O da benim buzağı arayışım olsun madem.sizden baska gören biri derken ne demek istediniz anlamadım?
Eğer gerçekten arkadaşın yaptıysa çok kötü olmuş .
Kız resmen küfretti yaaaNasıl arkadaşlar var allahım sen koru.
Sizin kontrolunuz disinda nasil oluyor anlamadim ?
Arkadasiniza vahiy mi indi kullanici adiniz ve sifreniz?
Burada hakaret ettigi kisiler dava acsa sizin basiniz yanacak
Cocuk musunuz siz? Benim 9 yasindaki oglum bile biliyor sosyal medya hesaplarinin sifrelerinin paylasilmamasi gerektigini
Ben dava actim diyelim ne diyeceksiniz savciya ? Emin olun savci da yutar arkadasim bahanesini
Yav he he.pc açık arkdasım durumun ciddiyetinin farkında değil sanırım . ayrıca dava acılsa bile diğer kızlarda fazla hakaret ve tahrik içerek cümleler kurmuslar. Emin olun sadece benim veya arkadasımın başı yanmaz benim babam albay ve emniyette bağlarım cok fazla bu tarz olaylara cok sahit oluyorum. Her neyse Hepinizden arkadasım adına özür diliyorum. iyi günler diliyorum
Abanın altındaki sopa miydi o?pc açık arkdasım durumun ciddiyetinin farkında değil sanırım . ayrıca dava acılsa bile diğer kızlarda fazla hakaret ve tahrik içerek cümleler kurmuslar. Emin olun sadece benim veya arkadasımın başı yanmaz benim babam albay ve emniyette bağlarım cok fazla bu tarz olaylara cok sahit oluyorum. Her neyse Hepinizden arkadasım adına özür diliyorum. iyi günler diliyorum
Tehditti sanırım bence önce arkadaşınıza lazımpc açık arkdasım durumun ciddiyetinin farkında değil sanırım . ayrıca dava acılsa bile diğer kızlarda fazla hakaret ve tahrik içerek cümleler kurmuslar. Emin olun sadece benim veya arkadasımın başı yanmaz benim babam albay ve emniyette bağlarım cok fazla bu tarz olaylara cok sahit oluyorum. Her neyse Hepinizden arkadasım adına özür diliyorum. iyi günler
pc açık arkdasım durumun ciddiyetinin farkında değil sanırım . ayrıca dava acılsa bile diğer kızlarda fazla hakaret ve tahrik içerek cümleler kurmuslar. Emin olun sadece benim veya arkadasımın başı yanmaz benim babam albay ve emniyette bağlarım cok fazla bu tarz olaylara cok sahit oluyorum. Her neyse Hepinizden arkadasım adına özür diliyorum. iyi günler diliyorum
Insallah arkadasinizin kufur ettigi kisilerin de emnoyette falan tanidigi yoktur diyorum baska da birsey demiyorumpc açık arkdasım durumun ciddiyetinin farkında değil sanırım . ayrıca dava acılsa bile diğer kızlarda fazla hakaret ve tahrik içerek cümleler kurmuslar. Emin olun sadece benim veya arkadasımın başı yanmaz benim babam albay ve emniyette bağlarım cok fazla bu tarz olaylara cok sahit oluyorum. Her neyse Hepinizden arkadasım adına özür diliyorum. iyi günler diliyorum
Sen davadan bahsedince geri vitese geçti arkadaş farkettin miKeşke böyle üyelere yönetim dava açsa bida hele kabadayılık yapabiliyormu ?
pc açık arkdasım durumun ciddiyetinin farkında değil sanırım . ayrıca dava acılsa bile diğer kızlarda fazla hakaret ve tahrik içerek cümleler kurmuslar. Emin olun sadece benim veya arkadasımın başı yanmaz benim babam albay ve emniyette bağlarım cok fazla bu tarz olaylara cok sahit oluyorum. Her neyse Hepinizden arkadasım adına özür diliyorum. iyi günler diliyorum
Hepiniz bayansınız derken sen bayan değil mısın yoksaaabakıııın yeter diyorum lütfen ileri gitmeyin daha faaazzzllaaaa ! Arkadasım adına özür diledim sizde edebinizi takının hepiniz bayansınız bu tarz şeyler yakısmıyor. Bi aptallık yapıp arkadasım ilerletmiş durumu şuan bu kadar ileri gitmenin bir anlamı yook. Tehdit filan değil o yazdığım ne alakası var tehditle siz ön yargıyla yaklsıyorsunuz herşeyee.
:))) sinirlenince ne kadar da arkadaşınızla aynı yazıyorsunuz biçim olarak.bakıııın yeter diyorum lütfen ileri gitmeyin daha faaazzzllaaaa ! Arkadasım adına özür diledim sizde edebinizi takının hepiniz bayansınız bu tarz şeyler yakısmıyor. Bi aptallık yapıp arkadasım ilerletmiş durumu şuan bu kadar ileri gitmenin bir anlamı yook. Tehdit filan değil o yazdığım ne alakası var tehditle siz ön yargıyla yaklsıyorsunuz herşeyee.
Bu küfüre maruz kalan kişi dava açamıyor mu ya bu ne biçim terbiyesizlik ya..SİKTİRGİT GÖT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?