Eskişehirde çok iyi bilen bir falcı arıyorumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hilalelizan .!.:
AY HADİ NOLUR ŞİKAYET EDİP KAPATTIRIN ÜYELİĞİMİ BU KADAR SAÇMA İNSANLA MUHATTAP OLAMAM ZATEN
Bak canim kendi profil resmine tıkla profiline girip hakkında yazısına tıklayınız sonrada açılan tüm konulara bak bakalım bu kadar insan arkadaşının başka isimle konu açtığına neden inanmıyor bizim sikayetimize gerek yok zaten biscerdover emrinde olur birazdan uzaydan el.sall

SİZ BENİ EĞLENDİRDİNİZ ASIL BU KADAR BEYİN YOKSULU İNSANI BİRADA GÖRMEK ÇOK GÜZEL SİNİRLENMENİZ VE BÖYLE DELİ GİBİ LAF SOKMAYA CALISMANIZ COK HOS

@Mune bir üyeliği iki kişi kullanıyor.
aynı zamanda kişiye zihinsel özellikleriyle hakaret ediyor. foruma uygun olmayan tavırlar sergiliyor.
gerekli işlemleri yapabilir misin? teşekkürler :)
Kibleyin , kiblemezsiniz burda yazmanizin faydasi yok , ben kibledim hakaret ettigi arkadaslar adina

kızlar kusura bakmayın ya arkadasıma vermiştim 1 saat gezmesi için mahfettmiş cok üzgünüm şuan kusura bakmayın lütfen.
zaten artık bu hesabı kullanmam da kapattırabilirsiniz cok utandım okuyunca iyi günler hepinize..

SİZ BENİ EĞLENDİRDİNİZ ASIL BU KADAR BEYİN YOKSULU İNSANI BİRADA GÖRMEK ÇOK GÜZEL SİNİRLENMENİZ VE BÖYLE DELİ GİBİ LAF SOKMAYA CALISMANIZ COK HOS
Kim sinirlendi koçum bak bakalım mesajlarına caps locka mı oturdun naptın açık kalmış hadi klavye delikanlısı seni eline kuvvet

kızllaaarrr lütfen yorumlara devam etmeyiiin benim kontrolum dısında gelişen bir durumdu ve suan bu hakaret içerikli yorumları okumak istemiyorum.

Kim sinirlendi koçum bak bakalım mesajlarına caps locka mı oturdun naptın açık kalmış hadi klavye delikanlısı seni eline kuvvet

kızllaaarrr lütfen yorumlara devam etmeyiiin benim kontrolum dısında gelişen bir durumdu ve suan bu hakaret içerikli yorumları okumak istemiyorum

kızllaaarrr lütfen yorumlara devam etmeyiiin benim kontrolum dısında gelişen bir durumdu ve suan bu hakaret içerikli yorumları okumak istemiyorum.
Arkadaşınız süpermiş yalnız:)) Ben olsam arkamı dönmem.
Bu arada arkadaşınızı sizden başka gören birileri var değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…