Eskişehir Doktor Tavsiyesi

Bebeğin suyu az, o yüzden artık Osmangazi'ye gidiyorum Prof. Mete TANIR'a, bakalım ne olacak hayırlısı, senin hamileliğin nasıl gidiyor cinsiyet belli mi?
Canım bol bol su iç faydası oluyor diye biliyorum çok geçmiş olsun.İyi gidiyor şimdilik pek bir sorun yok cinsiyet daha belli değil bu cumartesi gösterirse öğrenicez inşallah.

Canım bol bol su iç faydası oluyor diye biliyorum çok geçmiş olsun.İyi gidiyor şimdilik pek bir sorun yok cinsiyet daha belli değil bu cumartesi gösterirse öğrenicez inşallah.
Teşekkür ederim, bugün gittik doktora artmış suyum :):) Yazarsın cinsiyetini olur mu :)

Hanimlar merhaba bende 8aydir hamile kalamiyorum onereceginiz duzenli takip yapan dr ariyorum

Hanimlar merhaba bende 8aydir hamile kalamiyorum onereceginiz duzenli takip yapan dr ariyorum
Canım pek bilgi sahibi değilim ama devlet hastanesinde teoman haluk minsin var ve acıbademde fatih öğüç ikiside alanında çok iyi diye biliyorum tüp bebekte bayağı başarılı olduklarını duydum umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine :)

Cok tesekkur ederim

Kime gidiyorsunuz acaba, ben de riskli gebelik sınıfına girdim maalesef, artık osmangaziye gidiyorum

aaa yeni gördüm mesajını canım kusura bakma geç oldu biraz. prof. dr. başar tekin e gidiyorum ben. hayırdır sana ne oldu neden riskli gebelik sınıfına giriyosun. geçmiş olsun

osmangazi üni. tıp fakültsinde prof dr başar tekin var ben ona gidiyorum 1 yıl bizimde olmamıştı cocuğumuz onun tedavisi sayesinde (aşılama oldum) 17, haftalık hamileyim su anda tavsiye ederim çok iyi bi doktor

osmangazi üni. tıp fakültsinde prof dr başar tekin var ben ona gidiyorum 1 yıl bizimde olmamıştı cocuğumuz onun tedavisi sayesinde (aşılama oldum) 17, haftalık hamileyim su anda tavsiye cok tesekkur ederim

aaa yeni gördüm mesajını canım kusura bakma geç oldu biraz. prof. dr. başar tekin e gidiyorum ben. hayırdır sana ne oldu neden riskli gebelik sınıfına giriyosun. geçmiş olsun
Ben Mete hocaya gidiyorum yan yana odaları zaten :):) Bebeğin suyu ile ilgili bi sıkıntımız var normalden az, bu sıralar düzleliyor ama şükür, Başar hocaya da bi arkadaşım gidiyor, çok methini duydum, Ya ne sıkıntılı üniv. hastanesi dimi, çok sıra bekliyorum sıkılıyorum artık, sende durumlar nasıl??

Teşekkür ediyorum 1sene beklicem artik asilama ivin

geçmiş olsun canım dikkat et kendinede bebişede en kısa zamanda düzelir inşallah :) biz kontroller için muayehanesine gidiyoruz çarşıda yeri. hastaneye sadece tahliller ve sonuçlar için gidiyorum canım ondada direk hocanın odasına gidiyorum sıra almadan sorun olmuyo yani hemen ilgileniyor hoca sağolsun. sen sadece hastaneye mi gidiyosun muayehanesine gitmiyomusun hiç ? hocalarda bakıyomu öyle randevulu yoksa riskli gebelik olduğu içinmi bakılıyo sadece acaba? biz ayda bir gidiyoruz muayehaneye 200lira veriyoruz doktor çok iyi onun sayesinde aşılamayla hamile kaldım bırakmak istemiyorum hiç çok memnunum ama ücret zorluyo bizi 4 ayı öyle böyle kendimizden kısarak geçirdik allah yardımcımız olsun

Ya üniv'de de 110 tl veriyoruz muayene ücreti, ben daha önce medline'a gidiyordum oradaki doktorum önermişti, özel muayenehanesi var mi bilmiyorum, ben haftada bir gidiyorum, maddi olarak aynı şeye geliyor, yavrularımız için katlanıcaz bi müddet :) Cinsiyeti belli mi?

cidden hemen hemen aynıymış herşey bebeklerimiz için zaten iyi olsunlarda para pul önemli değil dediğin gibi :) dün gittik bizde doktora kızımız olacakmış öğrendik insan cinsiyetini öğrendikten sonra daha bi heyecanlı oluyomuş ya yeni yeni anladım hamileliğimi içim içime sığmıyo resmen ama tam resmini çekecekken sırtını döndü utangaç kızımız alamadık fotoğraf çarşamba günü tıpa gidicez orda bakıp verecek fotografını inşallah :) sizinkinin cinsiyeti ne hareketlerini hissediyosundur ne güzel ben daha hissedemiyorum merakla bekliyorum o günü

Aynen öyle artık kızım diye sevebileceksin, hele hareketlerini hissettikten sonra daha başka seveceksin :)
Bizimki erkek, baya da tekmeci :) Resmini alınca eklersin biz de görürüz :)

Merhabalar vede hayırlı akşamlar... bende üç buçuk haftalık hamileyim... fakat bugün leke şeklinde kanama oldu ve doktora gittik düşük tehlikesi var kanama artarsa gel dedi gitti başka bişeycik demedi...6 aylık evliyim ve ilk hamileliğim... kanama durdrmak için hap verdi progesteran mı öyle bişeydi... endişeliyim fakat sağlıklı olmayan kromozomlardan dolayı vücut sistematik olarak dışarı atıyomuş öyle bi durum varsa da hayırlısı olsun diyorum artık... dualarınızı bekliyorum... Rabbim sizi de sağlıkla mutlulukla bebeklerinize kavuştursun inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…