Eskişehir Doktor Tavsiyesi

Bende tavsiye üzerine gittim Talat beye aslında erkek doktorlar daha kibar oluyorlar bakalım haftaya gideceğim kalp atışlarını dinlemeye

Bende tavsiye üzerine gittim Talat beye aslında erkek doktorlar daha kibar oluyorlar bakalım haftaya gideceğim kalp atışlarını dinlemeye
Hayırlı olsun sizinde bebeğiniz bende erkek doktorların daha anlayışlı olduğunu düşünüyorum Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerimize :)

Teşekkürler canım seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıkla Kucağımiza almak nasip olur inşallah senin ilk gebeliğin mi?

kızlaar merhaba bende hamileyimm suanki doktorumdan memnunum ama fiyat çok yüksek geliyor sanırım değiştirmek zorunda kalıcaz bana doktor tavsiye edebilirmisiniz ? memnunmusunuz doktorlarınızdan? şimdiden teşekkürler

şimdiki doktorun kim bilmiyorum ben safiye ergine gittim iki kez kararsızım ya pek bilemiyorum doğumu nerede yapıcam onu bile planlayamıyorum devlet hastanesi yada tıp nasıl acaba özelde doğum fiyatları yüksek gibi ablam bir ay önce antepte sezeryan oldu 400tl burada 1300den başlıyor kararsızım bende aynen senin gibi yardımcı olamadım kusura bakma...

ben osmangazi tıp ın prof dr. unun dışarıdan muayehanesine gidiyorum 200 veriyoruz ücret olarak doktordan memnunum ama daha yolunda başındayız simdiden zorluyo bu ücret daha 6 ay var nasıl olacak bilmiyorum bi fikir edinirsen banada fikir ver lütfen burda pek çevrem arkadaşımda yok o yüzden başkalarından fikirde alamıyorum

tabiki bilgilenirsem bilgilendiririm ama benimde senden pek bir farkım yok malesef :) sakarya hastanesi muayene ücreti 62tl ayrıca diğer tahliller içinde para ödemiyorsun doktorların ile ilgili hem iyi hem kötü şeyler duyabiliyorsun ama bu her doktor için geçerli fena değil anlayacağın tabi neler beklediğinde önemli hayırlısı olsun Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerimize :)

amiiin inşallah canım Allah o günleri hayırlısıyla göstersin bize şimdilik çook uzak geliyo ama bana su gibi akıp gider zaman inşallahhh :)

Slm zehiir ben ümit Hastahanesine Talat Remzi Demirkol a gidiyorum banada tavsiye ettiler özel hastahane düşünürsen bir an önce karar vermelisin gebelik ilerleyince doktorlar takip etmek istemiyor sonrasında canım

Slm zehiir ben ümit Hastahanesine Talat Remzi Demirkol a gidiyorum banada tavsiye ettiler özel hastahane düşünürsen bir an önce karar vermelisin gebelik ilerleyince doktorlar takip etmek istemiyor sonrasında canım

teşekkür ederim canım haklısın bir an önce karar vermem lazım

teşekkür ederim canım haklısın bir an önce karar vermem lazım
Merhaba ben Medline Alev Hanım'a gidiyorum, çok samimi candan güler yüzlü ve birikimli bir kadın, beni her anlamda anlıyor, dinliyor ve yardımcı oluyor, ben gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Merhaba ben Medline Alev Hanım'a gidiyorum, çok samimi candan güler yüzlü ve birikimli bir kadın, beni her anlamda anlıyor, dinliyor ve yardımcı oluyor, ben gönül rahatlığıyla önerebilirim.

peki muayene ücreti ne kadar? gerekli testleri yaptırırken ek ücret veriyomusunuz öğrenebilirmiyim acaba

peki muayene ücreti ne kadar? gerekli testleri yaptırırken ek ücret veriyomusunuz öğrenebilirmiyim acaba
Muayene 62 tl ilk tahlilde kan ve idrar ücret ödemedim ancak 2'li testte 32 tl 3'lü testte 51 tl fark ücreti ödedim, lakin doktorum sonuçları göstermek için randevu istemiyor, hatta biz gittiğimizde tahlil göstermeye bir kez ultrasona bile aldı, çok uçta fiyatlar değil uygunsanız bi kere en azından muayeneye gidin, zaten kararınızı verirsiniz.
Ben insanlığına gidiyorum şahsen çok iyi niyetli bir kadın

mrb kızlar bende eskişehirdeyimm.. devlet hastanesinde dilek ulusoy a gidiyorum çok memnunum..hamile kaldığımı öğrendiğim anda tesadüfen onunla başladım..hem genç ve güleryüzlü..hemde ilgili bi doktor.şu anda 21 haftalık hamileyimm.. hamileliğimi onunla tamamlamak istiyorum allah nasip ederse....

Sağlıklı doğumlar olsun inşallah :)

çok sağol canım bencede gayet uygunmuş fiyatları en kısa zamanda kısmetse gideriz

Kime gidiyorsunuz acaba, ben de riskli gebelik sınıfına girdim maalesef, artık osmangaziye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…