hah işte aradığım bu benim de. bu şekilde olacağından emin olsam hiç endişe etmem ama ya olmazsa diye çekiniyorum. benim açımdan olacağından eminim de..Eşimi beş senedir tanıyorum. Üç senelik evliyim. Odamızda onun tişörtünü gördüğümde onun kokusunu yastığımda hissettiğimde heyecanlanıyorum bende. Evde yokken etrafa bıraktığı izler hoşuma gidiyor. İki yaşında kızımız var. Herşeye dikkat ediyor. İstediğim gibi sarılamıyorum elbet rahat değilim. Sofrada göz kırpıp birbiririmizi kenarda köşede kıstırmaya bayılıyoruzhahahaha yani demem o ki evlendiğinde piraye hanımcım başka heyecanlar oluşuyor ister istemez. endişe etme. Anı yaşa. Eskimezsiniz bide sizi her daim işleyecek paslandırmayacak bir yumurcak oldu mu
benim elimde olursa hiç eskimeyiz
Eşimi beş senedir tanıyorum. Üç senelik evliyim. Odamızda onun tişörtünü gördüğümde onun kokusunu yastığımda hissettiğimde heyecanlanıyorum bende. Evde yokken etrafa bıraktığı izler hoşuma gidiyor. İki yaşında kızımız var. Herşeye dikkat ediyor. İstediğim gibi sarılamıyorum elbet rahat değilim. Sofrada göz kırpıp birbiririmizi kenarda köşede kıstırmaya bayılıyoruzhahahaha yani demem o ki evlendiğinde piraye hanımcım başka heyecanlar oluşuyor ister istemez. endişe etme. Anı yaşa. Eskimezsiniz bide sizi her daim işleyecek paslandırmayacak bir yumurcak oldu mu
elimden geleni yapacağımoooo süpersin.arada süprizler yapmak.ne bileyim bir yerlere tatile gitmek eskitmekten korur gibime geliyor.
Yontarsın canım sende o ışık varbeni açımdan çok güçlü valla bana kalırsa bende eskimez ama erkekler daha bir odun malum
Yani bence şimdi ileriyi düşünüpte karartma kendini. Birde şöyle birşey var. Bu gidişatı beraber belirliyorsunuz sen kendinden eminsen zaten eşinle uyumunda o yönde olacaktır. İyi düşün. Olumsuzu düşünme bence. Hatta şu zamanların keyfini çıkar. Yaşanacak olanlar zaten yaşanacak. Şimdiden ileriyi siyahlara boyama piraye hanımcımhah işte aradığım bu benim de. bu şekilde olacağından emin olsam hiç endişe etmem ama ya olmazsa diye çekiniyorum. benim açımdan olacağından eminim de..
HahahahaÇoook güzel anlatmışsınız maşallahh kuzucukta var oohh köşelerde sıkıştırmalar falanBiz nişanlıyken bunları yapıyosak evlendiğimizde noluruz bilmem
Benimkinin işine gelmez öğrenmek sinirliyim zaten şuan onaYontarsın canım sende o ışık varçoğu şeyi düşünemiyorlar doğru ama düşünmeyi öğrenebiliyorlar :)
Ya ne bilim huyum böyle benim de anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Beraberken hiç sorun yok ne Zaman ki ayrılıyoruz ilerde Nasıl olacak diye karalar bağlıyorum resmen. Ama sevdim sizin olayıYani bence şimdi ileriyi düşünüpte karartma kendini. Birde şöyle birşey var. Bu gidişatı beraber belirliyorsunuz sen kendinden eminsen zaten eşinle uyumunda o yönde olacaktır. İyi düşün. Olumsuzu düşünme bence. Hatta şu zamanların keyfini çıkar. Yaşanacak olanlar zaten yaşanacak. Şimdiden ileriyi siyahlara boyama piraye hanımcımpembiş olsun maviş olsun sarılar olsun. pembeyide hiç sevmem
Maşallah15 senelik evliyim, bazen sıkıcı oluyor bazen de o ilk heyecanı tutkuyu hissediyorum. İliski dinamiğini canli tutmak gerekiyor. Bazen bi bakar sana o ilk zamanlardaki gibi sende öyle hissedersin. Flört ettigimiz zamanları yad ederiz biz hep. O günleri ozlemek bile eskimedigini gösterir.
Şimdiden bunlar için kaygilanman yersiz. Anın tadını çıkar derim.
Bizim elimizdeyse elimden geleni yaparım da yok değilse sorun işteNişanlılıkta eskidik biz resmen, evlilikte durum daha da vahim bence.
Sanırım bizdeydi suç
aynen katiliyorum...bende oyle dusunurdum evlenince biz hergun birbirimizi gorecegiz sıkılırız artik diyordum.oyle olmuyor evliligimde 5.seneme girdim simdi cay iciyorum gelsede birlikte icsek cayi diye camdan bakiyorum..
yillar katlandikca birbirina baglaniyorsun alisiyorsun onsuz hayat dusunemiyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?