- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
dediğiniz dumlupınar kız öğrenci yurdu oldu.Ben mezun olalı 8 sene oldu. Anadolunun içinde kyk yurdu var. Ama çok eskiydi. Oraya zaten çok talep oluyor. Ben ayrılırken Anadolunun özel yurdu yapılacaktı. Şimdi noldu bilmiyorum.
Şehir merkezinde bir tane kyk yurdu vardı. Orası da eskiydi. Hayal maya hatırlıyorum zaten.
Osmangazi'nin yanında Dumlupınar var. Rahat ve genis bir yer. Görece yeni sayılır.
Niye kalacak yer hemen okulun yanında olsun hatta içinde olsun istiyorsun anlamadım. Öğrencisin az hareketten bir şey olmaz. Zaten şehir merkezi yürüyerek max 20 dk. Öyle yollar istanbulda ki gibi saatlerce sürmüyor. Bisikletle bile gidip gelebilirsin.
İlk yık kyk ya çık. Sonraki yıl arkadaş bulup eve çıkarsın. Yurtlar yine de her türlü sıkıntı. Zaten herkes şehir dışından geliyor. Herkes ev arkadaşı bulup eve çıkma peşinde oluyor. Kiralar da benim zamanimdan bu yana çok artmamis.
dediğiniz dumlupınar kız öğrenci yurdu oldu.
anadolunun içindeki yurdu erkek öğrenci yurdu yaptılar.
Ben mezun olalı 8 sene oldu. Anadolunun içinde kyk yurdu var. Ama çok eskiydi. Oraya zaten çok talep oluyor. Ben ayrılırken Anadolunun özel yurdu yapılacaktı. Şimdi noldu bilmiyorum.
Şehir merkezinde bir tane kyk yurdu vardı. Orası da eskiydi. Hayal maya hatırlıyorum zaten.
Osmangazi'nin yanında Dumlupınar var. Rahat ve genis bir yer. Görece yeni sayılır.
Niye kalacak yer hemen okulun yanında olsun hatta içinde olsun istiyorsun anlamadım. Öğrencisin az hareketten bir şey olmaz. Zaten şehir merkezi yürüyerek max 20 dk. Öyle yollar istanbulda ki gibi saatlerce sürmüyor. Bisikletle bile gidip gelebilirsin.
İlk yık kyk ya çık. Sonraki yıl arkadaş bulup eve çıkarsın. Yurtlar yine de her türlü sıkıntı. Zaten herkes şehir dışından geliyor. Herkes ev arkadaşı bulup eve çıkma peşinde oluyor. Kiralar da benim zamanimdan bu yana çok artmamis.
Öncelikle şunu öğrenmelisin ki Eskişehir baştan başa tramvayla çevrili ve en uzak yer bile en fazla bir saat :) Ulaşım kolay ancak kışın kar, soğuk nedeniyle biraz zorlanabilirsin. Kyk kız yurdu evet Anadolu üniversitesi yanından Osmangazi Üniversitesi yakınına taşındı. Ancak tek bir tramvay ile yaklaşık 40 dakikada kampüsüne ulaşabilirsin. Eskişehir inanılmaz güzel bir yer, mezun olanların yerinede keyfini çıkar. Adalarda kahveni yudumla, Espark'ta alışverişini yap, gece Barlar Sokağında arkadaşlarınla doyasıya eğlen, vize zamanı kütüphanede sabahla, sabaha karşı karnın acıkırsa İnci Börek'te kahvaltını yap, birbirinden güzel parklarını gez. Herşeyden keyif alacaksın. Hoşgeldin şimdiden :)kyk yurdu uzak mıydı peki onu bilmiyorsunuz sanırım
Öncelikle şunu öğrenmelisin ki Eskişehir baştan başa tramvayla çevrili ve en uzak yer bile en fazla bir saat :) Ulaşım kolay ancak kışın kar, soğuk nedeniyle biraz zorlanabilirsin. Kyk kız yurdu evet Anadolu üniversitesi yanından Osmangazi Üniversitesi yakınına taşındı. Ancak tek bir tramvay ile yaklaşık 40 dakikada kampüsüne ulaşabilirsin. Eskişehir inanılmaz güzel bir yer, mezun olanların yerinede keyfini çıkar. Adalarda kahveni yudumla, Espark'ta alışverişini yap, gece Barlar Sokağında arkadaşlarınla doyasıya eğlen, vize zamanı kütüphanede sabahla, sabaha karşı karnın acıkırsa İnci Börek'te kahvaltını yap, birbirinden güzel parklarını gez. Herşeyden keyif alacaksın. Hoşgeldin şimdiden :)
Eskişehirde her yer yurt ve apart çünkü. Olanlar yetiyor bunun dışında herkes evde kalıyor zaten, inan okul içinde bir yurt olmasına gerek yok. Kayıt için gittiğinde göreceksin. Bağlar civarında olan yurtlara bakarsın zaten kampüste beş dakika mesafede.ay çok teşekkür ederim:) ...kalacak yer konusunda kafam karışık onun dışında çok mutluyum burayı kazandığım için 40 dk ise kyk istemem galiba her üniversitenin kendine ait yurtları oluyor neden anadoluda yok onu anlamadım
Eskişehirde her yer yurt ve apart çünkü. Olanlar yetiyor bunun dışında herkes evde kalıyor zaten, inan okul içinde bir yurt olmasına gerek yok. Kayıt için gittiğinde göreceksin. Bağlar civarında olan yurtlara bakarsın zaten kampüste beş dakika mesafede.
Eğer anadolu üniversitesi ise hemen içinde var bide şehir merkezinde var yunusemre CD diye geçiyor o CD üniversiteye on beş dk uzaklıkta ama tranvayla yurursen uzun olur apartlatda zaten universitelerin çevrelerinde vardevlet yurtları okula ne kadar uzaklıkta o önemli aslında benim için...kyk yada okulun yurdu olabilir.
Genelde herkes kayıt zamanı ayarlıyor kalacak yerleride. Ben beş sene oradaydım sadece ilk sene apartta kaldım. Yurt hakkında bilgim yok. Açıkçası benim için önemli olan katı kurallı biryer olmamasıydı. Ona göre seçim yaptım. Akşamları imza alma, aparta geldin gelmedin gibi sorunlarım olmadı. Mutfağımız vardı ancak bırak apartı evde kalırken bile pek yaptığım söylenemezkayıt için gittiğimde geç olmaz değil mi? yurtları mı apartları mı önerirsiniz?
çok güzel bir şehir eskişehir tam öğrenci şehri pişman olmazsın:))Merhaba az önce sonuçlar açıklandı ve bana anadolu hukuk geldi.ama ben eskişehire hiç gitmedim ankarada yasıyorum kalacak yer sorunu takıldı kafama kampüse yakın kalacağım yer var mı okula yakın olsun istiyorum özel yurt fiyatları nasıl devlet yurdu var mı cevaplar için teşekkurler:)
Genelde herkes kayıt zamanı ayarlıyor kalacak yerleride. Ben beş sene oradaydım sadece ilk sene apartta kaldım. Yurt hakkında bilgim yok. Açıkçası benim için önemli olan katı kurallı biryer olmamasıydı. Ona göre seçim yaptım. Akşamları imza alma, aparta geldin gelmedin gibi sorunlarım olmadı. Mutfağımız vardı ancak bırak apartı evde kalırken bile pek yaptığım söylenemezGenelde dışarda yedik, istersen ev yemekleri bile var kampüs yolu üzerinde. Bunun dışında bide odaya özel banyomuz vardı. Ikisinin arasındaki farkı şöyle söyleyebilirim; yurt koğuş gibiyken, apartta 1+1 dairenin sadece bir odasını kiraladığını düşün. Dilersen odada bütçene göre tek veya iki, üç kişiylede kalabilirsin.
evet anadolu üniversitesi bahsettiğiniz devlet yurdu mu?Eğer anadolu üniversitesi ise hemen içinde var bide şehir merkezinde var yunusemre CD diye geçiyor o CD üniversiteye on beş dk uzaklıkta ama tranvayla yurursen uzun olur apartlatda zaten universitelerin çevrelerinde var
Tatlı bir öğrenci şehri. (Tatlı dediğime bakma kocaman bir şehir) Ankara'dan zaten trenlede çok yakın.Merhaba az önce sonuçlar açıklandı ve bana anadolu hukuk geldi.ama ben eskişehire hiç gitmedim ankarada yasıyorum kalacak yer sorunu takıldı kafama kampüse yakın kalacağım yer var mı okula yakın olsun istiyorum özel yurt fiyatları nasıl devlet yurdu var mı cevaplar için teşekkurler:)
ay teşekkür ederim:) kalacak yer konusuda bulunursa bende çok mutlu olacağım kazandığım için:)Tatlı bir öğrenci şehri. (Tatlı dediğime bakma kocaman bir şehir) Ankara'dan zaten trenlede çok yakın.
Senin yerinde olmak istiyorum şu an :))
Allah hayırlı etsin canım. :)
önerebileceğiniz var mı:)çok güzel bir şehir eskişehir tam öğrenci şehri pişman olmazsın:))
devlet yurdu var özel yurt var apartlar var ohoo:)
Şuanki fiyatları hiç bilmiyorum ancak 500-600 olabilir. Internetten apartlara bakman hangisi içine sinerse gidip görmen daha yararlı olacaktır. Bilgin olsun diye bu sürede telefonla görüşüp şartlarınıda öğrenebilirsin. Ancak aklında bulunsun mutlaka yenibağlar ve eskibağlardaki apartlara bak. Eczacılık tarafındaki apartlar merkezde yer almıyor ve biraz daha ıssız yerler.bence çok katı kurallı bir yer istemiyorum okula çok uzak olmasın temiz olsun böyle:) çok yemek yapacağımı düşünmüyorum zaten bende:) hangi apartı önerirsiniz ve fiyatlar ne ortalama olarak?
maalesef ama arkadaşlarıma sorarımönerebileceğiniz var mı:)
peki dediğiniz gibi yaparım çok teşekkürler:)Şuanki fiyatları hiç bilmiyorum ancak 500-600 olabilir. Internetten apartlara bakman hangisi içine sinerse gidip görmen daha yararlı olacaktır. Bilgin olsun diye bu sürede telefonla görüşüp şartlarınıda öğrenebilirsin. Ancak aklında bulunsun mutlaka yenibağlar ve eskibağlardaki apartlara bak. Eczacılık tarafındaki apartlar merkezde yer almıyor ve biraz daha ıssız yerler.
teşekkür ederim.maalesef ama arkadaşlarıma sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?