- Konu Sahibi Gerceklerleyuzleseninsan
-
Yok vitamin vermedi rahim kalınlaştırıcı verdi canım estrofem kullanıyorum birde prolutex iğne alacağım 21 inden sonra oda rahim kalınlaştırıcıVitamin falan verdimi doktor kuzum ne zaman olcak tedavi belli mi
Canım transfer oldum bugün 4. Günüm bekliyorum öyle
Bende bugün oldum transferCanım transfer oldum bugün 4. Günüm bekliyorum öyle
Ayyy hadi hakkımızda hayırlısı olsun canımBende bugün oldum transfer
Amin canım insallah ne zaman ögrencenAyyy hadi hakkımızda hayırlısı olsun canım
Hadi hayırlı olsun , nerde oldun transferini yunusemrede mi ?Bende bugün oldum transfer
EvetHadi hayırlı olsun , nerde oldun transferini yunusemrede mi ?
Yok çok olmamıştı, sadece gaz olmuştu biraz . Sadece transfer çok dikkat ettim, siz de kendinize dikkat edin.Evettransferden sonra agrı sızı olmuşmuydu sizin
Neler yaptın yapmadın bahsedebilir misin az az kasık agrım oluyor tedirgin oldumYok çok olmamıştı, sadece gaz olmuştu biraz . Sadece transfer çok dikkat ettim, siz de kendinize dikkat edin.
Normal kasık ağrısı, ben is yapmadım, temizlik, yemek, uzanma ,eğilme gibi hareketlerde dikkat ettim , kabız olmamaya dikkat ettim, bol bol kayısı ve kayısı hoşafı yedim. İlaçları tam zamanlarında kullandım, 3. Gunu çok ılık 5 dk da duş aldım. Sonraki 12. Güne gelene kadar böyle devam ettim ayakta kısa ılık duş. Kışa yürüyüşler yaptım, çünkü rahme kan gitmesi lazım. Bol bol dua bir de.Neler yaptın yapmadın bahsedebilir misin az az kasık agrım oluyor tedirgin oldum
Canım 6.günde kan testi aldı sağlık ocağı dr u 35.8 çıktı beta hcgAmin canım insallah ne zaman ögrencen
Ay umut oldu şu vakitte canım bende çok memnunum Allah razı olsun Teoman beyden ve ekibinden inşallah benmde tutar transferim 3.günü heyecanlı bir bekleyiş var senin nasıl oldu Allah sağlıklı ömür versin bebişine benim yerime öpTeoman bey candır onun vesilesiyle dünyalar tatlısı kızım 5.5 aylık oldu bileRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat sevgisi bambaşkaymış onu görünce aşık oluyorsunuz geçen yıllarımın ne kadar boş ve anlamsız olduğunu anladım evlat büyük sorumluluk sabır işi gerçekten ama anne olmak bu hayattaki en güzel duygu o yüzden evlat isteyen herkese herzaman duamı ediyorum bol bol dua edin ve asla pes etmeden Rabbimden isteyin
Ay hadi inşallah dahada artarCanım 6.günde kan testi aldı sağlık ocağı dr u 35.8 çıktı beta hcg
İlk denemede oldu canım benim tüplerim kapalıydı çok şükür tuttu şimdi iyi kalitede 2 dondurulmuş embriyomda var kardeşlerimizAy umut oldu şu vakitte canım bende çok memnunum Allah razı olsun Teoman beyden ve ekibinden inşallah benmde tutar transferim 3.günü heyecanlı bir bekleyiş var senin nasıl oldu Allah sağlıklı ömür versin bebişine benim yerime öp
Bnmde 3 tane embriyom var iyi kalitede taze transfer oldum zaten inş güzel olur beklemek çok stresliİlk denemede oldu canım benim tüplerim kapalıydı çok şükür tuttu şimdi iyi kalitede 2 dondurulmuş embriyomda var kardeşlerimizBol bol dua et dut kurusu, kivi, elma, yoğurt tüket ya Halık esmasını Çek Rabbim gönlüne göre versin
Ayyy bence yaptırma şimdi iki katına yükselcek mi diye merak ediyorumAy hadi inşallah dahada artarbende mi yaptırsam
Ayyy bence yaptırma şimdi iki katına yükselcek mi diye merak ediyorum
Selammm sizdd amh düşüklüğü mü vardı ve hamilemisinizAyyy bence yaptırma şimdi iki katına yükselcek mi diye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?