Eskişehir??

Eskişehir, en sevdiğim il Türkiye'de. Öğrenci kenti, cıvıl cıvıl. Sosyal hayat mükemmel.

Kazandığın üni bence en iyi okullardan biri. Kampüsten çıkmak bile istemezsin. Kampüs kampüs değil koskoca orman mübarek. Ayrıca konserler, tiyatrolar, değişik fotoğraf vs. kulüpler, tenis kortu vs. dolu dolu bir üni hayatı seni bekliyor.

Kalacak yer sıkıntı olmaz bence, heryer öğrenci zaten.

Tebrik ederim, süper bir şehir ve okul. Hatta üni bittikten sonra dönmek bile istemeyebilirsin :)

Üniversite çevresi hep apart yurt kalacak yerde sorun yasamazsın çok güzel bi sehir ayrıca hızlı trenle hafta sonu ankara ya gidebilirsin. Apart fiyatları 500 civarı. Hayırlı olsun şimdiden

Anadolu üni.de okumuş biri olarak mükemmel bir öğrenci şehri:) iş imkanı yeterli olsaydı dönmek istemezdim herşeyiyle güzel bir öğrencilik geçirdim.insanları bi kere öğrenciyi çok seviyor çok yardımseverler.kalacak yer olarak seçenek çok fazla hepsi merkezi yerde zaten ünivertsite etrafına şehir kurulmuş .kayıt için gittiğinde hemen kalacak yerde bulursun.ayrıca kyk da kalan arkadaşlarımda gayet memnundu devlet yurdunuda düşünebilirsin.

ezgi aparta hiç bakmana gerek yok
1)yeri uzak okuluna
2) calisanlar sen yokken odana girebilir de.

kykyi bence imkanin yoksa dusun cunku sehrin bir ucunda kucuk yerde oturunca mesafe abartili olmasa bile cok uzak geliyor cunku esk.de her yere yuruyerek gidebilirsin bunu yasayinca anlarsin. bir suru apart var netten bak bulursun kalicak yer konusunu abartma hallolur birsekilde

Eve geçersen daha ucuz olur.Eski bağlar yeni bağlar bahçelievler mh. O civarlardan tutabilirsiniz.Ev arkadası alırsın sonra yanına.3 kişi olursunuz 3 e bölersiniz kirayı.İyi olur öyle.

Hayatım boyunca sahil kasabasında yaşadım, İstanbul'da okudum.

Zannederdim ki ben başka bir şehirde asla yaşayamam.

Taaaa ki Eskişehir' E gidene kadar... Harika bir şehir... Güzel bir üniversite hayatı seni bekliyor.

Eskişehir'de okuyorum bende Anadolu İktisatta . Binalarımız çok yakın, 5.senem benim.
Sormak istediğin yardımcı olabileceğim herşeyi anlatabilirim özel mesaj at istersen.
Eskişehiri ben fethettim :)

hemen dibi olsun demiyorum sadece otobüsle falan 1-2 saat olmasın diyorum:) az hareketten bişey olmaz zaten..ilk yıl kyk diyosunuz yani öyle mi?? evde kalmak bende isterim ama yemek yapmayı bilmiyorum

Korkma en uzak yol Dumlupınar yurdu. O da max 30-40 dk sürer. Tramvay var. Benim zamanımda aktarma yapmak gerekiyordu. Şimdi kız yurdunu orası yapmışlarsa belki direk hat yapmış olabilirler. Yani aktarma ile bile maks 30-40 dk da gidersin canım.

Eskişehir'de okuyorum bende Anadolu İktisatta . Binalarımız çok yakın, 5.senem benim.
Sormak istediğin yardımcı olabileceğim herşeyi anlatabilirim özel mesaj at istersen.
Eskişehiri ben fethettim :)
özelden yzamıyorum size ama evet sormak istediklerim var evet:)

heryer apart, yurt.

sürekli öğrenci sirkülasyonu olan bi şehir. kendi nüfusundan çok öğrenci vardır. mutlaka bi yer bulursunuz. kıskandım valla. eskişehir çok güzeldir.

eskişehir heryere yakın mesafede bir yer...devlet yurdu sanırım biraz mesafesi var ama o da tramvayla çok bir vakit alacağını düşünmüyorum...öğrenciler için güzel küçük bir şehir herşey neredeyse elinin altında....özel yurtlar apartlar hemen okulun çevresinde var.sanırı fiyatlarıda 450 500 gibi birşeydi hakkında hayırlısı olsun inş

ben orda okudum . barınma konusunda hic sıkıntı cekmezsın. ama elini cabuk tutman gerekiyor. cok cabuk doluyor heryer. hayırlı olsun.
4 yıl orda okudum. herşeyiyle muhteşemdi. tebrikler !!

ben orda okudum . barınma konusunda hic sıkıntı cekmezsın. ama elini cabuk tutman gerekiyor. cok cabuk doluyor heryer. hayırlı olsun.
4 yıl orda okudum. herşeyiyle muhteşemdi. tebrikler !!

vaktiniz varsa sormak istediklerim var ama size yazamıyorum siz yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…