- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Evet devlet yurduevet anadolu üniversitesi bahsettiğiniz devlet yurdu mu?
Kyk mı üniversiteye ait yurt mu?? Daha detaylı bilgi verebilir misiniz??Evet devlet yurdu
Merhaba az önce sonuçlar açıklandı ve bana anadolu hukuk geldi.ama ben eskişehire hiç gitmedim ankarada yasıyorum kalacak yer sorunu takıldı kafama kampüse yakın kalacağım yer var mı okula yakın olsun istiyorum özel yurt fiyatları nasıl devlet yurdu var mı cevaplar için teşekkurler:)
Eve geçersen daha ucuz olur.Eski bağlar yeni bağlar bahçelievler mh. O civarlardan tutabilirsiniz.Ev arkadası alırsın sonra yanına.3 kişi olursunuz 3 e bölersiniz kirayı.İyi olur öyle.Merhaba az önce sonuçlar açıklandı ve bana anadolu hukuk geldi.ama ben eskişehire hiç gitmedim ankarada yasıyorum kalacak yer sorunu takıldı kafama kampüse yakın kalacağım yer var mı okula yakın olsun istiyorum özel yurt fiyatları nasıl devlet yurdu var mı cevaplar için teşekkurler:)
hemen dibi olsun demiyorum sadece otobüsle falan 1-2 saat olmasın diyorum:) az hareketten bişey olmaz zaten..ilk yıl kyk diyosunuz yani öyle mi?? evde kalmak bende isterim ama yemek yapmayı bilmiyorum
özelden yzamıyorum size ama evet sormak istediklerim var evet:)Eskişehir'de okuyorum bende Anadolu İktisatta . Binalarımız çok yakın, 5.senem benim.
Sormak istediğin yardımcı olabileceğim herşeyi anlatabilirim özel mesaj at istersen.
Eskişehiri ben fethettim :)
eskişehirdemi yaşıyorsunuz:)?heryer apart, yurt.
sürekli öğrenci sirkülasyonu olan bi şehir. kendi nüfusundan çok öğrenci vardır. mutlaka bi yer bulursunuz. kıskandım valla. eskişehir çok güzeldir.
eskişehirdemi yaşıyorsunuz:)?
ben orda okudum . barınma konusunda hic sıkıntı cekmezsın. ama elini cabuk tutman gerekiyor. cok cabuk doluyor heryer. hayırlı olsun.
4 yıl orda okudum. herşeyiyle muhteşemdi. tebrikler !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?