- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Okula yakın mı devlet yurtları girebilir miyim??okula ait yurt yok mu kampüs içinde??apartların fiyatı ne ve okula yakın mı??Devlette var özelde. Tek yada iki kişi kalmak istersen apartlar da var. Gelip gitmek istemeyeceğin bir yer
Çoğu yakın devlet yurduna kayıt olup çıkarsa girebiliyosun diye biliyorum.Okula yakın mı devlet yurtları girebilir miyim??okula ait yurt yok mu kampüs içinde??apartların fiyatı ne ve okula yakın mı??
peki nasıl başvurucam onlara kyk okula yakın mı örneğin?Çoğu yakın devlet yurduna kayıt olup çıkarsa girebiliyosun diye biliyorum.
merhaba arkadaşım eskişehirliyim.
kyk kız yurdu malesef anadolu hukuğa çok uzak.
ama özel yurtlar apartlar var. özellikle arkadaşımın kaldığı apart uygun ve güvenilirdi. istersen özelden yardımcı olurum. telefon falan konusunda bir fikir sahibi olurusn
okulun içindeki erkek yurdu.ay çok iyi olur peki okulun yurdu yok mu kyk dışında üniversiteye bağlı kampüs içinde?*
ay çok üzüldüm kyk da uzaksa öğrenciler nasıl yaşıyor orda?? ve apartlar iyi mi okula yakın mı yemek falan nasıl oluyor fiyatları nasıl?okulun içindeki erkek yurdu.
kız yurdunu çok uzağa taşıdılar. ama belki bu sene yaparlar yenisini. bende bu sene mezun oldum anadoludan.
aylık değil mi? peki kaç kişilik odalar? ilk yıl eve çıkmam zaten apartlar okula yakın mı?apartlar 400-500 arası değişiyor. ilk sene eve çıkma derim.
işte otobüsle gelip gidiyorlar. zor oluyor derslere yetişme açısından.ay çok üzüldüm kyk da uzaksa öğrenciler nasıl yaşıyor orda?? ve apartlar iyi mi okula yakın mı yemek falan nasıl oluyor fiyatları nasıl?
evet apartlar okula yakın. Bu arkadaşımın kaldığı yürüme mesafesi 15 dk. Daha yakında bulunur. okulun çevresinde çok fazla apart var. apart 2 kişilik. herkesin kendine ait odası var. ortak kullanım alanı olarak mutfak ve banyo. 2+1 ev gibi düşün. 2 ayrı oda var. birde girişte mutfak televizyon yemek için masa.aylık değil mi? peki kaç kişilik odalar? ilk yıl eve çıkmam zaten apartlar okula yakın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?