Eskişehir Doktor Tavsiyesi

Ya ben ilk ay zaten 1 kilo aldım daha hamile olduğumu teslerle onaylamamıştım ama o kadar iştahım açılmıştı ki tamam dedim hamileyim :) Şükür şu an da bol bol yiyoruz benim şansım mide bulantım hiç olmadı 4. ayımızdayız 4 kilo aldık bile :):) Ayın 22 sinde randevumuz var bakalım minnoşun cinsiyeti nedir..
Ben sadece ilk aylar çok yorgun hissediyorum, işten eve gidince yemek bile yapamıyordum, temizlik fln eşim yardımcı olmuştu saolsun, çok yorma kendini, bebişini sev konuş onla ve kesinlikle yiyebiliyorken sağlıklı şeyler ye ve dinlenebiliyorken dinlen:=)

ya 22sinede çok var ben bile heyecan yaptım Allahım ne hoş şeyler bunlar şükürler olsun :) teşekkür ederim tavsiyeler için :)

ya 22sinede çok var ben bile heyecan yaptım Allahım ne hoş şeyler bunlar şükürler olsun :) teşekkür ederim tavsiyeler için :)
Rica ederim :):) Yardımcı olabileceğim birşey olursa yazmakta çekinme.. Sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmemiz dileğiyle :) Minoşşlara öpücükler :*

slm kızlar bende yeni hamileyim bugün bebeğimin kesesini gördük 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor bende ümit hastahanesine gittim bugün ilk kez talat remzi demirkol fikri olan varmı?

Bir fikrim yok ne yazık ki .. Hayırlı olsun bu arada :)

aynen bende yeni deneyimlediğim için bilemeyeceğim. Hayırlı olsun sağlıkla bebişine kavuş inş.

QUOTE="composs, post: 37868947, member: 577428"]aynen bende yeni deneyimlediğim için bilemeyeceğim. Hayırlı olsun sağlıkla bebişine kavuş inş.[/QUOTE]
Teşekkürler canım hepimizin inşallah aramızda az zaman var sen duydun mu bebeğinin kalp atışlarıni hangi hastahaneye hangi doktora gidiyorsun?

ben daha duyamadım doktor 2 hafta sonra gel bakalım dedi bende haftaya 29unda gideceğim inşallah bende pek bilgi sahibi olmadığım için sakaryada safiye ergine gittim ilk muayenede 29undakinide gene safiye erginden aldım ama ramazan bayırlıyı çok söyleyen oldu randevu almak biraz sıkıntı oluyor ramazan beyden onada şimdiden aldım 27 aralık için 2li tarama zamanına denk geliyor tahminimce şimdilik böyle

Kızlar kontrole gidince inanamayacaksınız, minnak bir parçadan pıt pıt pıt pıt sesler gelecek ve dakikada tam 150 kez çarpacak minik kalbi :):) Burdan paylaşırsınız olur mu ? Sağlıcakla:)

İnşallah memnun kalırız bakalım canım ya senin ilk gebeliğin mi bende ilk gibi heyecanlıyım çünkü oğlum 11 yaşında unutmuşum

İnşallah memnun kalırız bakalım canım ya senin ilk gebeliğin mi bende ilk gibi heyecanlıyım çünkü oğlum 11 yaşında unutmuşum
Evet benim il bebeğim olacak inşallah :) Heyecan olmaz mı ya minnacık bir şey atıyor kalbinde, sana muhtaç.. Umarım memnun kalırsınız doktorunuzdan, ben çok memnunum Cumartesi kontrol var bakalım, cinsityeti de söyleyecek :)

canm benm ablam da nisanda doğum yaptı hamilelik boyunca alev hanıma gitti doğumu sezeryan gibi görünüyordu 42. haftaya girmesine rağmen bebeğin gelesi yoktu hiç sancısı gelmiyordu suni sancıyla normal doğum yaptırdı ablam cok memnun kaldı hiç dikişsiz bi doğum olmuş doktor orayı elleriyle esnetti onun sayesinde dikişim yok diye seviniyor ben de ona gidiyorum şimdi bi düşüğüm oldu kistim oluşmuş şimdi de onu halledince bebek istiyoruz tekrar inşallah canm tebrik ederim seni de :)

talat bey benm annemin doktorudur canm bana da diyor ona git diye ama erkek doktorla rahat edemem diye gitmiyorum merak ettiğim şeyi soramam o masaya kolay kolay yatamam heralde..

Teşekkür ederim, umarım kısa zamanda siz de kucağınıza alırsınız yavrunuzu, çok sevindim okuyunca ben de normal doğum istiyorum, hayırlısı bakalım ne olacak

Teşekkür ederim, umarım kısa zamanda siz de kucağınıza alırsınız yavrunuzu, çok sevindim okuyunca ben de normal doğum istiyorum, hayırlısı bakalım ne olacak
inşallah sağol.. rabbim sorunsuz bi şeklde kavustursun yavrunuzla isallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…