Saç Rengi ve Saç Boyama Eskişehir'de kuaför önerir misiniz?

ben de bi kere aslan da boyatmıştım..

nasıldı canım bugün geçerken rastgele gözüme takıldı girdim aslana rengi falan gösterdim ilgilendi bi bey yani ama araştırmaya devam yine de:)

ben pek sevmedim açıkçası ben de önce rengi gösterdim ilgilendiler. 60 a boyarız dediler. sonra 1 hafta sonra boyaya gittim 80 istediler. 60 demiştiniz dedim. majirel le boyıcaklarına akos gibi ucuz bi boyayla boyadılar

hadi ya canım hemen güvenmemek lazım demek ki bir de ilk kez boyatcam çok iyi araştırıp çok iyi bi yer bulmak lazım :sinifsinif:

ilk kez boyatıcaksan rengini söyle canım. ben bi fikir veriyim. bi kere kızıllarda boyatıcaksan loreal kullanan bi yere boyat.

kuafor mustafayı tavsıye ederım kesınlıkle ama fıatları bıraz pahalı pıyasya gore sosyete kuaforu olarak bılınır malzemeler cok kalıtelı. sımdıkı adı salon de kuaffor.ben hep platın röfle yaptırırım dıger kuaforlerde fıatlar 50 -60 tl mustafada 110 tl.

canım o nerde tabi ekonomiklikte önemli ama kalite daha bi önemli

tatlim huseyin i tek gecerim ben kizilciklida ve polatkanda subesi var gitmek istersen mesaj at bana uygun biseler yaparlar bende ogrenciyim ve hep oraya gidiyorum nazimin gectigi biyer :))

canım yasin pasajında gül mercan var ben memnun kalırdım kuaför hasanı duydum birde akarbaşında nadir var

gül mercan kuaförü iyi tanırım bende dahil memnun olanını görmedim.........zaten suratları 2 karıştır hep ,bide müşterinin ardından çok dedikodu yaparlar hiç sevmem tövbe ettim kapılarının önünden bile geçmem dahada.....:enbuyukkk:

kuaför mesut çok ilgili birisi hemde çok yardımcı oluyor. ben orada çok rahat ediyorum desem yeri. yasin işhanında.

ismini hatırlamıyorum ama doktorlardan esparka dooru giderken sağda (köprüden hemen önce) bi kuaför var.iyi bi yere benziyo diye girdim kesimi berbattı.katlı kesti güya saçımın arkasında en uzun kısım ben diyim 10 tel siz diyin 20 tel.önermiyorummm alsanaalsanasmile

ay gerçekten milmaz: çok sağol canım

anımsar gibi oldum canım orayı sağol tatlım böylece nereye gidip nereye gidilmemeli yardımcı oluyosunuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…