Eskişehir tüp bebek

Bende bugün sağlık kuruluna girdim bakalım ne zaman olacak belli değil bu ay kalır gibi dediler raporlar cıksın gideceğim bende oldum aşılama nicel beyi yeni duydum nasıl ilgilimi? Fiyatlar nasıl

Ay sen bana ne zaman yazmışsın ben geç gördüm ne oldu transfer oldumu kuzum durumun nasıl güzel geçtimi

Bende bugün sağlık kuruluna girdim bakalım ne zaman olacak belli değil bu ay kalır gibi dediler raporlar cıksın gideceğim bende oldum aşılama nicel beyi yeni duydum nasıl ilgilimi? Fiyatlar nasıl
Kuzum çok ilgili ben yaklaşıl aşılamadan bir sene sonra karar verip gittim iyi ki de gitmişim nicel beye diyorum en azından hastaya yönelik tedavide bulunuyor şansa bırakmıyor işi bak ben iki tane embriyom oluştu ikiside birinci kalite ve hemen transfer etmeyecekmiş bir ay kadar rahim dinlendirme ve rahimi gebeliğe hazırlama yapalım dedi regl bekliyorum regl olduğumda ilaçlarımı alıp kullanacağım sonra uygun gördüğünde transfer edecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…