- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, ama artık çok yaygın kanamalı gebelik, inşallah yavrun tutunur sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir :)Merhabalar vede hayırlı akşamlar... bende üç buçuk haftalık hamileyim... fakat bugün leke şeklinde kanama oldu ve doktora gittik düşük tehlikesi var kanama artarsa gel dedi gitti başka bişeycik demedi...6 aylık evliyim ve ilk hamileliğim... kanama durdrmak için hap verdi progesteran mı öyle bişeydi... endişeliyim fakat sağlıklı olmayan kromozomlardan dolayı vücut sistematik olarak dışarı atıyomuş öyle bi durum varsa da hayırlısı olsun diyorum artık... dualarınızı bekliyorum... Rabbim sizi de sağlıkla mutlulukla bebeklerinize kavuştursun inşaallah...
İnşaallah... doktorumda anlayışlı birisidir inşaallah... tedirgin oluyorum bu konuda birazcık :) aslında baya fazla ...İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, ama artık çok yaygın kanamalı gebelik, inşallah yavrun tutunur sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir :)
Evet eskişehirde oturuyorum dilek ulusoya randevu aldım ilk defa gidicem... siz ne kadarlık hamilesinizZehra Kı canım benimde düşük tehlikem vardı bende progestan kullandım hatta birde iğne verdi çok şükür geçti inşallah seninde geçer gider sana tutunur bebisin Eskişehirdemi oturuyorsun hangi doktora gidiyorsun canım?
Hakkınızda ne hayırlıysa o olsun :) Kuzenim 9 ay kanama geçirdi nedenini de bulamadılar, rahimde kanama yoksa vajinal olabilir, belki yara vs vardır, rahimde olmaması güzel bir gelişme :)İnşaallah... doktorumda anlayışlı birisidir inşaallah... tedirgin oluyorum bu konuda birazcık :) aslında baya fazla ...
Merhabalar ben devlet hastanesinde ali alhana gidiyorum herseyi en ince detayina kadar sizin sormaniza gerek kalmadan cevapliyor bence denemelisiniz tavsiye ederim
Çok sağolun... inşaallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinberrassinşaa 40814635 .!.:Zehra Kırcı çok geçmiş olsun canım üzülme inşallah en yakın zamanda yine bebek haberi verirsin burdan allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Dilek ulusoyla mı doğum yaptınız? Allah oğlunuzu analı babalı büyütmeyi nasip etsin.mrb kızlar bende eskişehirdeyimm.. devlet hastanesinde dilek ulusoy a gidiyorum çok memnunum..hamile kaldığımı öğrendiğim anda tesadüfen onunla başladım..hem genç ve güleryüzlü..hemde ilgili bi doktor.şu anda 21 haftalık hamileyimm.. hamileliğimi onunla tamamlamak istiyorum allah nasip ederse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?