- 23 Kasım 2020
- 347
- 434
- 23
- 32
- Konu Sahibi Gerceklerleyuzleseninsan
-
Canım merhaba ben nicel beyde tedavi görüyorumArkadaşlar eskişehirde tedavi gören varmı varsa burda buluşalım destek olalım birbirimize neler oluyor konuşalım
Merhaba canım acıbadem de bende Teoman beye gidiyorm yunusemre de hangi süreçtesinCanım merhaba ben nicel beyde tedavi görüyorum
Kuzum anlamadımMerhaba canım acıbadem de bende Teoman beye gidiyorm yunusemre de hangi süreçtesin
Teoman beye gidiyorumKuzum anlamadımnicel beye mi yoksa Teoman beye mi gidiyorsun tedavi için
Heh şimdi oldu kuzumTeoman beye gidiyorum
Bende bugün sağlık kuruluna girdim bakalım ne zaman olacak belli değil bu ay kalır gibi dediler raporlar cıksın gideceğimHeh şimdi oldu kuzumben Teoman beyde aşılama oldum negatif geldi şuan nicel beye gidiyorum yumurtalar toplandı iki tanesi döllendi bugün aradılar hücrelerine bölünmeye başladı dendi Pazartesi tekrar arayacaklar haber bekliyorum bende
Ay sen bana ne zaman yazmışsın ben geç gördüm ne oldu transfer oldumu kuzum durumun nasılHeh şimdi oldu kuzumben Teoman beyde aşılama oldum negatif geldi şuan nicel beye gidiyorum yumurtalar toplandı iki tanesi döllendi bugün aradılar hücrelerine bölünmeye başladı dendi Pazartesi tekrar arayacaklar haber bekliyorum bende
Kuzum çok ilgili ben yaklaşıl aşılamadan bir sene sonra karar verip gittim iyi ki de gitmişim nicel beye diyorum en azından hastaya yönelik tedavide bulunuyor şansa bırakmıyor işi bak ben iki tane embriyom oluştu ikiside birinci kalite ve hemen transfer etmeyecekmiş bir ay kadar rahim dinlendirme ve rahimi gebeliğe hazırlama yapalım dedi regl bekliyorum regl olduğumda ilaçlarımı alıp kullanacağım sonra uygun gördüğünde transfer edecek doktorBende bugün sağlık kuruluna girdim bakalım ne zaman olacak belli değil bu ay kalır gibi dediler raporlar cıksın gideceğimbende oldum aşılama nicel beyi yeni duydum nasıl ilgilimi? Fiyatlar nasıl
Olsun kuzum transfer olmadım işte bekliyorumAy sen bana ne zaman yazmışsın ben geç gördüm ne oldu transfer oldumu kuzum durumun nasılgüzel geçtimi
İnşallah güzel olur canm ya tüp bebek için adım attım burda bakalım insallah güzel olur ikimiz içindeOlsun kuzum transfer olmadım işte bekliyorum
Canım ne oldu sonucunİnşallah güzel olur canm ya tüp bebek için adım attım burda bakalım insallah güzel olur ikimiz içindesuan hastanedeyim kurul bekliyorm ve kalabalık şu kalabalık bile cok yoruyor insanı napalm kader..
Rapor daha perşembeye cıkacak bu arada 2 gün geciktim ama test yaptırdım negatif anlamadım cok gerginimCanım ne oldu sonucun
Şuan ne durumdasın kuzum sanırım bugün rapor alacaksın inşallahRapor daha perşembeye cıkacak bu arada 2 gün geciktim ama test yaptırdım negatif anlamadım cok gerginim
Bende nicel beye gidiyorumCanım merhaba ben nicel beyde tedavi görüyorum
Aldım kuzum raporu. perşembe yine gitcem ne olcak durum ne zaman olcak konuşacağız bakalımŞuan ne durumdasın kuzum sanırım bugün rapor alacaksın inşallah
Ne durumdasın canım bende Teoman beye gidiyorumBende nicel beye gidiyorum
Bu ay başladım malesef elde hiç embriyo kalmadı o yüzden diğer ay tekrar devam edeceğim sen ne durumdasınNe durumdasın canım bende Teoman beye gidiyorum
Yunusemre devlet hast , tedavilere devam ediyor mu? Tip fak. Ara vermişti pandemiden dolayı.Ne durumdasın canım bende Teoman beye gidiyorum
Ocakta olacak sanırım tüp bebek daha belli degil bakalm bekliyorm bendeBu ay başladım malesef elde hiç embriyo kalmadı o yüzden diğer ay tekrar devam edeceğim sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?