Eskişehir??

anladım siz bildiğiniz önereceğiniz yerleri bana yazarsanız sevinirim çok iyi olur:) ben genelde ev yemekleri tercih ediyorum zaten yemek yapmaylada pek aram yok yemekhane en iyisi galiba.

hmm anladım güzelmiş var mı önereceğiniz bir yer?

anladım siz bildiğiniz önereceğiniz yerleri bana yazarsanız sevinirim çok iyi olur:) ben genelde ev yemekleri tercih ediyorum zaten yemek yapmaylada pek aram yok yemekhane en iyisi galiba.
kesinlikle öyle. öğlen zaten okulda dersin olduğu zaman arada yersin. hukuk fakültesi yemekhaneye de yakın yerde. Apartın yakın olur okula. akşamları da yemeğe gelirsin. hem yürüyüş olur hemde 1 liraya harika yemekler.

evet mantıklı olan bu galiba özel yurtlarla apartların farkı sadece yemek mi??

hmm anladım güzelmiş var mı önereceğiniz bir yer?
karakayalar aparta bakar mısın internetten? telefon numarası var. Zeki abi ile görüşmeye çalış. bulamazsan özelden yaz. sana onun numarasını vereyim. apart güvenilirdir. sürekli kamera ile izleniyor. erkek misafir kesinlikle kabul edilmiyor.

ay cemeat falan değildir değil mi?

zeki abi seni önceden beraber kalabileceğin arkadaşlar ile görüştürür. uyuşup uyuşmadığınıza bakar. eğer anlaşamıcak gibiyseniz kesinlikle size aynı odayı vermez.

ezgi aparta bakabilirsin birde.
bu biraz daha disiplinli. ama konfor ve fiyat olarak iyidir.

çok teşekkür ederim dediğiniz her yeri incelerim buralar hemen dolar mı hemen kayıt mı yaptırmam gerek?

çok teşekkür ederim dediğiniz her yeri incelerim buralar hemen dolar mı hemen kayıt mı yaptırmam gerek?
karakayalar özellikle çok çabuk doluyordu. konuşman gerekir. şu kyk yurdunuda araştır. dediğim gibi. kız yurdu çok uzaktaydı ama belki bu sene için farklı bişi planlamışlardır. eğer kykdan vazgeçersen apartla görüşüp yaptır kaydını. dolar çünkü

öğrenci dostu bir şehir . üniversiteye yakın yerlerdeki evlerde genelde öğrenciler için 1+1 ev seçeneği fazla ve kiralar gayet iyi. diğer şehirlerde yaşadığımız öğrenciye ekstra pahalı kira olayı pek yok. güzel bir şehirde üni okuyacaksınız:) ben eskişehirli insanlara orada 1 yıl kalınca hayran kalmıştım. gerçekten şehir çok güzel. insanı rahatsız edici müdahale edici değil.

kyk yurdu uzak mıydı peki onu bilmiyorsunuz sanırım

Çok şanslısın. Eskişehirliyim. Üniversite şehrin içinde merkezde, kalıcak yer hiç sıkıntı olmaz. Burdan dönmek isticeni sanmıyorum. zaten her yerde öğrencinin kalabilceği şekilde ev, apart, yurt vs. Kafan çok rahat bi şekilde gelebilirsin.

evet:) peki devlet yurtları da var mı aileme çok yük olmak istemiyorum kyk ve okulun yurdu çok uzak mı?

Okula yakın mı devlet yurtları girebilir miyim??okula ait yurt yok mu kampüs içinde??apartların fiyatı ne ve okula yakın mı??

Ben mezun olalı 8 sene oldu. Anadolunun içinde kyk yurdu var. Ama çok eskiydi. Oraya zaten çok talep oluyor. Ben ayrılırken Anadolunun özel yurdu yapılacaktı. Şimdi noldu bilmiyorum.

Şehir merkezinde bir tane kyk yurdu vardı. Orası da eskiydi. Hayal maya hatırlıyorum zaten.

Osmangazi'nin yanında Dumlupınar var. Rahat ve genis bir yer. Görece yeni sayılır.

Niye kalacak yer hemen okulun yanında olsun hatta içinde olsun istiyorsun anlamadım. Öğrencisin az hareketten bir şey olmaz. Zaten şehir merkezi yürüyerek max 20 dk. Öyle yollar istanbulda ki gibi saatlerce sürmüyor. Bisikletle bile gidip gelebilirsin.

İlk yık kyk ya çık. Sonraki yıl arkadaş bulup eve çıkarsın. Yurtlar yine de her türlü sıkıntı. Zaten herkes şehir dışından geliyor. Herkes ev arkadaşı bulup eve çıkma peşinde oluyor. Kiralar da benim zamanimdan bu yana çok artmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…