Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Allah sabır versin korkunç bi acı veriyo insana o iğnenin oluşturduğu şişlikler.igne yapıldıktan bir saat sonra kolonya yada alkolle masaj yap dağılsın bu şişlikler diyodu hemşireler ama dokunulmuyoki acıdan

Gebelik oluşmuşsa(inşAllah) bebeğin tutunmasını saglamak için veriyo canım.sayıyı neye göre belirliyor hiç bi fikrim yok

Ayy rabbim cumlemize kolaylik versinn bugune kadar cok sukur hamdolsun hic bir sikintim yoktu ilk defa bu agri kotu oldu ya neyse gecer bakalim sen neler yapiyosun

Gebelik oluşmuşsa(inşAllah) bebeğin tutunmasını saglamak için veriyo canım.sayıyı neye göre belirliyor hiç bi fikrim yok
Daha 2 gun once toplamam oldu benim hemen verdiler cumartesi transfer nasipse ayy yoksa transferden sonradami veriyolar acaba bu igneleri

Tedavi adına hicbir sey yapmiyorum canim bol bol is ev bi de kizimin okulu dersi oyle gecip gidiyo.Rabbim yuzunu guldursun insAllah hayirlisiyla pozitifi gor hepsi unutulur

Herhalde neyse yapicak bisiy yok rabbim hepimize hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin katlaniriz artik

Kizlarr brni bugun cagirdilar 4 gun transfer icin 5te gidicem cok heyecanliyim bana biraz anlatirmisiniz bide 4. Transferi olan varmi

Kizlarr brni bugun cagirdilar 4 gun transfer icin 5te gidicem cok heyecanliyim bana biraz anlatirmisiniz bide 4. Transferi olan varmi
Benim 5.gun olmustu niye 4.gun ypiyorlarmis seninkini embriyolardan dolayi mi? Idrara sıkış hemde çok sıkş yoksa sonda takıyorlar o cok kòtù oluyo onun dışında bì skntin olmaz insallah Allah hepimize bu ay hamile kalmayi nasip etsin insallah

Benim 3.gün transferi biri 7 digeri 11 hucreli iki embriyo transfer edildi.embriyonun duzgun gelismesi ve dayanikliligiyla ilgili o cagirma durumu ama 5.gun transferleri daha iyi oluyo sanki kalite açısından blast embriyo deniyo sanırım.gerçi ben 2 hucreli 2.gün transferinin bile tuttugunu okudum burada velhasıl Allah verecekse gün kalite hepsi hikaye.ben sıkışık değildim sondayla verdiler içeriye suyu inceden bi rahatsızlık oluyo tabi ama benim acımadıysa kimsenin acımaz çünkü parmagıma igne batsa günlerce yas tutarım.korkma sakın dakikalar içinde olup biticek inşallah C cansuu 26

Kizlarr merhaba bugun transferimin 8 gunu daha 4 gun var teste adetimede 6 gun var esimde gitmis erken gebelik testi almis bugun kasiklarimda batmalar basladi ilk defa o test de adet gecikmesinden 4 gun once diyo ama dayanmadik yaptik erkende olsa hafif bi cizgi belirdi arti gibi oldu siz nediyosunuz bi bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG-20160416-WA0018.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 86
Ya seni heveslendirmek istemiyorum ama benimde boyle olmustu insallah seninde tutmustur cok sevindim haber ver bekliyorum bak :) :) :)

Eee tebrik ederim o zmn hamilesin ne guzel cooook sevindim rabbim kucağına almayi nasip etsin. Benimde 8. Gunde boyle silik cikmisti ama ben kan testi icin bekledim fatih beye yaptirdim o verdi kesin olarak mujdeyi :) senin bir tane mi yumurta vardi iki tane mi :)

Iki
Hayirlisi canin benim insallahh bakalim carsamba ve cuma cok onemli yani 12. Ile 14. Gun ikitane koydular canim

Allahh razi olsun canim benim su 12. Ile 14. Gunude hayirlisiyla guzel ciksinda ozaman kocaman bir ohh cekicemm hayirlisiylaa :)

Allahh razi olsun canim benim su 12. Ile 14. Gunude hayirlisiyla guzel ciksinda ozaman kocaman bir ohh cekicemm hayirlisiylaa :)
Canim cok sevindim hayırlı olsun. İnş. Güzel devam eder. Benim de transferimin dördüncü günü. Hiç belirtin var mıydı? Benim kasiklarimda ağrı oluyor zaman zaman. Biliyorum daha çok erken ama bu kadar erken belirti vermez demi

Ayy biliyomusun orada bir yerlesme calismalari olabilirr benimde oleydi hast aradim bana ole dedilerr sonucumuzda guzel ciktii rabbime şukurler olsun olabilir niye olmasin belki sabirsizdir bebislerin annelerine erkencecik tutunmak istemislerdir icin ferah gutt ve onlari istee rabbimden annelerii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…