yeme kız.HAHAHAHAHA AY NOLUR BAN YEMİYİM
Bak canim kendi profil resmine tıkla profiline girip hakkında yazısına tıklayınız sonrada açılan tüm konulara bak bakalım bu kadar insan arkadaşının başka isimle konu açtığına neden inanmıyor bizim sikayetimize gerek yok zaten biscerdover emrinde olur birazdan uzaydan el.sallHilalelizan .!.:AY HADİ NOLUR ŞİKAYET EDİP KAPATTIRIN ÜYELİĞİMİ BU KADAR SAÇMA İNSANLA MUHATTAP OLAMAM ZATEN
Kibleyin , kiblemezsiniz burda yazmanizin faydasi yok , ben kibledim hakaret ettigi arkadaslar adina@Mune bir üyeliği iki kişi kullanıyor.
aynı zamanda kişiye zihinsel özellikleriyle hakaret ediyor. foruma uygun olmayan tavırlar sergiliyor.
gerekli işlemleri yapabilir misin? teşekkürler :)
Yok yaaa benim bilmiyormuydunBeyin yoksulu? Konsol değil miydi o yav
Kim sinirlendi koçum bak bakalım mesajlarınaSİZ BENİ EĞLENDİRDİNİZ ASIL BU KADAR BEYİN YOKSULU İNSANI BİRADA GÖRMEK ÇOK GÜZELSİNİRLENMENİZ VE BÖYLE DELİ GİBİ LAF SOKMAYA CALISMANIZ COK HOS
Beyin terk...
Keşke annen babana zamanında başım ağrıyor falan deseymiş.
Kim sinirlendi koçum bak bakalım mesajlarınacaps locka mı oturdun naptın açık kalmış hadi klavye delikanlısı seni eline kuvvet
Arkadaşınız süpermiş yalnız:)) Ben olsam arkamı dönmem.kızllaaarrr lütfen yorumlara devam etmeyiiin benim kontrolum dısında gelişen bir durumdu ve suan bu hakaret içerikli yorumları okumak istemiyorum.
Arkadaşınız süpermiş yalnız:)) Ben olsam arkamı dönmem.
Bu arada arkadaşınızı sizden başka gören birileri var değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?