- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
Daha 2 gun once toplamam oldu benim hemen verdiler cumartesi transfer nasipse ayy yoksa transferden sonradami veriyolar acaba bu igneleriGebelik oluşmuşsa(inşAllah) bebeğin tutunmasını saglamak için veriyo canım.sayıyı neye göre belirliyor hiç bi fikrim yok
hay Allah bana transferden sonra 4 tane bu igne estrofem coraspirin bi de vajinal jel verdiDaha 2 gun once toplamam oldu benim hemen verdiler cumartesi transfer nasipse ayy yoksa transferden sonradami veriyolar acaba bu igneleri
Benim 5.gun olmustu niye 4.gun ypiyorlarmis seninkini embriyolardan dolayi mi? Idrara sıkış hemde çok sıkş yoksa sonda takıyorlar o cok kòtù oluyo onun dışında bì skntin olmaz insallah Allah hepimize bu ay hamile kalmayi nasip etsin insallahKizlarr brni bugun cagirdilar 4 gun transfer icin 5te gidicem cok heyecanliyim bana biraz anlatirmisiniz bide 4. Transferi olan varmi
Canim merhabaa dun kan tahlili yaptirdim 9. Gunum du 169 ciktii senin nasildii ayy hadi insallahh hayirlisiylaa :)Ya seni heveslendirmek istemiyorum ama benimde boyle olmustu insallah seninde tutmustur cok sevindim haber ver bekliyorum bak :) :) :)
Hayirlisi canin benim insallahh bakalim carsamba ve cuma cok onemli yani 12. Ile 14. Gun ikitane koydular canimEee tebrik ederim o zmn hamilesin ne guzel cooook sevindim rabbim kucağına almayi nasip etsin. Benimde 8. Gunde boyle silik cikmisti ama ben kan testi icin bekledim fatih beye yaptirdim o verdi kesin olarak mujdeyi :) senin bir tane mi yumurta vardi iki tane mi :)
Canim cok sevindim hayırlı olsun. İnş. Güzel devam eder. Benim de transferimin dördüncü günü. Hiç belirtin var mıydı? Benim kasiklarimda ağrı oluyor zaman zaman. Biliyorum daha çok erken ama bu kadar erken belirti vermez demiAllahh razi olsun canim benim su 12. Ile 14. Gunude hayirlisiyla guzel ciksinda ozaman kocaman bir ohh cekicemm hayirlisiylaa :)
Ayy biliyomusun orada bir yerlesme calismalari olabilirr benimde oleydi hast aradim bana ole dedilerr sonucumuzda guzel ciktii rabbime şukurler olsun olabilir niye olmasin belki sabirsizdir bebislerin annelerine erkencecik tutunmak istemislerdir icin ferah gutt ve onlari istee rabbimden annelerii :))Canim cok sevindim hayırlı olsun. İnş. Güzel devam eder. Benim de transferimin dördüncü günü. Hiç belirtin var mıydı? Benim kasiklarimda ağrı oluyor zaman zaman. Biliyorum daha çok erken ama bu kadar erken belirti vermez demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?