Eskişehirde çok iyi bilen bir falcı arıyorumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başkasının üyeliğini kullanmak yasak.

YA SİZDE BEYİN YOK ANLAŞILAN ARKADASIMIN BURDA ÜYELİĞİ VARMIS SENDE AÇ TAKİP ET DEDİ BENDE AÇMAYI BİLMİYORUM DEDİM BENİM ADIMA ÜYELİK AÇTI BU ARKADASIMIN DEĞİL . AYYYY NE İŞSSİNİZ VE UZATTINIZ BEE İNSANLIK KALMAMISS GERÇEKTEN YARDIMCI OLAMK YERİNE BEYİN YOKMUS GİBİ KONUSUYOSUNUZ :)

ARKADASIM SENİN BEYNİNDE PROBLEM VAR SANIRM İLK KONUYU ARKADASIM AÇTI ÜYELİK ALAN DA ARKADASIM ABUK SUBUK KONUSMA İŞİNE BAK HADİ CANIN SIKILIYO HERALDE
İşte o daha kötü bir hesabı iki kişi kullanamıyor malesef ve bir şey daha büyük harfde yasak
Mune

ARKADASIM SENİN BEYNİNDE PROBLEM VAR SANIRIM İLK KONUYU ARKADASIM AÇTI ÜYELİK ALAN DA ARKADASIM ABUK SUBUK KONUSMA İŞİNE BAK HADİ CANIN SIKILIYO HERALDE
Mune bir üyeliği iki kişi kullanıyor.
aynı zamanda kişiye zihinsel özellikleriyle hakaret ediyor. foruma uygun olmayan tavırlar sergiliyor.
gerekli işlemleri yapabilir misin? teşekkürler :)

Sağol bizde bunları yiyoruz zaten

Sende beyin var ama kapi kapi falci ariyorsun. Olmasa daha iyi sanki.

Iq ve falcı ücretlerinin ters orantılı olmasından mütevellit adamların aldığı her kuruş helal valla.

AY HADİ NOLUR ŞİKAYET EDİP KAPATTIRIN ÜYELİĞİMİ BU KADAR SAÇMA İNSANLA MUHATTAP OLAMAM ZATEN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…