ilk kez boyatıcaksan rengini söyle canım. ben bi fikir veriyim. bi kere kızıllarda boyatıcaksan loreal kullanan bi yere boyat.
kuafor mustafayı tavsıye ederım kesınlıkle ama fıatları bıraz pahalı pıyasya gore sosyete kuaforu olarak bılınır malzemeler cok kalıtelı. sımdıkı adı salon de kuaffor.ben hep platın röfle yaptırırım dıger kuaforlerde fıatlar 50 -60 tl mustafada 110 tl.
canım yasin pasajında gül mercan var ben memnun kalırdım kuaför hasanı duydum birde akarbaşında nadir var
gül mercan kuaförü iyi tanırım bende dahil memnun olanını görmedim.........zaten suratları 2 karıştır hep ,bide müşterinin ardından çok dedikodu yaparlar hiç sevmem tövbe ettim kapılarının önünden bile geçmem dahada.....:enbuyukkk:
kuaför mesut çok ilgili birisi hemde çok yardımcı oluyor. ben orada çok rahat ediyorum desem yeri. yasin işhanında.
ismini hatırlamıyorum ama doktorlardan esparka dooru giderken sağda (köprüden hemen önce) bi kuaför var.iyi bi yere benziyo diye girdim kesimi berbattı.katlı kesti güya saçımın arkasında en uzun kısım ben diyim 10 tel siz diyin 20 tel.önermiyorummm alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?