- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
işte otobüsle gelip gidiyorlar. zor oluyor derslere yetişme açısından.
apartlarda yemeği kendin yapıyorsun. pazartesileri okula yakın pazar kuruluyor. eskişehirde fiyatlar uygundur. öğrenci dostudur tam. fiyatlar dediğim gibi değişiyor. aşağı yukarı 500 falan olur.
anadolunun yemekleri çok güzeldir. öğle ve akşam yemekleri çıkıyor. öğünü 1 lira. Günde 2 lira çok gğzel karnını doyurursun sağlıklı beslenirsin. evde yemek derdide olmaz.
evet apartlar okula yakın. Bu arkadaşımın kaldığı yürüme mesafesi 15 dk. Daha yakında bulunur. okulun çevresinde çok fazla apart var. apart 2 kişilik. herkesin kendine ait odası var. ortak kullanım alanı olarak mutfak ve banyo. 2+1 ev gibi düşün. 2 ayrı oda var. birde girişte mutfak televizyon yemek için masa.
odalarda yatak masa ve dolap bulunur. almak istersen halı falan alırsın.
kesinlikle öyle. öğlen zaten okulda dersin olduğu zaman arada yersin. hukuk fakültesi yemekhaneye de yakın yerde. Apartın yakın olur okula. akşamları da yemeğe gelirsin. hem yürüyüş olur hemde 1 liraya harika yemekler.anladım siz bildiğiniz önereceğiniz yerleri bana yazarsanız sevinirim çok iyi olur:) ben genelde ev yemekleri tercih ediyorum zaten yemek yapmaylada pek aram yokyemekhane en iyisi galiba.
evet mantıklı olan bu galiba özel yurtlarla apartların farkı sadece yemek mi??kesinlikle öyle. öğlen zaten okulda dersin olduğu zaman arada yersin. hukuk fakültesi yemekhaneye de yakın yerde. Apartın yakın olur okula. akşamları da yemeğe gelirsin. hem yürüyüş olur hemde 1 liraya harika yemekler.
karakayalar aparta bakar mısın internetten? telefon numarası var. Zeki abi ile görüşmeye çalış. bulamazsan özelden yaz. sana onun numarasını vereyim. apart güvenilirdir. sürekli kamera ile izleniyor. erkek misafir kesinlikle kabul edilmiyor.hmm anladım güzelmiş var mı önereceğiniz bir yer?
özel yurtta kalan arkadaşım yoktu ama sanırım farkı yemek. orda kahvaltı falan veriliyor. doğal olarak fiyatlar artıyor.evet mantıklı olan bu galiba özel yurtlarla apartların farkı sadece yemek mi??
karakayalar aparta bakar mısın internetten? telefon numarası var. Zeki abi ile görüşmeye çalış. bulamazsan özelden yaz. sana onun numarasını vereyim. apart güvenilirdir. sürekli kamera ile izleniyor. erkek misafir kesinlikle kabul edilmiyor.
yok yok değil :) yine için rahat etsin diye sorarsın zaten.ay cemeat falan değildir değil mi?
karakayalar aparta bakar mısın internetten? telefon numarası var. Zeki abi ile görüşmeye çalış. bulamazsan özelden yaz. sana onun numarasını vereyim. apart güvenilirdir. sürekli kamera ile izleniyor. erkek misafir kesinlikle kabul edilmiyor.
karakayalar özellikle çok çabuk doluyordu. konuşman gerekir. şu kyk yurdunuda araştır. dediğim gibi. kız yurdu çok uzaktaydı ama belki bu sene için farklı bişi planlamışlardır. eğer kykdan vazgeçersen apartla görüşüp yaptır kaydını. dolar çünküçok teşekkür ederim dediğiniz her yeri incelerim buralar hemen dolar mı hemen kayıt mı yaptırmam gerek?
karakayalar özellikle çok çabuk doluyordu. konuşman gerekir. şu kyk yurdunuda araştır. dediğim gibi. kız yurdu çok uzaktaydı ama belki bu sene için farklı bişi planlamışlardır. eğer kykdan vazgeçersen apartla görüşüp yaptır kaydını. dolar çünkü
Devlet yurdu var ama istersen apartlarda var genelde beş yüz civarinda
Çok şanslısın. Eskişehirliyim. Üniversite şehrin içinde merkezde, kalıcak yer hiç sıkıntı olmaz. Burdan dönmek isticeni sanmıyorum. zaten her yerde öğrencinin kalabilceği şekilde ev, apart, yurt vs. Kafan çok rahat bi şekilde gelebilirsin.
Okula yakın mı devlet yurtları girebilir miyim??okula ait yurt yok mu kampüs içinde??apartların fiyatı ne ve okula yakın mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?