliliğin ayrı heyecanları var .Bence sevgililiktense evlilik çok daha güzel..
Bu arada avatarına bayıldım konu sahibi

2 yıldır evliyim ama şu "evliyim" lafı bile hala bana yabancı. Eşim demek yabancı. Sanki sevgilimle beraber yaşamaya başlamışım :)
Evet teknik olarak zaten sevgilinle beraber yaşamaya başlıyorsun ama eğer sevginiz güçlü ve sağlam ise her akşam evde buluşmak bile seni heyecanlandıracaktır. Yürüyüşe bile çıksanız mutluluktan için kıpır kıpır olur :) Evlendik diye eskimiyoruz yani. Kendi kendimizi eskitiriz ancak.

Eşimi beş senedir tanıyorum. Üç senelik evliyim. Odamızda onun tişörtünü gördüğümde onun kokusunu yastığımda hissettiğimde heyecanlanıyorum bende. Evde yokken etrafa bıraktığı izler hoşuma gidiyor. İki yaşında kızımız var. Herşeye dikkat ediyor. İstediğim gibi sarılamıyorum elbet rahat değilim. Sofrada göz kırpıp birbiririmizi kenarda köşede kıstırmaya bayılıyoruz hahahaha yani demem o ki evlendiğinde piraye hanımcım başka heyecanlar oluşuyor ister istemez. endişe etme. Anı yaşa. Eskimezsiniz bide sizi her daim işleyecek paslandırmayacak bir yumurcak oldu mu

beni açımdan çok güçlü valla bana kalırsa bende eskimez ama erkekler daha bir odun malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…