- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Ya ben ilk ay zaten 1 kilo aldım daha hamile olduğumu teslerle onaylamamıştım ama o kadar iştahım açılmıştı ki tamam dedim hamileyim :) Şükür şu an da bol bol yiyoruz benim şansım mide bulantım hiç olmadı 4. ayımızdayız 4 kilo aldık bile :):) Ayın 22 sinde randevumuz var bakalım minnoşun cinsiyeti nedir..evet dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime zaten açlığada dayanamıyorum artık midem kasılmaya başlıyor :) İnşallah az kalmış hissetmene seninde aa bide cinsiyetini öğrendin mi öğrenmene az kalmıştır ne heyecan ne mutluluk ohoh :)
ya 22sinede çok var ben bile heyecan yaptım Allahım ne hoş şeyler bunlar şükürler olsun :) teşekkür ederim tavsiyeler için :)Ya ben ilk ay zaten 1 kilo aldım daha hamile olduğumu teslerle onaylamamıştım ama o kadar iştahım açılmıştı ki tamam dedim hamileyim :) Şükür şu an da bol bol yiyoruz benim şansım mide bulantım hiç olmadı 4. ayımızdayız 4 kilo aldık bile :):) Ayın 22 sinde randevumuz var bakalım minnoşun cinsiyeti nedir..
Ben sadece ilk aylar çok yorgun hissediyorum, işten eve gidince yemek bile yapamıyordum, temizlik fln eşim yardımcı olmuştu saolsun, çok yorma kendini, bebişini sev konuş onla ve kesinlikle yiyebiliyorken sağlıklı şeyler ye ve dinlenebiliyorken dinlen:=)
Rica ederim :):) Yardımcı olabileceğim birşey olursa yazmakta çekinme.. Sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmemiz dileğiyle :) Minoşşlara öpücükler :*ya 22sinede çok var ben bile heyecan yaptım Allahım ne hoş şeyler bunlar şükürler olsun :) teşekkür ederim tavsiyeler için :)
Bir fikrim yok ne yazık ki .. Hayırlı olsun bu arada :)slm kızlar bende yeni hamileyim bugün bebeğimin kesesini gördük 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor bende ümit hastahanesine gittim bugün ilk kez talat remzi demirkol fikri olan varmı?
teşekkür ederim yinede :)Bir fikrim yok ne yazık ki .. Hayırlı olsun bu arada :)
aynen bende yeni deneyimlediğim için bilemeyeceğim. Hayırlı olsun sağlıkla bebişine kavuş inş.slm kızlar bende yeni hamileyim bugün bebeğimin kesesini gördük 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor bende ümit hastahanesine gittim bugün ilk kez talat remzi demirkol fikri olan varmı?
Evet benim il bebeğim olacak inşallah :) Heyecan olmaz mı ya minnacık bir şey atıyor kalbinde, sana muhtaç.. Umarım memnun kalırsınız doktorunuzdan, ben çok memnunum Cumartesi kontrol var bakalım, cinsityeti de söyleyecek :)İnşallah memnun kalırız bakalım canım ya senin ilk gebeliğin mi bende ilk gibi heyecanlıyım çünkü oğlum 11 yaşında unutmuşum
Evet teyzesi oğlum olacakmış :):) Darısı sizlere inşallahcinsiyetini öğrenebildiniz mi canım ben bile merak ettim :)
çok sevindim bende içten içe erkek istiyorum hayırlısı sağlıklı olsunlar inşallah :)Evet teyzesi oğlum olacakmış :):) Darısı sizlere inşallah
İnşallah :):) Gönlünüzce olsun her şey :)çok sevindim bende içten içe erkek istiyorum hayırlısı sağlıklı olsunlar inşallah :)
canm benm ablam da nisanda doğum yaptı hamilelik boyunca alev hanıma gitti doğumu sezeryan gibi görünüyordu 42. haftaya girmesine rağmen bebeğin gelesi yoktu hiç sancısı gelmiyordu suni sancıyla normal doğum yaptırdı ablam cok memnun kaldı hiç dikişsiz bi doğum olmuş doktor orayı elleriyle esnetti onun sayesinde dikişim yok diye seviniyor ben de ona gidiyorum şimdi bi düşüğüm oldu kistim oluşmuş şimdi de onu halledince bebek istiyoruz tekrar inşallah canm tebrik ederim seni de :)Sevindim iyi olmasına 5+2 o nasıl hızlı büyüyecek siz de şaşıracaksınız :) İlk muayeneye gittiğimizde sanırım 6 haftalıktı vajinal muayene yaptı, keseyi gördük kalp atışını gösterdi ama duyamazsınız siz önemli olan benim duymam dedi:):) 1 ay sonra gittik orda kalp atışını duyduk ve nokta olan bebek 2,35 cm idi artık, en son 11+5'de gittik bizim minnoş 5 cm olmuş hoplayıp zıplıyordu. Doktorunun tavrı önemli, bana ilk gittiğimde baya soru sordu rutin kontrollerimi yaptı kist vs var mı diye ya da enfeksiyon, çok güzel anlattı ve açıkladı, yani benim içim çok rahat.. Doğumumu da Alev Hanıma yaptırmak istiyorum, hepimiz için hayırlısı olsun diye umuyorum :)
talat bey benm annemin doktorudur canm bana da diyor ona git diye ama erkek doktorla rahat edemem diye gitmiyorum merak ettiğim şeyi soramam o masaya kolay kolay yatamam heralde..slm kızlar bende yeni hamileyim bugün bebeğimin kesesini gördük 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktor bende ümit hastahanesine gittim bugün ilk kez talat remzi demirkol fikri olan varmı?
Teşekkür ederim, umarım kısa zamanda siz de kucağınıza alırsınız yavrunuzu, çok sevindim okuyunca ben de normal doğum istiyorum, hayırlısı bakalım ne olacakcanm benm ablam da nisanda doğum yaptı hamilelik boyunca alev hanıma gitti doğumu sezeryan gibi görünüyordu 42. haftaya girmesine rağmen bebeğin gelesi yoktu hiç sancısı gelmiyordu suni sancıyla normal doğum yaptırdı ablam cok memnun kaldı hiç dikişsiz bi doğum olmuş doktor orayı elleriyle esnetti onun sayesinde dikişim yok diye seviniyor ben de ona gidiyorum şimdi bi düşüğüm oldu kistim oluşmuş şimdi de onu halledince bebek istiyoruz tekrar inşallah canm tebrik ederim seni de :)
talat bey benm annemin doktorudur canm bana da diyor ona git diye ama erkek doktorla rahat edemem diye gitmiyorum merak ettiğim şeyi soramam o masaya kolay kolay yatamam heralde..
inşallah sağol.. rabbim sorunsuz bi şeklde kavustursun yavrunuzla isallah:)Teşekkür ederim, umarım kısa zamanda siz de kucağınıza alırsınız yavrunuzu, çok sevindim okuyunca ben de normal doğum istiyorum, hayırlısı bakalım ne olacak
Teşekkür ederiz :):) Darısı başınıza inşallahinşallah sağol.. rabbim sorunsuz bi şeklde kavustursun yavrunuzla isallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?