Yani keşke kanunda bi yer olsa böyle küfür edenlere trafik cezası gibi para cezası kesilse çok iyi olur.
Seviyeli tartısmaya bişey demiyorum ama edep sınırını aşanlara mükemmel bi uygulama olurdu
kızlar kusura bakmayın ya arkadasıma vermiştim 1 saat gezmesi için mahfettmiş cok üzgünüm şuan kusura bakmayın lütfen.
zaten artık bu hesabı kullanmam da kapattırabilirsiniz cok utandım okuyunca iyi günler hepinize..
pc açık arkdasım durumun ciddiyetinin farkında değil sanırım . ayrıca dava acılsa bile diğer kızlarda fazla hakaret ve tahrik içerek cümleler kurmuslar. Emin olun sadece benim veya arkadasımın başı yanmaz benim babam albay ve emniyette bağlarım cok fazla bu tarz olaylara cok sahit oluyorum. Her neyse Hepinizden arkadasım adına özür diliyorum. iyi günler diliyorum
Hem asker hem polis baglarin var he. Bagin olunca ne oluyor bu arada? Her sucu islerim her halti yaparim ama bana kimse dokunamaz... Bu mudur? Ben bana yapilan hakaretle ilgili site yonetiminden bilgi isteyecegim. Sizden guzel bir tazminat koparirim gibi geliyor.