Eskimekten korkuyorum.

hah işte aradığım bu benim de. bu şekilde olacağından emin olsam hiç endişe etmem ama ya olmazsa diye çekiniyorum. benim açımdan olacağından eminim de..

Çoook güzel anlatmışsınız maşallahh kuzucukta var oohh köşelerde sıkıştırmalar falan Biz nişanlıyken bunları yapıyosak evlendiğimizde noluruz bilmem

Nişanlılıkta eskidik biz resmen, evlilikte durum daha da vahim bence.
Sanırım bizdeydi suç

hah işte aradığım bu benim de. bu şekilde olacağından emin olsam hiç endişe etmem ama ya olmazsa diye çekiniyorum. benim açımdan olacağından eminim de..
Yani bence şimdi ileriyi düşünüpte karartma kendini. Birde şöyle birşey var. Bu gidişatı beraber belirliyorsunuz sen kendinden eminsen zaten eşinle uyumunda o yönde olacaktır. İyi düşün. Olumsuzu düşünme bence. Hatta şu zamanların keyfini çıkar. Yaşanacak olanlar zaten yaşanacak. Şimdiden ileriyi siyahlara boyama piraye hanımcım pembiş olsun maviş olsun sarılar olsun. pembeyide hiç sevmem

Çoook güzel anlatmışsınız maşallahh kuzucukta var oohh köşelerde sıkıştırmalar falan Biz nişanlıyken bunları yapıyosak evlendiğimizde noluruz bilmem
Hahahaha evlendiğinizde çok daha güzel olur

15 senelik evliyim, bazen sıkıcı oluyor bazen de o ilk heyecanı tutkuyu hissediyorum. İliski dinamiğini canli tutmak gerekiyor. Bazen bi bakar sana o ilk zamanlardaki gibi sende öyle hissedersin. Flört ettigimiz zamanları yad ederiz biz hep. O günleri ozlemek bile eskimedigini gösterir.

Şimdiden bunlar için kaygilanman yersiz. Anın tadını çıkar derim.

Ya ne bilim huyum böyle benim de anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Beraberken hiç sorun yok ne Zaman ki ayrılıyoruz ilerde Nasıl olacak diye karalar bağlıyorum resmen. Ama sevdim sizin olayı bende böyle olacağımı düşünüyorum benimkini de kendine doğru çekerim artık

Maşallah ben hep şuan da olduğu gibi olsun istiyorum. İmkansız biliyorum ama her öptüğünde ilk defa öpüyormuş gibi olsun istiyorum mesela buda imkansız bu korkutuyor beni. Şuan mesela bi ay görüşmeyip bir aydan sonra görüşünce çok heyecanlı oluyor herşey

aynen katiliyorum...

Sıradanlaşıp eskimekten korkuyorsanız evlenmeyin olsun bitsin böylece o ilk günkü heyecan aynı kalır

Aslında aşkın sevgiye bağlılığa dönüşüyor daha da.
İstediğin an kafan atıp ayrılamıyorsun,yine bir şey olsa için gidiyor.

Ama bazen o kadar yan yana olunca kıymetini anlayamıyorsun. Hiç gidemez gibi gördüğün için sıradanlaşıyor yoksa evlilik daha da bağlıyor insanı.daha da kenetliyor

Aşk ile evlenen kör aşık olur evlenincede gözler açılır bakan gören kör olunur diyorum sırf evlilik yürüsün diye. ....

Hıc merakk etme evlılık ask varsa ıyı bırsey:) evet bazı setler sıradanlasıyr ama ozlem artıyor bence. Mesela esın eve hep beste gelıyrsa ve bır gun altı da gelse o bır saat o kadar zor gecıyrkı gelınce cok ozledım dıye bynuna atlıyrsun kendımden bılıyrum :) bende ev hanımıyım esıme hep kapıyı ben acarım, sabah ugurlarım bırgun o geldıgınde gezmekte olsam eve gelene kadar yarım saatte bır arar ne zaman gelıyrsun gelıp alayımmı dıye eve gelınce sensız tadı yok evın der evlılık sevgılılıkten daha ıyıdır :)

Evde yürümeye başlayan bir çocuk olsun. Bak bakalım monotonluk oluyor mu?? Devamlı kalp krizi tehlikesi altındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…