Merhaba ben 13+2 deyim, ben de çok doktor aradım taradım, Devlet Hastanesi'ne gittim ilk, şartlar çok kötü önce onu söyleyeyim, doktorum da kabaydı, daha da gitmem öyle diyeyim :) Eşim saolsun çok araştırdı ve Medline'da Özlem Alev hanımı buldu, çok memnunum toplamda 3 kez gittim, inanılmaz tatlı bir kadın ve seni sonuna kadar dinleyip, yol gösteriyor, çok çok memnunum tavsiye ederim. Hem muayene ücretleri de uygun 52 tl yanlış hatırlamıyorsam, 2li test yaptırdık 32 tl.. Gitmeni tavsiye ederim.. Bu arada Ümit Hastanesinde de bir kadın doktordan bahsediyorlardı iyi diye ama ben Alev hanıma gidip memnun kalanlardanım.. Şimdiden iyi bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar :)Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni bir konu açmak şimdi kısmet oldu 3,5 yıllık evliyim ve eskişehirde oturuyorum yeni hamile olduğumu test sayesinde öğrendim Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.Daha doktora gidemedim tavsiyelerinizi çok merak ediyorum cevap yazarsanız çok sevinirim.
Rica ederim ne demek.. Bak bakalım Safiye Hanım'a ilgisi nasıl ya da mesleki olarak nasıl memnun kalacak mısın?? Cumartesi yazarsın olur mu? Sağlıcakla..çok teşekkür ederim cevap yazma inceliğini gösterdiğin için kimse cevap yazmayınca cumartesi günü için sakarya hastanesi safiye hanımdan randevu aldım bnmde ilk randevum memnun kalıcak olursam mutlaka yazarım.Bana da devlet hastanesinin çok iyi olduğunu söylediler bir kaçta doktor tavsiye ettiler ama emin olamadım çalıştığım için hafta sonu muayene olmak istedim o yüzden sakaryayı düşündüm.Yinede senin doktorun da aklımda bulunsun çok saolAllah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin :)
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz, kaç haftalık bebek bu arada?Yazarım tabii :) biran önce yarın olsun istiyorum çok heycanlıyım :)
Haydi bakalım, güzel haberlerle dönün :)benim ilk muayenem olacak tahminime göre 5 haftalık olması lazım :)
merhaba bende Eskişehirde yaşıyorum 20 haftalık hamileyim Ümit hastanesinde Abdurrahman Akçay a gidiyorum memnunum tavsiye ederim.. fazla kiloya ve sezeryana karşı bi doktor :) şimdilik biz daha doğum muhabbeti yapamadık gerçi ama :) muayene ücreti 60tl güzel bi hamilelik geçirmeniz dileğiyle...Merhaba ben 13+2 deyim, ben de çok doktor aradım taradım, Devlet Hastanesi'ne gittim ilk, şartlar çok kötü önce onu söyleyeyim, doktorum da kabaydı, daha da gitmem öyle diyeyim :) Eşim saolsun çok araştırdı ve Medline'da Özlem Alev hanımı buldu, çok memnunum toplamda 3 kez gittim, inanılmaz tatlı bir kadın ve seni sonuna kadar dinleyip, yol gösteriyor, çok çok memnunum tavsiye ederim. Hem muayene ücretleri de uygun 52 tl yanlış hatırlamıyorsam, 2li test yaptırdık 32 tl.. Gitmeni tavsiye ederim.. Bu arada Ümit Hastanesinde de bir kadın doktordan bahsediyorlardı iyi diye ama ben Alev hanıma gidip memnun kalanlardanım.. Şimdiden iyi bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar :)
Sevindim iyi olmasına 5+2 o nasıl hızlı büyüyecek siz de şaşıracaksınız :) İlk muayeneye gittiğimizde sanırım 6 haftalıktı vajinal muayene yaptı, keseyi gördük kalp atışını gösterdi ama duyamazsınız siz önemli olan benim duymam dedi:):) 1 ay sonra gittik orda kalp atışını duyduk ve nokta olan bebek 2,35 cm idi artık, en son 11+5'de gittik bizim minnoş 5 cm olmuş hoplayıp zıplıyordu. Doktorunun tavrı önemli, bana ilk gittiğimde baya soru sordu rutin kontrollerimi yaptı kist vs var mı diye ya da enfeksiyon, çok güzel anlattı ve açıkladı, yani benim içim çok rahat.. Doğumumu da Alev Hanıma yaptırmak istiyorum, hepimiz için hayırlısı olsun diye umuyorum :)çok teşekkür ederim önerin için aklımda bulunsun mutlaka bende muayeneye gittim fena değildi 5+2 günlükmüş kalp atışı yok dedi 2 hafta sonra gel rutinlerinide yapalım kalp atışına da bakalım dedi safiye hanım bilemedim şimdi daha erken heralde karar vermek için oradaki hamile bayanlar vardı hastaları memnun olduklarını söylediler hatat birisi develette mine inanna gidiyormuş o tavsiye etmiş safiye hanıma git diye. Hayırlısı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi...
ya çok heyecanlı :) bana vajinal muayene yapmadı yada gerek kalmadı karından hemen gözüktü :) Allah bağışlasın bebeklerimizi hem çok sabırsızım biyandanda kendimi dizginlemeye çalışıyorum ilk seninmi bebeğin olacak diye :)Sevindim iyi olmasına 5+2 o nasıl hızlı büyüyecek siz de şaşıracaksınız :) İlk muayeneye gittiğimizde sanırım 6 haftalıktı vajinal muayene yaptı, keseyi gördük kalp atışını gösterdi ama duyamazsınız siz önemli olan benim duymam dedi:):) 1 ay sonra gittik orda kalp atışını duyduk ve nokta olan bebek 2,35 cm idi artık, en son 11+5'de gittik bizim minnoş 5 cm olmuş hoplayıp zıplıyordu. Doktorunun tavrı önemli, bana ilk gittiğimde baya soru sordu rutin kontrollerimi yaptı kist vs var mı diye ya da enfeksiyon, çok güzel anlattı ve açıkladı, yani benim içim çok rahat.. Doğumumu da Alev Hanıma yaptırmak istiyorum, hepimiz için hayırlısı olsun diye umuyorum :)
:):) Çok güzel bu duygular keyfini çıkaralım, hayatımızda kaç kez yaşayacağız ki :)ya çok heyecanlı :) bana vajinal muayene yapmadı yada gerek kalmadı karından hemen gözüktü :) Allah bağışlasın bebeklerimizi hem çok sabırsızım biyandanda kendimi dizginlemeye çalışıyorum ilk seninmi bebeğin olacak diye :)
kızlar hele bi de hareketlerini duyunca yaşayacağınız duygu öyle güzel ki. biz geceleri eşimle hareketlerini hissedicez diye uyku uyuyamıyoruz :) :):):) Çok güzel bu duygular keyfini çıkaralım, hayatımızda kaç kez yaşayacağız ki :)
Umarım :) sabır ve ben pek anlaşamıyoruz ama öğretiyor yavaş yavaş bana :) evet folbiol alıyorum şimdilik öncesindede onu kullanıyordum devam ediyorum :) ama dün işten dönerken otobüste bayağı kötü oldum tıkış tıkış nefes zor alıyorum bide ağrılar bayağı yokladı yani eve zor attım kendimi uzandım eşim yardımcı oldu sağolsun geçecek biliyorum ama işte sabır edip öğrenicez yapacak bir şey yok :)Umarım ikili test sonuçların güzel çıkar. ve bi an önce tadını çıkarmaya başlarsın :) kasık ağrıları bende de olmuştu ama bunlar çok normal geçecek biraz sabırlı olman gerek :) folik asit kullanıyor musun?
evet dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime zaten açlığada dayanamıyorum artık midem kasılmaya başlıyor :) İnşallah az kalmış hissetmene seninde aa bide cinsiyetini öğrendin mi öğrenmene az kalmıştır ne heyecan ne mutluluk ohoh :)Bende de olmuştu kasık ağrıları çok normal :) Bol bol süt iç, ceviz ye ki keseyi güçlendiriyormuş :) Düzenli meyve yemekte fayda var :):) heyecanımız daim olsun :):) Ben henüz hissedemiyorum minnağımın hareketlerini tam anlamıyla, o günü iple çekiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?