Eskimekten korkuyorum.

Şu an çok büyük bir hataya düşüp olmayan kötü şeyler için kendinizi ve nişanlınızı üzüyorsunuz. Bence şimdinin güzelliklerini yaşamaya bakın. Her anın kendine özel güzellikleri var.

Insanoğlu böyle malesef.. bir şeye ulaşmak icin verdigimiz çaba o şeye sahip olma duygusundan daha zevkli geliyor. Ama oyle ya da boyle hayat ilerliyor, yeni projeler planlar, yeni hedefler,.. sanmiyorum ki evlendikten sonra bunlar bitecek. Elbette bekarken ki hedeflerinden farkli olacak ama olacak yani

Zaman bu kaçınılmaz son, illa ki olacak.
9 yıllık sevgililik sürecinde her buluşmada elim ayağım birbirine girerdi. Ama evli olunca maalesef sonuç bu.

Bu heyecanı isteği karşıklı yakalamak çok önemli .. Ne güzel heyecanınızı hissettim ve anlamaya çalıştım benim bil içimde kelebekler uçuştu :)

Aynı tedirginliği yaşadığımdan evlenesim gelmiyor
Sevgililikte 6. Yılımız. Eğer sıradan hayattan bezmiş, sıkıcı çiftlerden olacaksan evlenmeyelim böyle devam edelim dediğim bile oldu

Sen olumsuz düşünceleri kendine çekiyorsun çekim yasası diye birşey var neyi çok düşünürsen o başına gelir iyi düşün iyi olsun umarım her daim mutlu olursunuz

evet uzakta olunca o kadar heyecanlı oluyor ki herşey. Mesela geçen hafta görüştük iki gün uyuyamadım heyecandan sevinçten. Saat dakika saydık resmen. Ben bu heyecanı seviyorum hiç bitmesin istiyorum

buda bir ihtimal tabi. offf bilmiyorum

Evde yürümeye başlayan bir çocuk olsun. Bak bakalım monotonluk oluyor mu?? Devamlı kalp krizi tehlikesi altındayız
bebekte hemen istemiyorum ben mesela. bizi birbirimizden ayıracakmış gibi geliyor. olsun isterim tabii ama hemen değil

evlenmeden once 4 gozun acik olacak herseyi gorecen..evlendikten sonra bi gozun kapali olacakki bazi kusurlari hos gorecegiz idare edecegizki gecim olsun..

evet olacak ama ben ikili ilişkide ki heyecandan bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…